WIN | Een Rosti Mepal picknick set t.w.v. € 35

Let’s go outside! Dat is eigenlijk het enige wat wij denken tijdens deze zonnige dagen. Jij toch ook? Kom maar door met die zonnestralen! Picknicken in het park of in je lunchpauze met je bammetjes een mooi plekje in de zon opzoeken. Een frisse salade of die bammetjes kan je prima meenemen in deze picknick-/lunchset van Rosti Mepal. De drinkfles is tegelijkertijd ook een ideale buddy voor de sportschool.

Wanna WIN?
Het enige wat jij hoeft te doen is ons vertellen wat jouw droom picknick spot is en waarom. We zijn heel benieuwd met welke mooie plekjes jullie op de proppen komen:)

Woensdag 20 augustus maken we de winnaar bekend!


Fiek, