Hotel Love | Majeka House Stellenbosch

IMG_7345Als ik de entree binnen loop valt me direct op dat over ieder detail is nagedacht. Dit is niet zomaar een hotel. Dit is een boutique hotel, met vijf sterren wel te verstaan and it shows! Luxe materialen, glanzende wanden, prachtige kunst en overal design. Het is af. Dit alles met de bergen op de achtergrond, omgeven door de wijngaarden. Het is alsof ik van een landschapsschilderij zo in een design magazine ben beland: I Love it! Meet Majeka House.

garden-IMG_7338Boutique design
Dat klein fijn is bewijst dit hotel. Intieme ruimtes, tuindelen vol met bloemen, verschillende zwembaden en verstopte bankjes in nissen. Niets is groot, het is juist dat kleine wat er voor zorgt dat je het gevoel hebt een deel van Mejaka voor jezelf te hebben. Zo bijzonder. Over ieder detail is nagedacht. En zo mooi als alles is, zo mooi en warm zijn ook de mensen die samen het Majeka House Team vormen. Dit is Kwaliteit met een hoofdletter K.

design-IMG_7359

garden-IMG_7362

garden-IMG_7363For design lovers
Het design is zo tof dat mijn camera maar blijft klikken. Al je zintuigen worden geprikkeld. Bijzondere stoelen. Een zwembad met kroonluchters en een open dak. Slaapkamers met hout op de muur. Geen stukje is hetzelfde en alles is even creatief, aaibaar en fotogeniek. Het klopt en dat geeft rust. Wauw!

design-IMG_7374

design-IMG_7355

design-IMG_7384A-level sleeping
Wil je jezelf verwennen? Are you in for a splurge? Dan is dit de plek! Een kamer die aan twee kanten grenst aan een tuin met zwembad. Een hemelbed. Een plafond met een gigantisch schilderij. Een enorme badkamer met hout op de vloer van de douche én een bad. Het is er allemaal en oh wat is dat fijn.

MajekaHouse2

MajekaHouse3

MajekaHouse1So, What’s so special about it?
Dit is perfectie is haar puurst vorm. Op alle fronten. En om het allemaal nog beter te maken zit hier ook één van de beste restaurants van het land. Wij beleefden een bijzonder avontuur met Chef Tanja van en haar team (Makaron) waar ik je snel meer over vertel. For now, geniet van de plaatjes (ik zei toch dat mijn camera maar bleef klikken;) en vertel me…

Heb jij ooit in zo’n tegek design hotel geslapen? (En if so, waaaaaaaar?:))


Vi

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

pigs-IMG_7410

design-IMG_7418

design-IMG_7412

Pigs-IMG_7386

design-IMG_7405

design-IMG_7353

pigs-IMG_7402

 

1 Reactie

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.