De beste city beaches

Ook in de zomer is citytrippen een aanrader. Zeker als je op avontuur gaat naar een stad met strand. Die combinatie vind ik echt geweldig. Ik bedoel, citytrippen is hartstikke leuk maar tegelijkertijd ook best wel vermoeiend. Voor de nodige portie cultuur snuiven én relaxen ben je in deze bruisende steden met de beste city beaches. 

De beste city beaches

Rio de Janeiro
Met stip op nummer 1, hoe kan het ook anders: Rio! Alles aan Rio vind ik geweldig. En al helemaal dat de bergen begroeid met jungle dwars door de stad lopen. Copacabana heeft de naam, maar Ipanema is veel leuker! Het liefste lig ik daar te genieten van het ene na het andere glanzende bruine lijf dat voorbij komt paraderen. Prima tijdverdrijf:)

Kaapstad
Fiek en Vi zijn allebei smoorverliefd op Kaapstad en bij mij begint het de laatste tijd ook steeds meer te borrelen om toch maar eens die kant op te gaan. Alleen al de ligging van de stad is adembenemend tussen de bergen omgeven door zee. En te bedenken dat het ook nog eens een fantastisch wijngebied is.

De beste city beaches

Tel Aviv
Het is maar een paar uurtjes vliegen naar deze fantastische stad. Tel Aviv heeft alles in huis voor de perfecte citytrip. Een bruisend uitgaansleven, veel shops, prachtige parken, zonovergoten terrassen in overvloed en een prachtige lange kustlijn. Ik ben fan!

 

Barcelona
Je gelooft het vast niet maar ik ben dus nog nooit in Barca geweest. Gek hè? Hoe het komt weet ik eigenlijk ook niet, maar het is er simpelweg nog nooit van gekomen. Als ik iedereen moet geloven is het een gebrek aan je opvoeding als je Barca niet afgestreept hebt van je wishlist, dus het moet er snel maar eens van komen. Tips zijn welkom!

De beste city beaches

Valencia
Van je bordje tapas zo door naar het strand! Ik hou er van:) Sinds een van m’n vriendinnetjes naar Valencia verhuisd is kom ik er jaarlijks en voelt het zo’n beetje als m’n 2e thuis. In het centrum van Valencia vindt je me vaak in de wijk El Carmen op 1 van de fijne terrassen met een glaasje wijn of zonnebadend op het brede zandstrand.

Manon

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

 

4 Reacties

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.