10x Beste terrassen van Amsterdam

Het is EIN-DE-LIJK zomer!

Op de valreep mogen we toch nog genieten van de zomerzon. En deze week wordt het zelfs tropisch warm! Tijd voor zwoele borrelavonden op een van deze 10 beste terrassen van Amsterdam.

Beste terrassen van Amsterdam – Centrum
#De Waterkant
Super toffe locatie onder de Q-parking op de Marnixstraat. Lekker met een Surinaams biertje en je blote voetjes ‘over de waterkant’ hangen en bootjes kijken. Met name de vrijdagmiddag borrel hier is legendarisch!

#Café Het Paleis
Een heerlijk terras in de categorie klein maar fijn. Wees er dus op tijd bij als je een plekje in de zon wilt bemachtigen. Oh en de carpacciosalade is de lekkerste die ik ooit gegeten heb!

beste terrassen Amsterdam - 1
Beste terrassen van Amsterdam – Noord
#Noorderlicht 
Toen mijn lief en ik net een setje waren hebben we onze eerste zomer samen hier heel wat avonden doorgebracht. Liggend in het gras met uitzicht op het IJ:) Een heerlijk hippie stylo plek.

#Stork
Stork op de Amsterdamse NSDM werf is dé plek voor visliefhebbers. De Stork’s plateau is mijn lievelings:) om daarna de zon onder te zien gaan aan de oever van het IJ.

 

Beste terrassen van Amsterdam – Westerpark/Spaarndammerbuurt
#Westergasterras
Dit is wat mij betreft misschien wel het allerleukste terras van Amsterdam. Plof lekker neer op 1 van de vele fatboy’s of schuif aan bij een tafeltje. Alles kan en alles mag. In het weekend rol je daarna gelijk de Westerunie in om nog ff met de voetjes van de vloer te gaan.

#Cafe de Walvis
De huiskamer van de mensen uit de Spaardammerbuurt. De ideale plek voor een borrel na werk om daarna lekker lang te blijven plakken.

 

beste terrassen Amsterdam

Beste terrassen van Amsterdam – West/De Baarsjes
#Cafe Zürich 
Cafe Zürich heeft ervoor gezorgd dat het Mercatorplein in de Baarsje weer leuke plek werd om naar toe te gaan. Op hun mega terras heb je tot laat in de avond zon.

#Cafe Cook
Van deze lijst hoort Cafe Cook ook bij mijn favorieten. Het zit een beetje verstopt middenin de Baarsjes en heeft een giga zonovergoten terras. Ik garandeer; als je hier een keer geweest bent, kom je vaker!
Beste terrassen van Amsterdam – Oost
#De IJsbreker
Bootjes kijken aan de Amstel onder het genot van een drankje. Sounds good right? Het terras van de IJsbreker heeft volop zon en schaduw plekken.

#Bar Bukowski
Volgens velen heeft Bar Bukowski het gezelligste terras van Oost. Ook wel weer eentje in de categorie klein maar fijn, dus wees er snel bij als het zonnetje schijnt.

 Enjoy the sun!


Manon

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.