WIN | Elly’s Choice jaarabonnement

Vorige week nipten Mila en ik nog aan de champagne op de launch party van Elly’s Choice en vandaag mogen we daar twee e-books jaarabonnementen weggeven:) Lees je graag? Heb je geen zin om een dikke stapel boeken mee te sjouwen op reis? En wil je iedere maand kunnen kiezen uit een prachtige selectie boeken? Dan is Elly’s Choice ideaal voor jou!

Wanna win?
Omdat deze maand in het teken van ‘Culture Shock’ staat willen we van jou weten wat jouw mooiste, indrukwekkendste of misschien wel gekste ervaring met een andere cultuur is geweest. Kom maar door met de indrukwekkende verhalen of beschamende blunders:)

 
Manon (Fiek & Vi)

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

1 Reactie

  • Kelly schreef:

    Gekste culture shock?!
    Dat zijn er veel! Elk land heeft andere culturen, gewoontes & regeltjes. Maar voor dit jaar (tot nu toe! (reis)jaar is nog niet om!) is het zeker weten de wc bezoeken op Bali.. En dan heb ik het niet over de mooie toiletten met zeer mooie steentjes, potten, wasbakken, spiegels en een normale stortbak maar over de toiletten waarbij je door moet spoelen met een schepje(!). Ik ben erg avontuurlijk, ik heb een outdoor studie gedaan & ga regelmatig (te) actief op vakantie! Maaaar.. dit vond ik wel zo raar! Doorspoelen lukt gewoon niet! Ik kon er gewoon niet tegen scheppen!

    Laat mij dan maar hurken ergens achter een muurtje of een boom en zelfs de hurk toiletten in Frankrijk winnen het van de primitieve doorspoelscheptoiletten op Bali.

    Maar als ik moet kiezen zal Bali het winnen van Frankrijk!

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.