OVER ONS

WAT IS GIRLSLOVE2TRAVEL?

Op Girlslove2travel neem ik jou mee op reis. Naar bijzondere dorpen, verborgen steden of prachtige landen en continenten. Het platform is opgezet door vrouwen die van reizen houden om andere vrouwen (of personen) te inspireren om ook op reis te gaan en nieuwe plekken te ontdekken. Het doel van Girlslove2travel is dan ook: jou inspireren, weg laten dromen of helpen met het plannen van jouw volgende avontuur.

WAT DOET GIRLSLOVE2TRAVEL?

Op Girlslove2travel deel ik verhalen over reisavonturen, reisdromen of reisinspiratie. Ik vind het heerlijk om me buiten de gebaande paden te treden en te connecten met de locals. Nieuwsgierigheid en ontdekken staan centraal in de content op Girlslove2travel, want zeg nou zelf, zo ontdek je toch de mooiste plekken.

DE BLOGGER(S)

In het verleden zijn er verschillende (gast)bloggers geweest voor Girlslove2travel. Op dit moment ben ik, Guusje, de enige blogger voor Girlslove2travel. Sinds mijn 18e reis ik de wereld rond, met als hoogtepunt mijn wereldreis. Ik word elke keer weer blij wanneer ik land op een nieuwe bestemming en op ontdekking ga, buiten de gebaande paden en in contact met de locals. Op deze manier kom ik op de mooiste plekken. Ik vind het een feest om mijn reisverhalen met jullie te kunnen delen en jou te helpen met het plannen van een reis of je nieuwe inspiratie te geven.

Heb je ideeën en suggesties voor GirlsLove2Travel? Of wil je graag eens nader kennis maken of samenwerken?
Laten we iets inplannen!

Je kunt mij bereiken via request@girlslove2travel.com of via InstagramFacebook of Tiktok.

Guusje