4 x bijzonder kamperen dicht bij huis

Een aantal jaar geleden zat ik er echt even doorheen. Niet je regular ‘off day’ (wie kent m niet) maar een ‘ik-ben-voor-het-eerst-in-mijn-leven-gedumpt-moment’ gecombineerd met een ‘nu-date-ik-een-man-die-niet-bij-me-past-time’. Drie woorden: frustrerend, akward en confronterend. Een mini inzinking was dus het resultaat en mezelf ontdoen van alle ballast leek de beste oplossing. Dus leende ik mijn vaders Landcruiser (zo’n oude waarmee je door afrika kunt toeren) en mijn moeders hond en vertrok met de noorderzon. Wat begon als een vlucht, mondde uit in het mooiste kampeer avontuur van mijn leven. Daarom vandaag de fijnste campings ‘close to home’ die je echt een vakantiegevoel geven.

Kamperen dicht bij huis

Als jezelf even op wilt laden is het fijn er even op uit te trekken. Een andere omgeving doet vaak wonderen. Heleamaal als je besluit de natuur in te gaan. Dag tv, dag internet, dag overbodige prikkels. Hello nature, hello ontspanning en rust!

4 x bijzonder kamperen dichtbij

Eurocamp-Boomhut11) Kamperen in een boom – (omgeving Parijs, 5 uur rijden)
Het is een trend: en een super toffe ook! Een aantal campings bieden tegenwoordig boomhutten aan. Minimaal 40m2 met veranda’s en prachtige uitzichten. In dit geval heb je ook Parijs nog binnen handbereik. Ultimate winner!

Kamperen2

2) Kamperen in Luxemburg – (4 uur rijden)
Op de een of andere manier wordt Luxemburg nogal makkelijk vergeten. Zonde, want dit is een sprookjesachtige bestemming: bossen, grotten, beekjes en kastelen waar de ridder op het witte paard zomaar in kan wonen;)

Safaritent11

3) Kamperen in een Safaritent – Sea Lodge Egmond (Egmond aan Zee, 45 minuten rijden)
Op vakantie in eigen land is tegek en een safaritent maakt het nog leuker. Dit is letterlijk kamperen in stijl. Dit weekend ga ik met mn kleine travel boy en moeder naar Egmond aan zee dus mijn Hollandse safari avonturen volgen

Kamperen4

4) Kamperen tussen de kastelen – (Normandië, 6 uur rijden)
Normandië heeft mijn hart gestolen tijdens mijn kampeer trip. De prachtige kastelen, de kliffen, het heerlijke groen, de lieflijke havenstadjes en de goddelijke mosselen. I love it!

 

Knijp jij er wel eens een weekendje tussen uit op deze manier?

Vi

 

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.