5 indoor skihallen met echte sneeuw

(foto’s: Studio Steef Fleur | outfit: Brunotti)

Indoor skihallen zijn leuk! Daar alvast oefenen bespaart je behoorlijk wat frustraties tijdens de wintersport. Ik doe het eigenlijk altijd standaard. Sterker nog, ik heb leren snowboarden op een indoor piste. Na jaren skiën was ik daar ineens helemaal klaar mee. Ik wilde leren snowboarden, want dat zag er zo stoer uit:) Zo gezegd, zo gedaan. Een paar uurtjes oefenen en ik had het redelijk onder de knie.

In maart gaat mijn droom om in Japan te snowboarden in vervulling! M’n vriend is er een paar jaar geleden al geweest en kwam met jaloersmakende verhalen thuis. Door een bijzondere luchtstroming valt er de beste poederkwaliteit sneeuw ter wereld in meters dikke pakken. Can’t wait!

Deze 5 indoor skibanen hebben echte sneeuw. Leuk om alvast te oefenen voor het eggie of voor gewoon een gezellige dag vol winter fun.

Landgraaf – SnowWorld
Niet bepaald naast de deur voor de meesten, maar dan heb je ook echt wat; 5 pistes (waarvan 1 rood), 7 skiliften (zelfs een 6-persoons stoeltjeslift) en de langste piste is maar liefst 520 meter! Zat voor een hele dag snow fun. Als je daarna geen puf meer hebt om naar huis te rijden strijk je gewoon neer in het 4-sterren SnowWorld hotel.

Velsen – Snowplanet Spaarnwoude
De meesten zullen het gebied Spaarnwoude kennen van grote feesten zoals DanceValley. Dat je er ook kunt wintersporten wist ik tot voor kort niet eens, terwijl het bijna letterlijk bij mij om de hoek is:) Snowplanet heeft 2 pistes waarvan eentje voor beginners van 100 meter en eentje voor gevorderden van 230 meter lang.

steeffleur_GL2T-SNOW_004

Terneuzen – Skidome
Ook in Zeeland kan je wintersporten. De 2 pistes van de Skidome variëren qua steilte van blauw tot zwart niveau en de langste afdaling is 220 meter. In het funpark kan je oefenen op je freestyle skills. Bang dat je een zware crash maakt hoef je niet te zijn, want er is een Big Airbag die de klap voor je opvangt.

Den Haag – De Uithof
De piste van De Uithof is 225 meter lang en heeft 4 liften. Daarnaast is er ook een ijsbaan van 400 meter waar je curling kunt doen. Ik vind die sport er altijd zo gek uit zien. Juist daarom wel leuk om eens te proberen. Het dagje sporten kan je afsluiten met een strandwandeling in het nabijgelegen Kijkduin.

Zoetermeer – SnowWorld
Wij stonden hier alle 3 een paar weken geleden nog in de sneeuw te poseren met onze nieuwe wintersport outfits. Daarover later deze maand meer:) Het kleine zusje van Landgraaf heeft 3 pistes met 10 liften en de langste afdaling is 210 meter lang. Tegenwoordig hebben ze er net als in Limburg een sportschool waar je bij een abonnement 6 maanden lang gratis toegang krijgt tot de pistes.

 Hoe is het met jouw wintersport kriebels?


Manon

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

 

4 Reacties

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.