Wintersport must haves

Ik kan niet wachten tot het zover is! Nog een paar weekjes geduld en tot die tijd check ik iedere dag hoeveel sneeuw er gevallen is en droom ik alvast weg bij de gedachte dat ik weer op m’n geliefde board sta. Ook ben ik druk het internet aan het afstruinen op zoek naar spulletjes die ik nog moet aanschaffen. Deze gadgets zijn volgens mij een must:

Walkie-talkie
Zeker als je met een groep vrienden op de piste bent is het handig om te weten waar iedereen is. Of als je aan een lange afdaling bezig bent en elkaar niet meer ziet. Bellen is hartstikke duur. De oplossing: een walkie-talkie. Deze hebben een groot bereik en zijn waterbestendig.

Sportscam
Niks is leuker dan vette video’s maken van je afdaling. Hiervoor zijn de camera’s van GoPro perfect. Ze zijn klein en de beeldkwaliteit is top! Je kan hem op je helm vastmaken, met een band op je borst vastmaken of op een speciale arm monteren.

photo

Backpack
Zonder een goeie backpack kan je eigenlijk de deur niet uit. Je stopt er je camera in, drinken, iets te eten, je zonnebrandcrème, een extra sjaal en ga zo maar door. Ze zijn er in allerlei kleuren en motieven.

App
Er zijn enorm veel apps en Ski Tracks schijnt één van de beste te zijn. Wat deze app allemaal doet? Berekenen van de maximaal behaalde snelheid, de afgelegde afstand, de hoogte, de steilheid van de piste, het aantal afdalingen en hoe lang je in totaal bezig bent geweest. En je kan de opgeslagen tracks exporteren naar Google Earth. Super cool!

Ga jij ook op wintersport?


Manon
You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

Als je ons volgt op Instagram heb je het vast al voorbij zien komen, maar voor het geval je het gemist hebt: IK GA SNOWBOARDEN IN CANADA! Ik kan het wel van de daken schreeuwen, zo vet! Whistler is het grootste skigebied van Noord Amerika en in 2010 vonden hier de Olympische Winterspelen plaats. Daarnaast staat Whistler bekend om de grote hoeveelheden poedersneeuw die hier jaarlijks valt.

5 Reacties

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.