De Pasta Kantine | Den Haag

Altijd fijn een nieuw restaurant om de hoek. In het Zeeheldenkwartier in Den Haag opende De Pasta Kantine vorige maand haar deuren. Wat er op de kaart staat? Pasta natuurlijk;) Voor de lekkerste verse pasta’s en een hemelse tiramisu ga ik vanaf nu hier naar toe! Ik neem je even mee:

What to expect?
Als ik binnen stap op een woensdagavond is het lekker druk. De serveerster vraagt om even te wachten in de zithoek. Geen straf met heerlijke de lederen bank en een glas witte wijn op de salontafel voor me. Ik kijk even rond. Het interieur is industrieel maar warm. Het voelt huiselijk en een tikkeltje hip. De kleuren zijn helemaal van nu en ik krijg meteen zin thuis de muren ook weer eens in de verf te zetten.

entreeDePastaKantine

 

What to order?
Het concept is het beste te omschrijven als simpel. Terug naar de basis. No-nonsens en (h)eerlijk eten. Je vindt op de kaart – uiteraard- pasta’s (met mogelijkheid tot glutenvrij en volkoren) maar ook salades. Je kan kiezen voor een normale of kleine portie. En een combinatie van pasta en salade is mogelijk (én lekker!) Je hebt binnen een kwartier een bord pasta voor je neus staan -dat is dan weer extra fijn als je met de kids uiteten gaat- maar lekker lang tafelen en wijn drinken met z’n tweeën kan natuurlijk ook. Als ik uiteten ga bestel ik altijd iets wat ik thuis nooit kook. Ik kies voor de spaghetti alla carbonara en mijn vriendinnetje gaat voor rigatoni con manzo. Al snel staan twee goedgevulde borden op tafel. We zijn beide blij verrast, dit is goddelijk! Ook de tiramisu is belissima. Duur is het niet. Voor nog geen 25 euro heb je een diner en een fles wijn.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Where?
Prins Hendrikplein 15, 2518 JC in Den Haag

 ♥
Tess

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

2 Reacties

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.