WIN | Een TravelBird voucher t.w.v. €250

Verjaardagsfeestjes moeten natuurlijk uitbundig gevierd worden. En al helemaal als het om travel verjaardagsfeestjes gaat:)

TravelBird bestaat vandaag 5 jaar en dat vieren ze door jou te verwennen met allerlei kadootjes. Om te beginnen maken ze van hun verjaardag een hele feestweek waarin ze strooien met vette travel deals.  Maar dat is nog niet alles. Het mooiste komt nog: wij mogen een TravelBird voucher t.w.v. €250 weggeven! Zet je koffer maar alvast klaar.

 

WINactie NL

How to win?
Kies op de website van TravelBird jouw droomreis uit. Deel die droomreis in de comments onder dit artikel en vertel waarom je niet kan wachten om daar op avontuur te gaan.

Good luck! A new travel adventure is waiting for you!

We hebben een winnaar! Check hier of jij de gelukkige bent.

Fiek, Manon & Vi

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

Geschreven door Manon

"Never ending wanderlust. Always on the hunt for adventure. Made for the sun. Loves to dance. A huge crush on sports, food & wine."

46 Reacties

 • Jenny schreef:

  jaaaa, hier doe ik zeker aan mee! Super toffe win-actie. Ik wil wel naar de parel van de costa brava. Ziet er fantastisch uit, heerlijk aan de zee! Daar maak jullie me echt gelukkig mee:)
  Liefs,

  Jenny

  • Jenny schreef:

   Ik kom hier trouwens op terug. Ik nam net nog een kijkje op de travelbird website en zie nu ook verre reizen staan en India staat echt hoog hoog hoog op mijn lijstje. Natuur, cultuur en het eten.. Super mooie geschiedenis, alle goden, tempels, paleizen.. Ik wil hier zo zo zo graag naar toe! Dat is zeker weten mijn droomreis als ik tussen de reizen mag kiezen zeg!

 • Jet schreef:

  Oehhhh please send me to Lissabon. Een stad die hoog op mijn lijstje staat! X

 • Riëlle de Groot schreef:

  Super leuke actie! :) Je zou mij (en mijn SO) heel erg verblijden met een stedentrip naar Budapest. Ik ben nog nooit in Hongarije geweest en het lijkt me zo’n mooie stad! Lekker badderen in de oude baden, langs de kathedralen en de donau lopen. Het is vast een geweldige trip met zo’n indrukwekkende geschiedenis en de intens mooie gebouwen. Krijg helemaal zin om spontaan te boeken haha

  X Riëlle

  http://travelbird.nl/40985/citytrips-budapest-hotel-bo-33/

 • Esmee schreef:

  Ik ben net terug van een half jaar reizen en kan niet wachten om weer op avontuur te gaan. Er is niets maar dan ook niets beters dan in je eentje de wereld rond te gaan. Je leert jezelf kennen, je leert heel veel andere mensen kennen en je ziet de mooiste dingen. Als ik moét kiezen uit al die droombestemmingen zou ik voor nu gaan voor Chalkidiki. Zon, zee, strand en cultuur. Een ideale combinatie!

 • Esmée schreef:

  Wat een leuke actie! Ik wil zooooo graag naar Mexico, Alaska, Groenland of Canada!!!!!

 • Debby schreef:

  Wat leuk dat jullie dit mogen doen! Ik zou de rondreis door Sardinië wel eens willen maken, wauw!

  • Debby schreef:

   Oh, waarom. Omdat ik sinds ik Italiaans heb geleerd nog niet in Italië ben geweest en ik die overheerlijke pizza wel eens in het Italiaans wil bestellen ;). Het lijkt me er zo prachtig! En ik ben een eilandgek.

