WIN | Surfles bij Hart Beach Scheveningen

Deze maand zetten we summer sports in het zonnetje. Daar hoort wat ons betreft de zon, het strand en de zee bij! Heb je wel eens gesurft? Een absolute top workout. Ben jij net als Vi een boardchick? Hou je van de zee en haar woeste golven? Dan hebben we een spetterende winactie voor je.

Win surfles bij Hart Beach
Wil jij een warming-up op het Scheveningse strand en shinen met een surfboard onder je arm? Zorg dan dat jij die surfles wint voor jou en een vriendin en trotseer de golven. We mogen namelijk een 2-persoonssurfles t.w.v. EUR 70,- weggeven bij de tofste surfclub van Nederland: Hart Beach in Scheveningen! Leer tijdens een beginners-les de surfbasics om een echte surfchick te worden. Vervolgens ga je samen met een gecertificeerde instructeur jullie eerste golven pakken.

Wanna win?
Wil jij samen met een vriendin een surfles krijgen van één van de Hart Beach hunks (seriously, they are!)? Vertel dan wat jouw droom-surf-bestemming is en wie je mee wil nemen.

Are you ready to loose yourself in the world of waves?


GirlsLove2Travel

9 Reacties

 • Linda schreef:

  Mijn droomlocatie om te surfen? Hawaï en dan natuurlijk honolulu, het lijkt mij gewoon geweldig! En wie ik mee neem? Call me corny maar ik zou dan gewoon met mijn vriend gaan. En hem laten zien dat ik beter ben in surfen ;)

 • Begin august ga ik samen met mijn vriend nog een paar daagjes naar zijn ouders in Zeeland die daar staan met de caravan. Hij vertelde al eerder dat je hier altijd heerlijk kunt surfen. Nu heb ik alleen een klein probleempje aangezien ik nog nooit eerder gesurft heb hihi. Dus deze beginners-les komt echt helemaal geroepen! ^^ Maak ik er gelijk nog een leuk dagje van met mijn beste vriendin, want Friesland-Scheveningen is nog wel even een treintripje ;)

  xoxo Hilde-Marije

 • Bianca schreef:

  Oh LIKE! Ik wil al lang zo graag leren surfen! Portugal (Algarve) was echt een droomlocatie maar het was te koud toen ik er was. Als ik eerst in NL oefen ga ik snel eens terug! Mijn vriend gaat mee want hij kan wél surfen en dat kan ik ook eens laten zien dat ik het kan =D

 • xjustinea schreef:

  Wat een gave actie! Ik heb altijd al eens willen surfen. Het liefst natuurlijk in Australië of Hawaï, maar die luxe heb ik (nog) niet. Het is wel iets dat op m’n bucketlist staat. Alvast leren surfen is natuurlijk super handig! Het liefst zou ik mijn beste vriendin meenemen. Lijkt me super gezellig en te gek om te doen!

 • Jolijn Doelman schreef:

  Wat lijkt me surfen toch leuk! Zeker op van die warme plekkies als Australië, Amerika of Hawaï. Dit wil ik het liefst doen met mn beste vriendin. Lijkt me echt heel gaaf om samen mee te mogen maken (:

 • Esther N schreef:

  Suuuuuuper gave winactie! Heb zelf begin dit jaar voor het eerst gesurfd in busca vida in Brazilie, echt heel relaxt en wat is surfen gaaf!! De derde les lukte het me net te staan, dus zou super graag weer gaan surfen! En wat betreft mijn droom surfbestemming: itacare (moet geweldig zijn volgens de verhalen die ik hoorde in busca vida) en sydney! Ik zou het vriendinnetje meenemen met wie ik ook in Brazilie was! :)

 • Esmeralda schreef:

  Mijn droomlocatie is om te surfen bij Jeffrey’s Bay, dé plek om te surfen in Zuid-Afrika. Een heel weekend hadden wij gereserveerd om te gaan surfen, helaas viel dit lekker in het water door het slechte weer. Het was verboden om te surfen het gehele weekend! Ik zou dus graag eens terugwillen! Daarom tot op heden geen surfers gehad :( ik zou mijn beste vriendin meenemen! Kunnen we samen de junks spotten haha!

 • […] girls! Twee weken na het live gaan van de winactie, maken we vandaag de winnaar bekend. Hoera:) Wat kon je ook al weer winnen? Die vette surfles voor […]

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.