Editors Pick | Elly’s Choice

Je kent het vast wel: Je gaat op reis, hebt al je spulletjes ingepakt en als allerlaatste moeten je boeken nog in je koffer gepropt worden. Je wil er eigenlijk drie meenemen, maar dat gaat never nooit passen. Ze zijn veel te groot en te zwaar… Dan moet je keuzes maken. Er kan er maar eentje mee. Maar binnen een week heb je het boek al uit. Daar zit je dan. What to do? Wij hebben dé oplossing voor je gevonden!

Elly’s Choice launch
Soms kom je initiatieven tegen waarvan je weet dat ze een mooie stap maken in de digitale ontwikkeling. Afgelopen woensdag was zo’n moment. We waren uitgenodigd om bij de persconferentie en het feest voor de lancering van Elly’s Choice te zijn. Schrijvers Susan Smit, Saskia Noort, Marion Pauw en duo Nicci French waren hierbij aanwezig. En wij hadden ook even onze five minutes of fame toen we met ze op de foto mochten:)

GirlsLove2Travel Elly's Choice21

Who is Elly?
Elly’s Choice is een abonnementsmodel voor e-books. Vergelijkbaar met concepten als Spotify, SoundCloud en Netflix maar dan voor boeken. Elly’s Choice is gericht op vrouwen die houden van reizen, lezen, graag een filmpje pakken en niet vies zijn van een feestje. Sounds like a Travel Girl right?

10 is the magic number
Het idee is simpel: Je abonneert je voor €35,88 per jaar (€2,99 per maand) op Elly’s Choice en ontvangt 10 top e-books per maand. Je kunt ook eerst een proef abonnement nemen. Die 10 e-books zijn minimaal vijf maanden oud en van zowel topauteurs als minder bekende auteurs. Zo krijgen beginnende schrijvers ook een mooi platform. Wij zijn fan! Want hoe fijn is het om een stapel boeken mee op reis te nemen zonder dat je kostbare ruimte kwijt bent in je koffer? Kan dat extra paar pumps toch nog mee;)

Volgende week geven we twee Elly’s Choice jaarabonnementen weg.
So stay tuned!

 
Manon & Mila

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

7 Reacties

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.