Dubai Deluxe | Best restaurants and bars of Dubai

Buiten m’n hotel stopt iedere vijf minuten een andere exclusieve auto. De locale politie rijdt o.a. in een Lamborghini en Ferrari (en mag zich de snelste ‘police force’ ter wereld noemen:) De malls glitteren je tegemoet en ’s werelds duurste merken tonen hun waar hier in vol ornaat. Dit is stad van luxe en overdaad. Waar alles het grootste, hoogste en duurste hoort te zijn. Als je je hier dan toch onderdompelt, dan zijn dit de Dubai deluxe best restaurants and bars. Welcome to Dubai!

7 x Dubai DeLuxe

# Zeta Lounge (Bar / Restaurant)
Deze schitterende plek kijkt uit over de fonteinen en over de flanerende mensen. Het eten is er goddelijk, de cocktails kleurrijk en hun wijnkaart een kaart naar mijn hart. Probeer hun sushi boat! #tip Na het eten kun je trouwens de lift naar boven pakken voor Bar Neos, één van de andere aanraders in deze lijst.

The-Address-Downtown-Dubai-Calabar_tcm113-44287

# PierChic (Restaurant)
Dit restaurant staat bekend als het meest romantische restaurant van de stad met een schitterend uitzicht en sea food gerechten ’to die for’.Madinat_Jumeirah_-_Al_Qasr_-_Pierchic_-_Exterior# Al Mahara (Restaurant)
Dineren terwijl de tropische vissen om je heen zwemmen? Hier kan het. Het gigantische aquarium zorgt voor een bijzondere ambiance, net als hun gerechten… sea food natuurlijk;)

BestRestaurantDubai3# Nobu (Restaurant)
Dit Japanse restaurant zit in misschien wel het bekendste hotel ter wereld: Atlantis. De Chef behoort tot de besten ter wereld, de gerechten zijn stuk voor stuk een droom en alleen al de kans maken om in de buurt van David Beckham te dineren maakt het de moeite waard.

BestRestaurantDubai2# Neos (Bar)
Deze plek ligt aan de voet van het hoogste gebouw ter wereld, de Buj Khalifa. Deze bar -op de 64ste verdieping- geeft misschien wel het beste uitzicht op de fonteinen en het immense bouwwerk. De cocktail zijn smaakvol, de ambiance extravagant en tussen de vaste gasten kom je gerust de rijkste sjeiks tegen.

BestBarDubai

# Buddha Bar (Bar & Restaurant)
Dit is een bar, restaurant en een outdoor lounge in één. Schitterend design, relaxte beats en een fusion keuken met Thaise, Chinese en Japanse invloeden maakt tot één van de meest geliefde plekken van de stad. Vanwege hun 10-jarige bestaan toveren ze zichzelf in een compleet nieuw jasje dus tot oktober moeten we gissen naar het nieuwe design #exciting

“The best things in life are free. The second best are very expensive.” (Coco Chanel)


Vi

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

BestRestaurantDubai1

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.