Flirten op de piste

Wat anderen met mannen in uniform hebben, heb ik met mannen gehuld in snowboard gear. Ik heb een zwak voor snowboarders. Big like voor de stoere baggy outfits en als ze dan ook nog aardig kunnen boarden kun je me opvegen… De allereerste reis samen met m’n vriend was een snowboard trip naar Sölden en toen ik hem van de piste af zag komen werd ik nog verliefder:)

Februari is de maand van de liefde én de wintersport. Dus daar hoort flirten op de piste natuurlijk helemaal bij. Want onder die dikke lagen kleding, skibril en niet altijd modieuze helm is genoeg leuks te vinden. En zeg nou zelf, een berglandschap bedekt met een donzig witte laag sneeuw is het beste ingrediënt voor een winterse fling:)

#Dress to impress
Zorgen dat je opvalt tussen de massa is stap 1. Bij flirten draait natuurlijk alles om zien en gezien worden. Dress to impress! Kies voor items met felle kleuren zodat je letterlijk van de witte piste knalt. Ski’s of een snowboard met een vet design doen het ook goed.

#Lift flirting
Omdat de rijen voor de liften vaak lang zijn moet ieder plekje bezet worden. Komt dat ff goed uit! Als je het precies zo weet te timen dat je naast je flirt target in de lift komt te zitten heb je toch al gauw een minuut of 10 om al je verleidingstechnieken uit de kast te trekken.

Flirten op de piste

#Spontaan sneeuwballen gevecht
Deze versiertruc werkt vooral goed als je met een groep vrienden op wintersport bent. Begin spontaan een sneeuwballengevecht met je vrienden en gooi dan zogenaamd per ongeluk een sneeuwbal richting je flirt target. Gegarandeerd fun:)

#Lunch break flirting
De terrassen van de bergrestaurants staan meestal vol met picknicktafels waar het vechten is om een plekje. Dat komt nu perfect uit. Vraag met je verleidelijkst glimlach of je mag aanschuiven en je zit gebakken! Maar ook vanachter je zonnebril op het terras is het prima vertoeven. Ga op een strategisch overzichtelijk plek zitten. Als je iemand gespot hebt probeer het dan zo te timen dat je tegelijkertijd het terras afloopt en knop een gesprek aan.

#Après-ski
Last but not least, de après-ski natuurlijk! Gooi er een flügeltje of twee in en je verlegenheid is als sneeuw voor de zon verdwenen. De meeste après-ski barren zijn stampvol geperst met feestvierders. Iedereen staat zo dicht op elkaar dat hem of haar verleiden tot een dansje zo voor mekaar is.

Ben jij van de wintersport flings?

Manon

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

4 Reacties

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.