WIN | Portable UE Boom van Ultimate Ears t.w.v. €200

Deze nieuwe maand luiden we gelijk in met een vette prijs. Een prijs voor muziek lovers, de portable UE Boom van Ultimate Ears!

Muziek is emotie, net als reizen. Het maakt alles net even intenser en het roept de mooiste herinneringen op. Want wie heeft er nou niet een nummer dat je herinnert aan die eerste kus met je ongelofelijk sexy vakantieliefde of die nacht dat je op het strand hebt gedanst totdat de zon weer opging?

UE Boom box
Deze handzame én aantrekkelijke box neem je met het grootste gemak overal mee naar toe. En laat je vooral niet van de wijs brengen door het formaat, want er komt een geluid uit alsof je een dik soundsystem bij je hebt! Behalve draadloos muziek afspelen is ie van nog veel meer markten thuis. Het is tegelijkertijd een wekker en je kunt er draadloos mee bellen. Daarbij kan ie prima tegen waterspetters en een stootje.

Jij kan hem winnen als je ons vertelt wat jouw ultieme reismuziek herinnering is.

We zijn benieuwd:)

 ♥
Fiek, Manon & Vi

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

17 Reacties

 • An schreef:

  Lusaka- Zambia, december 2013. Mijn 6 maanden stage waren bijna afgelopen en daar zat ik dan….. met een Zambiaanse vriend op het terras bij zijn huis.
  Hij was daar gaan zitten met zijn oortjes in. Ik zag hem, ging achter hem zitten en sloeg mijn armen om hen heen. Hij gaf mij een oortje.

  Samen, zonder te praten, ik ver weg van huis, in de diepe, stille donkere nacht, met een goeie vriend en te genieten van het moment met zachtjes spelende zambiaanse muziek.

 • Yfke schreef:

  Toen ik naar Tsjechië ging, had ik heeel lang mijn vriendin niet gezien. En toen ik haar na anderhalf jaar weer zag, hoorde ik Ed Sheeran’s en Taylor Swift’s Everything has changed en dat was zo’n mooi nummer! We zijn nog steeds vriendinnen :-).

 • Jacqueline schreef:

  Ontzettend gave winactie! Muziek is iets waar ik – en waarschijnlijk heel veel mensen met mij – niet zonder kunnen!

  Mijn ultieme muziek reiservaring gaan dan toch wel ver terug in de tijd! Als kind gingen mijn ouders, zus en ik altijd naar Italië met de auto. Er was nog geen iPod, en we hadden geen CD’s in de auto dus hadden we altijd het bandje erin van Robbie Williams. Deze ging altijd aan wanneer we door de bergen reden en bijna bij de bestemming waren, voor mij altijd weer een magisch moment met z’n vieren in de auto, bijna op de plaats van bestemming en dan om je heen kijken naar de omgeving die je niet iedere dag ziet. Ik krijg nog steeds een beetje kriebels wanneer ik de nummers van Robbie Williams terug hoor!

  Liefs :)

 • Sabien schreef:

  p-p-p-p-p-p-p-pokerface, p-p-p-p-p-p-pokerface! Op de ultieme BFF trip in 2009 met Suze en Ka door Thailand en Laos volgde Lady Gaga ons overal. In een taxi hartje Bangkok, op de bowlingbaan in Vientane, tubend op de Mekong en zelf uit de boxjes van dat kleine transistorradiootje bij de pad thai meneer voor de tempel: ‘Can’t read my, can’t read my, No he can’t read my poker face’. Ik kan het nummer niet meer horen zonder direct te denken aan deze fantastische 5 weken met mijn besties. Vriendschap is alles!

 • annemarijn schreef:

  Ik moest meteen aan het nummer Welcome to my paradise van Steven & Coconut Treez denken. Dit is het lijflied van het eiland Gili Trawangan, een bounty eilandje tussen Bali en Lombok. Het is al een oud nummer (2005) maar je hoort het 10x op een dag ook in 2014. Het nummer past gewoon perfect bij het eiland. Groetjes Annemarijn

 • Marjolein schreef:

  Mijn muziekherinnering is Be Your Love van Rachael Yamagata. Dit nummer wordt afgespeeld in de film Sisterhood of the Traveling Pants. Jaren nadat ik deze film had gezien begon ik aan mijn hbo-opleiding. Op een dag neuriede ik een paar regels van Be Your Love. Een meisje uit mijn klas herkende het! En dat terwijl Rachael Yamagata in Nederland niet heel erg bekend is. Sindsdien zijn we onafscheidelijk en super goede vriendinnen!

 • Avelien schreef:

  Toen ik afgelopen september een rondreis maakte in Hawaii met mijn vriend hoorde we heel vaak het nummer Rude van Magic. ” Marry that girl” we hebben er nog om gelachen omdat ik iedere keer zei: ja! en hij zei: voorlopig niet hoor

  Een paar dagen later vroeg hij mij ten huwelijk in een krater van een vulkaan! niet wetende dat hij die ring al de hele tijd bij zich had.
  Als ik nu het nummer weer hoor dan ben ik weer in Hawaii!

 • Lianne schreef:

  Toen ik op vakantie was in Venetië. Ging we iedere avond uit. Mijn favoriete nummer was toen Kim Lucas – All i realy want! Nu nog steeds mijn vakantie nummer samen met Cindy Laupers – Grils just wanne have fun!

