Bar Italia | Amsterdam

Het ultieme recept voor een heerlijke avond wining and dining: 5 girls & Bar Italia.
Het is een plek waar ik graag kom. De ene keer om een hapje te eten en de andere keer om te dansen. Want je uitleven op de dansvloer kan je er ook! Het is de ideale alles-in-1-avondje-uit spot.

Bar Italia02

What to expect
Een sfeer is zoals je die gewend bent van Italië. Klassiek met modere flair. De gedimde lichten, donker houten meubels en de grote lampen aan het plafond stralen stralen een intieme sfeer uit. Wij streken neer in een van de zithoeken. Met 2 banken tegenover elkaar en de tafel in het midden perfect als je met een groepje bent.

Bar Italia13

What to order
We besloten ons te laten te verassen. Dan krijg je meestal de beste gerechten voorgeschoteld:) En het is ook een goeie truc om uit je comfort zone te stappen en eens een keer wat anders te bestellen dan dat wat je al 100 keer hebt gegeten.

Bar Italia14

De antipasti waarmee we beginnen is een oogstrelende combinatie van vis en vlees. De kersenrode Monte Pisano die we erbij drinken is vol en tegelijkertijd zacht van smaak. Als hoofdgerecht eten we ravioli van bietjes gevuld met geitenkaas en een bieten-botersaus. Een goddelijke combinatie.

Bar Italia05

We zitten al behoorlijk vol als het dessert wordt geserveerd: Scroppino Classico! Hoe die gemaakt wordt is echt masterlijk. Pal voor je neus worden de prosecco, wodka en het citroenijs gemixt tot de beste scroppino die je ooit gedronken hebt. #mustdo

What’s so special 
Bar Italia is een espresso bar, restaurant en grand cafe in een. Hoe fijn dat je eerst lekker kunt eten en daarna door naar de dansvloer zonder een stap buiten de deur te zetten! En je hoeft tenminste ook niet te wachten tot na 12 uur om op stap te gaan, want de DJ begint al vroeg met plaatjes draaien. Tel daar de goeie Italiaanse kaart bij op en je bent verkocht.


Manon

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

Bar Italia07

Bar Italia06

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.