Beste restaurant van Kirchberg / Kitzbühel | Rosengarten

Ik heb een nieuwe verslaving! Geen schoenen-, tassen- of ticketverslaving maar een foodverslaving. En niet zomaar één. Nope, I am talking art… pure food art van de bovenste plank. Kleine porties, meerdere gangen (zes om te beginnen:) en natuurlijk bijpassende wijnen. Ja, daar betaal je voor maar daar kan voor mij dus geen Louboutin tegen op (Fiek is het daar denk ik niet mee eens #LouboutinAddict;). Let me take you to Rosengarten, het beste restaurant van Kirchberg / Kitzbühel. Het is…. hemels!

Rosengarten food art
Deze vorm van food art is niet ‘your average diner on a friday night’. Dit reserveer je ruim van te voren, daar leef je naar toe, je kleedt je er mooi voor aan, om op de avond zelf de hele avond te tafelen. Rosengarten is een begrip en ik begrijp waarom. De inrichting is stijlvol en ongedwongen en de gerechten zijn zo mooi opgemaakt dat je niet uitgekeken raakt. Soms is het ook wel een beetje spannend, want bij een Chefs’ Menu bepaalt de chef wat jij eet en zo kan er zomaar een eendentong of slak op je bord verschijnen #truestory.

Rosengarten6

Beste restaurant van de Kitzbüheler Alpen
Rosengarten lijkt in niets op de restaurants die je in Oostenrijk meestal tegenkomt. Hier staat geen schnitzel op het menu, geen cordon blue en geen roomsauzen. Het is verfijnd, kleurrijk en stuk voor stuk een smaaksensatie. En dat gemaakt door de jonge chef Simon Taxacher en zijn gepassioneerde team die je aan het werk kunt zien terwijl je hun kunstwerken oppeuzelt. Hoe zo’n meergangen diner er uit ziet? Zo dus!

Ik ben nieuwsgierig, durf jij zulke bijzondere gerechten aan?


Vi

 

 

Rosengarten4

Rosengarten3

Rosengarten5

Rosengarten7

Rosengarten8

Rosengarten9

Rosengarten11

Rosengarten10

Rosengarten12

Rosengarten13

Rosengarten2

 

 

 

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.