Liefde voor Zuid Afrika – The Lion King

Fiek en Vi roepen al jaren dat het schandalig is dat dat ik nog nooit naar Zuid Afrika op reis ben geweest. Zij zijn er allebei al meerdere keren geweest en hartstikke verliefd op het land. Vi heeft zelfs de mazzel dat haar broer er woont, dus zij zit over twee maanden weer in het vliegtuig voor een paar weken Zuid Afrika.

Op de een of andere manier voelde ik de drive om te gaan nooit zo, maar door hun mooie verhalen en foto’s begon het al steeds meer te kriebelen. En sinds vorige week ben ik helemaal om; ik wil ook naar Zuid Afrika!Zuid Afrika Lion KingDisney’s The Lion King
Vorige week mocht ik namelijk bij de officiële bij de perspresentatie van Disney’s The Lion King zijn. Wie kent het prachtige Zuid Afrikaanse verhaal van deze meest succesvolle musical aller tijden niet?! Ter ere van het 25 jarig jubileum van het Circustheater in Scheveningen is deze wereldberoemde musical vanaf 21 oktober te zien.

Zuid Afrika Lion KingPerspresentatie The Lion King
Een week of drie geleden is de volledige cast begonnen met de repetities van The Lion King. De cast is een mooie diversiteit van mensen. Een weerspiegeling van de inwoners van Zuid Afrika. De cast bestaat uit zowel vaste leden (die over de hele wereld toeren met de musical) als Nederlandse musicalsterren. Zo wordt de rol van lieve Simba gespeeld door de knappe Naidjim Severina.Zuid Afrika Lion King
Tijdens de perspresentatie werd er gedanst en gezongen alsof hun leven ervan af hing. Zo gaaf! De energie spatte van het podium af! Na het officiële deel mocht ik de enige echte Albert Verlinde (managing directeur van Stage Entertainment) én Gugwana Dlamini (de Zuid Afrikaanse dame die Rafiki speelt) spreken. Daarna mochten we zelfs een kijkje achter de schermen nemen bij de kostuums én de trainingen van de cast om de bewegingen van de dieren die ze spelen onder de knie te krijgen. Echt een indrukwekkend spektakel waardoor je gelijk een enorme liefde voor Zuid Afrika voelt:)

Hou onze website in de gaten, want er komt een hele toffe actie rondom The Lion King aan:)

Love,
Manon

Zuid Afrika Lion KingZuid Afrika Lion KingZuid Afrika Lion King