Den Haag City Guide

Een paar weken geleden spendeerde ik een heerlijk weekendje in Den Haag in het Carlton Ambassador Hotel, hier vertelde ik je al over in dit artikel. En daarin beloofde ik ook dat ik je meer zou vertellen over Den Haag en de Ambassador & The City box.

Ambassador & The City box
De medewerkers van het Carlton Ambassodor hebben bedacht om hun ultieme tips te delen met hun gasten, om ze het echte Den Haag te laten beleven. Al deze insider tips vind je allemaal terug in de box. Zo kom je niet alleen maar op de plekken die eigenlijk iedereen al kent maar ook op plekken die je normaal niet zo snel zou bezoeken. Ik spendeerde de middag om allemaal unieke plekjes van Den Haag voor jullie te ontdekken en heb een mooi lijstje kunnen samenstellen van zowel tips uit de box als tips van mij!

Den Haag City Guide

#2Shop
Collectiv Conceptstore | Den Haag City Guide
Van dit soort winkels word ik altijd super blij. Waarom? Omdat je er echt iets kan vinden wat uniek is. De perfecte winkel voor dat ene leuke cadeautje of een accessoire wat niet iedereen heeft. Naast alle kleine merken die ze verkopen is er ook een koffiebar en kan je gerust neerstrijken met je laptop om even te werken. Een fijne plek middenin Den Haag!
Waar? Prinsestraat 5a

Lola Bikes & Coffee | Den Haag City Guide
Ik ben fan van dit concept! Een koffielover en een fietsliefhebber hebben hun krachten gebundeld en zijn samen Lola begonnen. Lola is een plek waar je jouw wielren fiets kunt kopen en onderhouden en daarnaast kun je er terecht voor koffie. Het leuke is dat het een hechte community is waar iedereen elkaar kent en dezelfde interesse heeft. Een leuk plekje met heerlijke koffie!
Waar? Noordeinde 91

Den Haag City Guide

#2Eat
Pistache Café | Den Haag City Guide 
Dit café ligt net naast de prachtige Paleistuinen en is zeker de moeite waard om even te bezoeken. Dit hippe ingerichte café serveert koffie en vegan gebakjes van SUE. Super lekker en het voelt nog gezond ook. Naast koffie en gebakjes kun je er ook lunchen! Goed idee voor de volgende keer dat ik in Den Haag ben. Daarnaast is veel van de inrichting in mijn favoriete kleur mintgroen en zit je met mooi weer zit je met je rug naar de Paleistuinen en uitzicht op de grachtjes.
Waar? Prinsestraat 134

Hop & Stork | Den Haag City Guide 
In het centrum vind je in de Passage een heel lekker koffietentje met uitzicht op ons politieke hart. Wat toch een heel mooi uitzicht is. Tijdens mijn wandeling door de stad kwam ik hier terecht en nam ik even plaats op het terrasje voor een drankje. Het leuke: Bij een kop koffie krijg je een klein bakje chocolade mousse cadeau, en die is echt to die for!
Waar? Passage 82

The Penthouse | Den Haag City Guide
Na alle koffie klaar voor het echte werk? Dan is de Penthouse een aanrader. Met uitzicht over de hele stad, geniet je van heerlijke cocktails. Ook kun je er dineren. Met mooi weer (lucky us) is het fenomenaal om letterlijk de zon in de zee te zien zakken. Ik ben fan!
Waar? Rijswijkseplein 786

Den Haag City Guide 1

#2Do
Paleistuin | Den Haag City Guide
Den Haag is ons koninklijk hart en daardoor vind je er allemaal plekken en gebouwen die te maken hebben met het koninklijk huis. Zo ook de paleistuin van paleis Noordeinde. Deze is pas sinds kort voor publiek opengesteld en is echt de moeite waard. Een prachtig stadspark waar je heerlijk kunt relaxen en picknicken. Even ontsnappen aan de drukte in de stad.

Wandeling door de stad | Den Haag City Guide
Niet echt een plek maar wel de perfecte manier om de stad te ontdekken. Dat is in ieder geval hoe ik er tegen aan kijk. Al lopend ontdek je de stad het allerbeste. Zo kom je de meest unieke plekjes tegen en krijg je de beste indruk. Ik maakte mijn wandeling door het centrum van de stad. Langs Paleis Noordeinde richting het Binnenhof, langs de welbekende Hofvijfer en weer terug door de winkelstraten naar het Carlton Ambassador.

 ♥
Jet

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

Den Haag City Guide

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.