Hotel Love | Carlton Ambassador The Hague

Een city trip is één van mijn favoriete weekendjes weg. Want wie wil er nou niet een nieuwe en inspirerende stad ontdekken? Ik zeker wel. Een hele fijne bijkomstigheid is een mooi en comfortabel hotel. Dan zit je bij het Carlton Ambassador The Hague zeker goed. Dit mooie en centraal gelegen hotel is the perfect place to stay in Den Haag.

Carlton Ambassador hotelWhat’s so good about it?
Rustieke gebouwen, daar hou ik ontzettend van. Na één blik was ik meteen verkocht. Het Carlton Ambassador ligt in de zogeheten ‘Ambassadeurswijk’ van Den Haag. Een natuurrijke omgeving met prachtige architectuur. Wanneer je het hotel binnenkomt vind je een mix van modern met een klassieke touch. Dit is helemaal doorgewerkt in het nieuwe concept van het hotel. Het merendeel van de kamers is al omgebouwd in deze stijl en zo ook het bijbehorende restaurant Henricus. Van de menukaart en de service in dit hotel word ik super gelukkig. Alles klopt gewoon.

Good food
Naast reizen vind ik goed eten ook zeer belangrijk. Henricus is niet zomaar een hotel restaurant. Als gast kun je hier genieten van de heerlijkste gerechten die straight van the Green Egg (voor die heerlijke BBQ touch) komen of je kan kiezen voor één van de signature dishes, waarin er geëxperimenteerd wordt met verschillende smaken en structuren. En wees niet bang dat je niet welkom bent in dit restaurant, want ook als niet-hotel gast ben je hier hartstikke welkom. Heel graag zelfs!

Carlton Ambassador hotelWhat to do?
Bij een city trip staat het ontdekken van de beste plekjes van de stad natuurlijk bovenaan. Daar heeft het Carlton Ambassador de perfecte oplossing voor. De Ambassador & The City box. In deze box vind je allerlei leuke plekjes in Den Haag ontdekt door de echte Hagenezen. Beter dan deze insidertips kan het niet. Dit surprise arrangement kun je bij je kamer boeken en het blijft een geheimpje tot je de kamer betreed. Maar ik geef je binnenkort alvast een kijkje in een paar leuke tips die je in deze box kunt vinden!

Wat is jouw favoriete stad voor een weekendje weg?

 ♥
Jet

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

Carlton Ambassador hotel

2 Reacties

  • Leuk om te lezen dat Amsterdamse meisjes ook genieten van Den Haag. Den Haag heeft niet de dynamiek van Amsterdam maar er zijn genoeg leuke wijken, Zeelheldenkwartier, Denneweg, Prinsestraat, Molenstraat, Noordeinde om lekker te struinen. Mooie musea en last but not least wij hebben het strand als onze achtertuin! Tien minuten fietsen vanaf de Baltus burelen en wij zitten met onze voetjes in het zand.

    • Jet schreef:

      Dankjewel voor je comment! Ik heb zeker genoten van Den Haag en een echt voordeel is dat strand in je achtertuin! Ik kom zeker terug! X

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.