Zonnige september bestemmingen

Het is al bijna gedaan met de zomer:( Na deze belabberde Nederlandse zomer kan ik er nog geen afscheid van nemen, dus mijn lief en ik hebben besloten om de zon nog even op te gaan zoeken.

Wat dat betreft is september de ideale maand om naar een zonnige bestemming te gaan. De prijzen zijn een stuk vriendelijker, er zijn bijna geen toeristen en er zijn nog genoeg bestemmingen in de buurt waar het zonnetje nog schijnt zonder dat het bloedje heet is.

Al deze zonnige september bestemmingen liggen maar op een paar uurtjes vliegen. YAY!

zonnige september bestemmingen
Italië
Wat mij betreft een van de beste bestemmingen om te genieten van het ‘goede leven’. Met name het eiland Sicilië heeft alles wat Italië te bieden heeft. Het complete zomerse Italiaanse plaatje.

zonnige september bestemmingen - 1
Spanje
Op en top genieten van het strand in Benidorm. Ja, echt…Benidorm is veel leuker dan je denkt! En wat dacht je van een city trip Valencia of naar wat zuidelijker gelegen altijd warme Sevilla? Spain is always a good idea!

zonnig september bestemmingen
Israël
Het hippe Tel Aviv heeft alles wat een zonnige bestemming moet hebben; een prachtig strand, cultuur, een bruisend uitgaansleven en geweldige restaurants! Wist je trouwens dat de Israëlische wijnen van top kwaliteit zijn?

zonnige september bestemmingen
Marokko
Niks dan liefde voor Marokko! Uren dwalen door de smalle straten van Marrakech en ’s avonds shisha roken op een dakterras met uitzicht op het altijd drukke Djemaa el Fna plein. En nog veel leuker, het minder toeristische Chefchaouen a.k.a. de blauwe stad in het Marokkaanse Rif gebergte.

zonnige september bestemmingen
Griekenland
Ik snap nog steeds niet waarom ik Griekenland zo lang links heb laten liggen. Na mijn kennismaking met Naxos een paar maanden geleden kan ik niet wachten om nog veel meer Griekse eilanden te ontdekken.

Heb jij nog september zon plannen?


Manon

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

4 Reacties

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.