 • Laura schreef:

  Wat een leuke actie! Als ik nu een droombestemming moest zeggen zonder meer: Barcelona! Daar wil ik al een tijdje zo graag naar toe maar het komt er eigenlijk nooit van! Vorige week schreef ik nog over wat ik daar allemaal zou willen zien! Dat zou echt super vet zijn om dat echt te kunnen gaan doen! Lekker de stad verkennen maar ook even ontspannen aan het strand!

 • Hanneke schreef:

  Super leuke actie :) Ik zou heel graag een keer naar Londen willen. Ben er nog nooit geweest en lijkt me een super toffe stad.

 • Merlijne schreef:

  Formule 1 naar Monaco zou mijn schatje heel blij maken! En het strand daar mij :D

  http://travelbird.nl/41755/formule-1-gp-monaco/?

 • Jaimy schreef:

  De trip naar Venetië en Verona lijkt me fantastisch! Hand in hand met mijn vriend struinen door de de knusse straatjes, een cappuccino drinken op het terras, genieten van een heerlijke pasta in een authentiek Italiaans restaurant, varen in een gondel, met eigen ogen het balkon van Julia zien.. kortom een paar dagen genieten van ‘la bella vita’.

 • Sanne schreef:

  Stedentrip naar Porto! Al van velen gehoord dat dit een geweldige stad is.. 30 april ben ik jarig dus dat zou een leuk verjaardagscadeau zijn! Hihi..maar niet zonder ik mijn lieve mam en zus mee kan nemen :)..

 • Charlotte schreef:

  Mijn moeder wordt in juli 65 en ik zou haar zo graag verrassen met een paar dagen Parijs! Ze spreekt fantastisch Frans en kan dan eindelijk weer haar hart ophalen …ze heeft het zo verdiend eens in het zonnetje te worden gezet. Bisous

 • Shirley schreef:

  Oe, ik droom echt iedere dag weg bij de deals van Travelbird. Ook heerlijk, maar toch net iets anders dan wanneer je ook echt iets gaat/kunt boeken. Ik zou kiezen voor een citytrip naar Porto, maar mocht die deal toch al afgelopen zijn, dan zijn er genoeg andere reizen op Travelbird te vinden waar ik heel blij van zou worden.

 • Sandra schreef:

  Sardinië staat bovenaan op mijn lijstje qua plekken in Europa waar ik nog naar toe wil, dus ik zou absoluut voor de rondreis door Sardinië gaan! Het lijkt me zó’n prachtig eiland met fantastische stranden en mooie natuur. Ik zou daar lekker op pad gaan, samen met mijn vriend. Samen de niet-toeristische plekken op het eiland ontdekken, dat lijkt me echt top!

 • yfke schreef:

  Ik zou voor de stedentrip naar Warschau kiezen! Mijn moeder ging vroeger altijd naar Polen op vakantie en heeft daar veel leuke verhalen over verteld. Daarnaast is het een superleuke stad waar geschiedenis en moderniteit samenkomt!

 • Ingrid schreef:

  Wow er zijn zoveel leuke deals dat ik bijna niet kon kiezen. Maar als ik zou moeten kiezen zou ik denk ik voor de rondreis naar Vilnius, Riga en Tallinn kiezen. Van Estland, Letland en Litouwen weet ik eigenlijk helemaal niet zoveel en ik zou het zelf niet zo snel kiezen en daarom lijkt het me extra leuk om met te laten verrassen door deze steden.

 • Rosa schreef:

  Ik zou super graag naar rondreis door Sardinië maken! Twee hele goede vriendinnen wonen daar, die ik heb ontmoet tijdens een half jaar studeren in Zweden, en we praten elke dag over elkaar weer zien. Die reischeque zou echt fantastisch zijn, om me daarbij te helpen en een supe avontuur met hun te beleven! :)

 • Sanne schreef:

  een stedentrip naar Rome staat heel hoog op mijn lijstje!
  Wat zou het mooi zijn mijn lief daarmee te verrassen. Even weg uit de verbouwing!

