Food while you travel | De beste restaurants bezorgen nu in je hotelkamer

We zijn gek op lange reizen. Eigenlijk gaat er geen jaar voorbij zonder een trip van minimaal een maand. Zo kun je echt de tijd nemen voor het lokale leven en dan hoef je dus ook niet iedere avond buiten de deur te eten. Mooi, want tegenwoordig reist er een peuter met ons mee en dan moet je af en toe toch even genoegen nemen met roomservice of afhaal om de hoek. Daardoor ontdekte ik recentelijk dat je de fijnste gerechten van de mooiste restaurants bij jou in de omgeving toch gewoon kunt eten. Of je nu thuis bent of in een hotel ligt te wachten tot de kleine slaapt: meet Foodora. Your key to quality food, where ever you are! I’m hooked.

Foodora3

Eating out, while staying in
Sinds ik ze in Hong Kong heb gezien, zie ik ze overal. De bezorgers die -met hun fel roze boxen op de bagagedrager- door de stad fietsen. Ze zijn inmiddels al in 30 landen te vinden. Bezorgen super snel (meestal binnen 30 minuten), brengen echt goed eten en belasten het milieu dus niet omdat ze met de fiets bezorgen: big like. Reden om dit na Hong Kong ook eens te testen in Amsterdam. Dit keer niet thuis maar tijdens een avondje overwerken, want tja, we zijn niet alleen maar op reis en juist als er hard gewerkt wordt verdien je de beste maaltijd;) Foodora5

Het beste van Amsterdam bezorgd
Nog voor ik ons adres in typte zag ik de adressen van mijn favoriete restaurants staan. Bijvoorbeeld het restaurant waar we altijd met Fiek eten als ze in het land is. Omdat we moeite hadden te kiezen, hebben we zowel Italiaans (Campo di Fiori) als Sushi (How do you Roll) besteld. En zo mondde een avond lang werken uit in een feestje op kantoor! Voor we het wisten kwamen ook andere collega’s een vorkje prikken en alhoewel ik die leuke chef er bij moest denken, was dit precies de boost die we nodig hadden om nog even verder te gaan.

Foodora 8

So what’s so good about it?
Normaal vertel ik het hier als ik in een bijzonder restaurant heb gegeten maar stiekem vind ik dit echt een ontdekking. Jezelf verwennen met goed eten hoeft niet altijd meer buiten de deur. Iets wat de New Yorkers al jaren geleden ontdekt hebben kun je nu ook in ons land proberen. Het eten is heerlijk (want gemaakt door de besten) de service is super snel (en groen dankzij de fietsen) en dit is niet alleen voor thuis, het kan dus ook perfect als je op reis bent #winning! Heb jij het al geprobeerd?

“Home is where the heart -the good food- is.”

Love,
Vi

Foodora7Foodora4Foodora6Foodora 9Foodora10

 

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.