Fish Market | Reykjavik

Uit eten gaan kan op verschillende manieren. Even een gezellig hapje eten of uren tafelen tijdens een avond die bol staat van de culinaire hoogstandjes. Dat laatste is mijn favoriet en dat is nou precies wat je te wachten staat bij Fish Market:)

Fish Market interieur

What to expect
Fish Market is gevestigd in een statig wit houten pand in het centrum van Reykjavik. Aan de buitenkant lijkt het een traditioneel restaurant, maar eenmaal binnen word je ondergedompeld in stijlvolle Aziatische sferen. Het vele hout, de warme tinten van het interieur, de grote glimmende lampen en het gedimde licht zorgen voor een instant ‘ik ben een avond uit’ gevoel.

Fish Market food

What to order
Alles van het menu is hier een feestje, maar als je echt een bijzondere avond wilt beleven ga dan voor het tasting menu. Dit menu laat je alles van IJsland proeven in verpakt in een prachtig Aziatisch jasje. Zorg wel dat je flink wat trek hebt, want het menu bestaat uit 9 gangen! Alleen al de looks van de gerechten laten het water in je mond lopen. Sommigen zijn zo kunstig opgediend dat het bijna als een zonde voelt om ze op te eten:) De vriendelijke medewerkers vertellen bij iedere gang vol passie precies wat er op je bordje ligt. Zijn trots op wat ze met z’n allen neerzetten en hebben oprecht plezier in hun werk.

Fish Market1Fish Market2 Fish Market3Fish Market4

Fish Market6


Manon

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

1 Reactie

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.