From hostel to villa

Daar ging ik, backpack op m’n rug, op naar Thailand. Een maand kriskros het land door en dat allemaal zo lowbudget mogelijk. En met mogelijk bedoel ik dan niet het goedkoopst van het goedkoopst. Kakkerlakken en 10 kamergenoten ging (en gaat) me toch echt te ver. Een tweepersoonskamer in een 0-sterren hotel of een luxe hostel met 4 bedden was daarentegen gewoon dagelijkse kost. Zo’n 5 a 10 euro per nacht mochten we van onszelf uitgeven. Grappig trouwens hoe snel je daaraan went. Als we een kamer voor €11,- tegenkwamen was sowieso véél te duur.

huis DSC_1358

En toen ontvingen we na 2 weken reizen een berichtje van een goede vriend of we 2 nachten in een villa wilde slapen die onverwachts even leegstond. Daar gingen we hoor…

Een enorm huis met 5 slaapkamers, een megazwembad met uitzicht op zee, een gym, een bubbelbad en een gigantische tuin. Onder de indruk dat we waren. Maar we waren er nog niet. De volledige 2 dagen stond er een hele eigen staff voor ons paraat. Een kok (jep..), een butler (da fuck…) en een chaufeur (again… da fuck!). Daar wen je eigenlijk minstens zo makkelijk aan, aan die luxe.

DSC_1357

Een reis vol tegenstellingen dus. Ik lieg als ik zeg dat we zonder morren terug gingen naar het hostel-leven. Maar ik lieg ook als ik beweer dat ik dat heel erg vond. Zeuren om luxe is makkelijk, maar ik heb de mooiste plekken gezien voor een prikkie en dat vergeet ik echt nooit meer.

Dus… Luxe of hostels? You tell me!


Fiek

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

1 Reactie

  • Elles schreef:

    Wauw wat gaaf ! niet te geloven eigen butler etc. joh! Dat lijkt me inderdaad dan wel weer even wennen wanneer je weer in Hostels moet slapen. Anderzijds lijken me dat ook weer mooie nieuwe ervaringen waar je veel nieuwe mensen leert kennen toch?:)

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.