Editors Pick | SUITSUIT sleeves

My Macbook is my precious baby. Zonder laptop loop ik de deur niet uit. Wat dat betreft zijn we net een verschikkelijk klef stel en ik vind het heerlijk:) Het is m’n
mobiele kantoor en ik ben er hartstikke zuinig op. Met dat vele reizen van mij heeft m’n precious baby goeie bescherming nodig. En natuurlijk moet die bescherming stylish zijn. We  ♥ to travel in style;)

SuitSuit blauw grijs

Surprise!
Afgelopen week werd er een pakketje bij ons op kantoor bezorgd. Ik ben sowieso fan van pakketjes krijgen -wie niet?- en al helemaal toen bleek dat de afzender SUITSUIT was!  We zijn alle drie namelijk een beetje verliefd op SUITSUIT.

We werden verrast met drie prachtige laptop sleeves! De buitenkant van de sleeves heeft de looks van het schild van een schildpad, maar is wel heel zacht. Binnenin zit een dikke voering die je laptop goed beschermt. Die voering voelt ook nog eens heerlijk zacht aan, net alsof je een furry diertje aait:) De sleeves zijn verkrijgbaar in vijf vrolijke kleuren voor zowel je laptop, iPad als iPad Mini.

Vandaag neem ik m’n nieuwe travel buddy voor het eerst mee op reis. Destination Iceland!

Ik ben in love! What about you?

 ♥
Manon

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

We zijn genomineerd voor de VIVA400!
Super lief als je op ons stemt:) Dat kan t/m 2 november via deze link
En onder de stemmers verloten ze een Renault Twingo, so go for it!

8 Reacties

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.