 • Lisanne schreef:

  Zonder enige twijfel: met een hele groep reizigers opgepropt in een Thaise minivan Madonna’s greatest hits album playbacken. Hilarisch! Ik heb echt in tijden niet meer zo onwijs in een deuk gelegen als toen! Vooral het hoofd van de chauffeur was onbetaalbaar… ;)

 • Jessie schreef:

  Wat een toffe winactie! Mijn ultieme reismuziek herinnering is eigenlijk nog heel recent. Eind deze zomer zijn mijn vriend en ik gaan ‘eilandhoppen’ op de ABC-eilanden: Aruba, Bonaire en Curacao. Hoe toevallig was het dat er in die tijd het nummer ‘ABC’ van Ir-Sais ft Rocco Flava en Dando werd uitgebracht. Alsof het zo moest zijn! Een nummer over deze drie eilanden en gezongen door zangers uit Aruba, Bonaire en Curacao. Tijdens onze vijftien dagen op deze drie prachteilanden is er geen dag voorbij gegaan dat we het nummer niet hoorden. Op het strand, tijdens onze autotochten over het eiland, in het restaurant, dansend in een beachclub… En sinds we thuis zijn van vakantie, horen we dit nummer nog bijna iedere dag op de radio (FunX Latin). Bij het horen van de muziek (dát ritme, je moet er wel op dansen!) en het zien van de videoclub waan ik me weer helemaal terug in het Caribisch gebied.

 • Marina schreef:

  Mijn muziek herinnering is New York van Alicia Keys. Ik was een paar jaar geleden in New York tijdens kerst en O&N en dit nummer bracht me van te voren helemaal in de stemming en ook daar stond dat nummer op replay op mijn playlist. Nog steeds moet ik aan die te gekke tijd in New York denken als ik dat nummer hoor! I wanna go back!!!

 • Mirne schreef:

  Ik ben altijd slecht in muziek onthouden, maar wat ik nooit zal vergeten zijn de Hollandse oude liedjes die mijn moeder altijd in de auto zong wanneer wij als kind op vakantie gingen. We hadden 1 CD en die stond de hele vakantie in de auto aan.

 • Charlotte schreef:

  Eergisteren was mijn 8 maanden op reis anniversary, ik zat in de bus van Copacabana naar La Paz met een aantal van mijn favoriete reis vrienden om mij heen, maar had muziek in mijn oren om lekker te kunnen dromen. Kijkend naar Lake Titicaca, genietend van mijn muziek had ik de mogelijkheid na te denken over mijn leven. Waar ga ik hierna heen, wat ga ik doen als ik thuis kom etc.
  Dat zijn voor mij heel belangrijke momenten.

 • Liz schreef:

  Dit zou wel een geweldige aanwinst zijn om mee te gaan op de volgende reisjes! :D

  In 2012 ben ik met m’n ouders en broertje naar Amerika op vakantie geweest. Na 5 fantastische dagen in New York gespendeerd te hebben, vlogen we naar Miami om daar heerlijk te relaxen. Na een week in een hete stad zaten we van het vliegveld naar ons hotel in de taxi. Het was ontzettend lekker warm en de palmbomen ‘vlogen’ aan de ramen voorbij. Op dat moment was ‘Good Time’ van Owl City and Carly Rae Jepsen op de radio. Inmiddels kwam de azuur blauwe zee ook in beeld, GOOD TIME! Elke keer als ik dit liedje hoor zit ik weer in de taxi in het tropische Miami Beach! :)

 • Lotte schreef:

  Mijn allereerst boxjes kreeg ik toen ik 8 jaar was. Trots nam ik ze mee naar de camping in Italië. Samen met mijn nichtje stond ik daar altijd uren onder de douche te zingen ‘help help help ik krijg tieten’ van kinderen voor kinderen. Toen ik dat jaar voor het eerst mijn boxjes meenam gaven we hele concerten weg aan alle campinggasten. Op elke reis die we nu nog samen gaan, zingen we nog steeds samen liedjes onder de douche.. alleen nu helaas zonder speakers, die zijn inmiddels gesneuveld. Wat zou het leuk zijn als ik nu ongeveer vijftien jaar later weer met haar zou kunnen zingen met een gewonnen speaker! Toevallig hebben we in februari samen een reis gepland naar Zuid Amerika. Zou leuk zijn als we dan nieuwe douche concerten kunnen geven!

 • Sanne schreef:

  Twee meiden, een Mercedes Sprinter, geen plan of nou ja één plan: twee weken door Noorwegen reizen en vooral genieten!

  En wat is nou een betere combinatie dan samen met je zus, twee weken lang rondtrekken met de nodige muziek, keihard meezingen, rond kijken, wandelen, fietsen en boven al genieten. Kortom genoeg muziek herinneringen in één trip, maar de mooiste herinneringen komen toch weer boven als ik een cd van Bryan Adams op zet. Het idee dat je daar in een bus rond trekt door de woeste natuur van Noorwegen, dan voel je je even heel klein. Genieten!!

 • esmée schreef:

  Toen ik afgelopen jaar met mijn beste vriendin op wintersport ging hebben we de hele reis alleen maar the veronicas – untouched aangehad, gewoon omdat het kon. We hebben de hele weg mee zitten bléren, en ondanks dat zij geen rijbewijs heeft en ik dus dat hele stuk alleen moest rijden was het de grappigste reis die ik ooit gehad heb!

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.