 • Sherilynn schreef:

  Ik zou heel graag mijn ouders dit jaar naar Rome willen sturen als verjaardagscadeau omdat ze allebei 50 worden! Het is dus niet mijn droomreis, maar die van hen. Twee jaar geleden ben ik zelf al naar Rome geweest met school en wat een geweldige stad is dat! Aangezien m’n ouders zo enthousiast waren na mijn verhalen en foto’s, en ze veel van Italiaans eten, wijn en de Klassieke Oudheid, willen ze zelf ook graag een keer gaan. Daarom lijkt het mij een perfect cadeau voor ze! (En dan ben ik ff een paar daagjes rustig alleen thuis haha ;))

 • Yvonne schreef:

  Ik ga voor Chalkidiki! Omdat ik naast een sportieve avonturen ook wel heel erg van zon, zee en strand hou. En natuurlijk van veel tzatziki, souvlaki, mousaka en ouzo!

 • Jolijn schreef:

  Pff, ik kan niet wachten op avontuur met al die saaie schoolboeken voor me! Ik droom van die rondreis door India. Lijkt me heel indrukwekkend en interessant, in tegen deel tot die schoolboeken. Maar een citytrip naar Praag of Rome lijkt me ook heerlijk om mijn vriend mee te verrassen na zijn examens.
  Liefs, Jolijn.

 • Anita H. schreef:

  Budapest! Ik ben er ooit een weekendje geweest en dat was veel te kort. Prachtige plek; deze mooie omgeving had ik niet verwacht. Heerlijke wellness. En betaalbaar.

 • Henrike schreef:

  Oh super fijne winactie, en lekker gemakkelijk ! Mijn voorkeur gaat uit naar Vietnam en Cambodja. Zuid Oost Azie staat al zooooo lang op mijn lijstje maar als student zijnde is het er financieel nog niet van gekomen. 250 euro zou dus wel erg handig van pas komen ;)

  http://travelbird.be/49041/rondreis-vietnam-cambodja/

 • Reggy schreef:

  Wat een leuke actie! Ik zou heel graag naar Noorwegen willen. Omdat Europa nog zoveel onontdekte, rustieke plekken heeft die nog niet ontdekt zijn door het grote massatoerisme. Het lijkt me heerlijk om even in die rust te waden en de prachtige natuur te aanschouwen. Het enige nadeel is, dat Noorwegen aan de dure kant is – heel Scandinavië eigenlijk. Dus een klein steuntje in de rug zou dan absoluut helpen. Noorwegen it is!

 • Susanne de Vos schreef:

  Love to win a TravelBird voucher!

  First of all I would like to congratulate you all with your 5th anniversary!

  My dream trip will be Whistler (Snowboarders Paradise) in Canada.
  I was born in the snow ; ) It’s my passion, my life and my biggest dream to go there once.
  My last snow holiday has ended with my dad in hospital (intensive care), now recovering.
  But how nice would it be to have a father – daughter trip, dream come true!
  http://girlslove2travel.com/category/destinations/noord-amerika/canada-noord-amerika/

  My other favorite trip will be Berlin! Also on the bucket list of me and my dad!
  http://girlslove2travel.com/category/city-trips/berlijn/

  It will be just me and my dad, love!!!

  A little magic can take you a long way… There is no finish line, so love the journey!

 • Amalla schreef:

  ik wil heel graag eens naar praag. Eigenlijk wil ik heel graag gaan solo reizen, maar die eerste stap is heel erg moeilijk.

 • Suzanne schreef:

  Jaaaa Lissabon lijkt me zo fantastisch, ouders van een vriendin van me wonen daar en heb zulke mooie foto’s langs zien komen. En anders Berlijn!!

 • Daniella schreef:

  Ik wil heel graag een keer alleen op vakantie, lekker met mezelf een stad of land ontdekken. Vind ik best een beetje spannend, maar het winnen van deze voucher zal ervoor zorgen dat ik meteen ga boeken! Mijn favoriete bestemming voor deze trip is Barcelona. Nu duimen!!

