Travel tip – De leukste citytrips in het najaar

Het najaar is hét seizoen om op citytrip te gaan. Geen zinderende hitte meer en het is een stuk rustiger in de meeste steden zonder massa’s toeristen. Sounds good right? Deze steden zijn perfect voor een citytrip in het najaar.

Parijs tips van locals
#1 – Citytrip Parijs
Paris is always a good idea! Volgende week ben ik er weer een paar dagen te vinden:) Het is er nog net ietsje warmer dan in Nederland, dus een terrasje pakken kan nog prima.

Reisinspiratie voor Parijs vind je hier.

Rome
#2 – Citytrip Rome
In de zomermaanden is het er verzengend heet, maar nu is jet er met de nazomerzon nog heerlijk zwoel. En de zonsondergang schijnt in de maanden oktober en november de allermooiste kleuren te hebben.

Reisinspiratie voor Rome vind je hier.

New York go all the way
#3 – Citytrip New York
Net als Parijs is New York natuurlijk altijd een top plan! Maar Central Park met de wolkenkrabber op de achtergrond is nog veel mooier met de bladeren in de prachtige herfstkleuren.

Reisinspiratie voor New York vind je hier.

praag local way
#4 – Citytrip Praag
Praag wordt een van de mooiste steden van Europa genoemd. Daar ben ik het helemaal mee eens. Het historische centrum staat zelfs op de Werelderfgoedlijst van Unesco!

Reisinspiratie voor Praag vind je hier.

Marrakech
#5 – Citytrip Marrakech
Dompel je onder in de wereld van duizend-en-1-nacht. Struin door de smalle straatjes, drink verse muntthee en slaap net als een prinses in een van de vele Riad’s.

Reisinspiratie voor Marrakech vind je hier.

Tel Aviv - 1
#6 – Citytrip Tel Aviv
Tel Aviv heeft alles wat je zoekt in een citytrip. Een perfecte mix van een prachtig strand, bruisend nachtleven, ontelbare restaurants en veel historie.

Reisinspiratie voor Tel Aviv vind je hier.

Good morning world...
#7 – Citytrip Stockholm
Door de vele parken en tuinen is Stockholm een lust voor het oog in het najaar. En volgens Fiek is het ook een shopping walhalla. Neem wel een warme jas mee, want het kan er al behoorlijk fris zijn.

Reisinspiratie voor Stockholm vind je hier.


Manon

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

2 Reacties

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.