OVER ONS

HI!

Welkom op Girlslove2travel. De blog die is opgezet door en voor vrouwen. Om andere te inspireren ook op reis te gaan en nieuwe plekken te ontdekken; alleen of samen. Op Girlslove2travel neem ik, Guusje, jou mee op reis. Naar bijzondere dorpen, verborgen steden, nieuwe hotspots of prachtige landen. Zelf vind ik het ontdekken van nieuwe plekken een van de leukste dingen om te doen. Of het nu gaat om een nieuw koffietentje om de hoek of een land aan de andere kant van de wereld. Nieuwsgierigheid en ontdekken staan centraal in de content op Girlslove2travel, want ik geloof dat je op deze manier de mooiste plekken ontdekt.

Girlslove2travel is in 2013 opgericht door 3 vriendinnen met dezelfde passie: reizen. Inmiddels heb ik, met alle liefde, het stokje overgenomen en met dezelfde gedeelde passie. Sinds mij achttiende reis ik alleen de wereld over. Dit in combinatie met mijn liefde voor fotografie en schrijven maakt dat ik dit met heel veel plezier doe. Hopelijk kan ik je inspireren of helpen met het plannen van jouw volgende reis.

Heb je ideeën en suggesties voor GirlsLove2Travel? Of wil je graag eens nader kennis maken of samenwerken? Laten we iets inplannen!

Je kunt mij bereiken via request@girlslove2travel.com of stuur een bericht op Instagram.

Volg ons ook op Instagram | TikTokFacebookPinterest