5 apps voor solo reizigers

Foto: Studio Steef Fleur

Eigenlijk zou iedereen een keer verplicht een solo trip moeten maken. Wat mij betreft is het een must. Tuurlijk is het eng om in je uppie het vliegtuig in te stappen, maar je ontmoet de leukste mensen en komt op de meest onverwachte plekken. Behalve dat leer je jezelf ook nog eens heel goed kennen. En deze 5 apps maken het leven van solo reizigers nog een stukkie fijner.

apps solo reizigers
#Overnight
Stel je hebt je bestemming al bepaald maar nog geen plek om te tukken. Met Overnight kun je last-minute een slaapplek boeken bij locals. Kan die je gelijk een bak met must do tips geven:) Op moment heeft de app wel alleen nog slaapadressen in L.A. en Austin.

# Yeti
Deze app helpt je leuke spots te vinden tijdens het citytrippen. Op basis van voorkeuren die je hebt aangegeven komt Yeti met een lijst suggesties van toffe dingen die bij jouw profiel passen. Van restaurants die je lievelingseten serveren tot gave exposities.

#Polarsteps
Toen ik alleen op backpack avontuur ging hield ik het thuisfront op de hoogte via waarbenjij.nu. Tegenwoordig is Polarsteps dé plek voor je reisverslag. De app tracked automatisch je route en de plekken die je bezocht hebt. Je hoeft er zelf dus amper tijd in te steken!

#Backpackr
Met Backpackr kom je in contact met backpackers van over de hele wereld. Je kunt er een reismaatje mee scoren en de app staat ook boordevol money saving tips en tricks van collega reizigers.

#Inviita
Where to go? Er is zoveel moois te zien…keuzes, keuzes… Inviita helpt je een keuze te maken op basis van jouw voorkeuren en de activiteiten die je leuk vindt. Plus een selectie met must sees en must do’s.

Bron: The Next Web

Manon

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.