 • Elsemieke schreef:

  Ik zou mijn lieve ouders er samen op uit sturen, omdat ze in November 25 jaar getrouwd zijn :). Bijvoorbeeld naar deze onwijs vette rondreis door Portugal!
  http://travelbird.nl/50315/huurauto-rondreis-lissabon-algarve/

 • Paulette schreef:

  Hi, oh wat hoop ik dat ik deze bon win. Ik wil dolgraag naar New York, dat is al m’n hele leven een droom van me. Ik win niet vaak wat, dus hoe tof zou het zijn als daar verandering komt en dat m’n droom ook nog eens uitkomt. Leuke winactie!!!! Fingers crossed! Lfs xx Paulette

 • Carese schreef:

  Een deel van mijn hart ligt op Curacao. Niet alleen zijn mijn ouders daar opgegroeid, ik heb daar ook acht maanden gewoond, en familie woont daar. Curacao voelt als thuiskomen. Het aankomen op airport Hato, de warme wind in je gezicht; hè, ik ben thuis. Mijn vriend heeft het uitgemaakt laatst. Verdriet wat ik voel is pijnlijk. Maar vooral omdat ik in hetzelfde kleine stadje woon. Ik wil hier zo graag eventjes weg. Zoveel gedeeld in deze stad maar niet op Curacao. Dat is mijn droomeiland, mijn thuis. Ik wil eventjes naar huis. :)

 • Karlijn schreef:

  Een stedentripje naar Ney York zou gewelding zijn om te genieten na mijn examens. Maar als win ik een citytripje naar Lissabon of Venetië dat lijkt mij geweldig.

 • Sanne schreef:

  Jaaaa, ik zou mijn liefste vriendje meenemen naar Londen <3
  http://travelbird.nl/49897/stedentrip-londen-boottocht/
  Travelbird heeft net een leuke aanbieding voor Londen, dus dat komt goed uit!
  En ik ben een mega Harry Potter fan, dus hopelijk is er tijd om naar de studiotour te gaan.

  Ik heb een collage gemaakt om te laten zien hoe graag ik wil winnen en ik hoop dat jullie het leuk vinden.
  http://data2.whicdn.com/images/175283717/large.jpg

 • Didem Azparlak schreef:

  Gefeliciteerd met jullie 5th anniversary! Ook geweldig dat jullie zo iets mogen weg geven.
  Als ik de voucher zou winnen dan zou ik de voucher voor mn mama gebruiken, haar droomreis waarmaken. M’n moeder heeft het al 4 jaar fiancieel moeilijk waardoor ze al dus al 4 jaar niet op vakantie is geweest. Haar droomreis naar haar vaderland Turkije zou absoluut top zijn! She derseves it.

  Goodluck everyone xoxo

 • bente schreef:

  Ik zou graag naar Cuba willen.

 • Danielle van der Spek schreef:

  Travelbird gefeliciteerd! En girlslove2travel wat een fijne actie :) Heel graag zou ik kans maken op een wijnreis naar de Elzas streek.

  Het lijkt mij heerlijk om twee grote passies te combineren in een vakantie, namelijk reizen en wijnen ontdekken. Die droom komt bij deze reis naar de Elzas streek uit! Mooie overnachtingen (romantiek!) en ook nog een culinair diner staan op de ‘menukaart’. Daarbij ook nog een Spa beleving die het helemaal compleet maakt. Wat een verwennerij! Ik word hier heeeeeeeel enthousiast van :)

  Hartelijke groetjes, Danielle.

 • Anna schreef:

  Geweldig! Ik zou graag naar portugal willen gaan, lekker aan het strand en de cultuur ontdekken.

 • chantal schreef:

  Wat een leuke actie! En wat moeiiiilijk kiezen!!

