WIN | Een Valentijnspakket voor je BFF

Het is bijna Valentijnsdag! De dag waarop we massaal de liefde aan elkaar verklaren. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor lovers, maar ook voor vriendschappen. Daarom hebben we deze keer geen win-actie voor jezelf, maar om weg te geven aan je dierbaarste vriendin. We mogen 5 Valentijnspakketten weggeven!

Surprise your BFF
Die lieve vriendin waarbij je snotterend in de armen ligt als die eikel je gedumpt heeft. De party girl waarmee je drinkt en danst tot de zon weer opkomt. Kortom; je allerliefste vriendin, waar je alles mee deelt.

Win een Valentijnspakket t.w.v. € 150
We hebben een pakket samengesteld met producten waar we zelf gek op zijn. En die stuk voor stuk perfect passen in het leven van Travel Girls. Ideaal als je vaak on the road bent. Deze goodies zitten er in:
Win Valentijn
#Treets Traditions
De eeuwenoude wereldwijde tradities op het gebied van lichaamsverzorging zijn door Treets Traditions vertaald naar 5 verschillende verzorgingslijnen. Van al deze lijnen mogen wij een complete set weggeven!
#Allure Kristalpad
Geen gedoe meer met een scheermesje en van die gênante rooie stoppels. Door met de Kristalpad ronddraaiende bewegingen te maken verdwijnt je vachtje als sneeuw voor de zon.  En je krijgt er ook nog een zacht babyhuidje van, want de pads scrubben én ontharen:) Inclusief navulling.
Win Valentijn
#Cachet Cosmetics – Tanning spray
Als jij niet naar de zon kan, haal je de zon gewoon zelf in huis met deze tanning spray. Heb je zelfs zonder uren te zonnebaden een sun-kissed kleurtje op je lijf dat max. 5 dagen blijft zitten. Fake it till you make it:)
#PUPA Milano
Sinds ik mijn eerste mascara van PUPA Milano in een goodiebag heb gekregen ben ik onwijs fan van dit merk! De Vamp! Extreme Mascara maakt je wimpers intens donker en prachtig lang. Gebruik voor de finishing touch de Eyebrouw Plumping Gel om je wenkbrauwen nog sprekender te maken.
#Fresh ’n Rebel – Rockbox Cube
Altijd en overal je eigen muziek bij je! Door het kleine formaat past de Rockbox Cube met gemak in je handbagage. Om op je hotelkamer in the mood te komen voordat je gaat flaneren langs de boulevard. Of als achtergrond muziekje bij het kampvuur ’s avonds laat op het strand.

HOW TO WIN?
We dagen je uit om hieronder in de comments ‘de liefde te verklaren’ aan je hartsvriendin. Wat betekent ze voor jou? En waarom verdient juist zij dit Valentijnspakket? Zondag 21 februari maken we hier de 5 winnaars bekend!

p.s. Je kunt ook meedoen aan deze actie door op onze Facebook en/of Instagram pagina je BFF te taggen en haar ‘virtueel’ de liefde te verklaren.

Manon (Fiek & Vi)

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

Win Valentijn

4 Reacties

 • Danielle schreef:

  Natascha Sleeking
  – mijn ideale match tijdens girls-only vakanties en stedentripjes
  – er valt altijd heel veel met (en om) haar te lachen
  – ik mag haar best midden in de nacht opbellen
  – misschien neemt ze dan zelfs op wink-emoticon
  – we delen altijd alle gerechtjes als we samen uit eten gaan
  – zij vind het ook leuk om een uur lang menukaarten te bestuderen voordat we een keuze maken waar we gaat eten (is belangrijk!)
  – zij is gewoon leuk en lief!

 • Nanda schreef:

  Jelena Verschueren. Ik hou van haar om haar querkiness, haar heerlijke mensanalyses en ongelofelijk goed gevoel voor humor. Een loyale vriendin, zo eentje die je bijna altijd gelijk geeft, maar van wie ik het ook kan hebben als ze het eens niet met mij eens is. Waarom zij? Omdat ze verder nogal wat pech heeft met de mensen om haar heen en ze op dit moment keihard knokt om een nieuw bestaan op te bouwen met haar zoon. Ze heeft nu eindelijk een vast stekje en kan voorlopig alleen nog maar dromen van reizen en reisjes (Marrakesh en IJsland staan als eerste op haar wishlist).
  Het zou voor haar een verschil maken om dit te winnen.

 • leoni schreef:

  Of ik me nou vrolijk voel of verdrietig altijd staat ze voor mij klaar.
  Als ik iets “geks” doe , vind ze mij helemaal niet raar.
  Ze zal altijd achter mij staan
  Bij een lach en bij een traan.

  Ze is er altijd voor mij, echt altijd.
  Van onze vriendschap krijg ik nooit geen spijt.
  Want alleen haar kan ik echt vertrouwen
  En ik kan altijd op haar bouwen.

  Mijn bestie voor altijd, ik kan niet meer zonder haar
  Vandaar nu dit gebaar.
  En omdat ik het zonder haar niet red,
  Verdient zij dit Valentijns pakket

  • Manon schreef:

   Gefeliciteerd meis! Jij bent 1 van de 5 winnaars! Stuur je ons een mailtje met het adres waar we het pakket naartoe kunnen sturen? xxx Manon

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.