  Maar het is gelukt: Ik zou voor een rondreis in Marokko gaan! Zoals ze zelf al zeggen: niks geen standaard all-inclusive, maar vol de cultuur in. Ik ben nog nooit zo zuidelijk geweest en zou dolgraag eens de uitgestrektheid van de woestijn ervaren, dat lijkt me overweldigend. En dan beste vrienden worden met je kameel.
  Om later weer in een berbers dorpje in de bergen te staan. Deze trip lijkt me echt geweldig!

 • Anja schreef:

  Een Travelbird voucher t.w.v. 250 euro winnen?!
  Ik zou niet weten waar ik moet beginnen.
  Zoveel prachtige bestemmingen zie ik op de website staan,
  deze reisliefhebber zou overal wel naartoe willen gaan!
  Op zoek naar avontuur in Vietnam of Costa Rica,
  op safari in Zanzibar, of een rondreis door Zuid-Afrika?
  Er zijn vele bestemmingen die ik graag zie,
  toch kies ik voor zon, zee en strand in het prachtige Chalkidiki.
  Een droombestemming waar ik nog niet eerder over heb gehoord,
  wat zou ik ontzettend graag op pad gaan naar dit heerlijke vakantieoord!

 • susanne schreef:

  Wij gaan 11 juli trouwen en zouden zo graag op huwelijksreis gaan. Helaas hebben we maar een beperkt budget en is het maar de vraag of dit gaat lukken. Een trip naar Barcelona staat superhoog op de verlanglijst: de ideale combinatie van strand, stad, cultuur en heerlijk eten. oh zou zooooo graag winnen!!

 • Lobke de Hollander schreef:

  Een rondreis door Noorwegen lijkt me super gaaf! Ik zou heel graag Scandinavië willen ontdekken en dan zou een rondreis perfect zijn! Helaas reikt mijn armzalige studentenbudget niet zo ver en is dit nog niet mogelijk…maar dromen, hopen en duimen kost gelukkig geen geld.

 • Jessica schreef:

  Wat zou ik graag naar Lapland willen om de Midnight Sun te zien. Het lijkt me een onvergetelijke ervaring om mee te maken dat het bijna dag en nacht licht is! Mijn man en ik zijn na onze trouwerij in augustus niet op huwelijksreis geweest en dit zou toch een prachtige (al dan niet wat verlate) huwelijksreis zijn.

 • Elise schreef:

  Wat een ontzettend leuke actie! Ik pak met alle liefde mijn koffer om op safari te gaan in Tanzania & Zanzibar ;-) Deze reis staat echt al heel erg lang op mijn verlanglijstje en zeker nadat ik in Zuid-Afrika ben geweest en zo heb genoten van de game drives door de wildreservaten en de diverse culturen. Zulke vriendelijke en lieve mensen!
  Mijn vriend heeft me voor het eerst zo stralend gezien zij hij na afloop (en dat in meer dan 10 jaar samen). En nu staat Tanzania al een hele tijd op mijn verlanglijstje, zeker omdat je naast de wildlifeparken ook weer veel culturen hebt! En na afloop nog even dromen over die culturen op het strand van Zanzibar. Misschien dat mijn vriend dan eens op zijn knieën gaat ;-)

  Ik ben al aan het sparen voor deze reis, maar ben er helaas nog niet. Een voucher van Travelbird zou zeker helpen om mijn droom te verwezenlijken! :-)

 • Marjan schreef:

  Een stedentrip Parijs, omdat ik er als kind al over droomde deze stad te zien. Door het werk van mijn ouders ben ik als kind nooit in het buitenland geweest. Al mijn avonturen begonnen letterlijk in de bibliotheek, waar ik tassen vol boeken vandaan sleepte. Inmiddels zijn er al aardig wat jaren vertreken en heb ik dat tekort aan avontuur redelijk in weten te halen. Toch heb ik Parijs nooit gezien. Ik ben er langs gereden, doorheen getreind en zelfs overheen gevlogen. Nu voor één keer zou ik er toch gewoon wel een keertje willen zijn.

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.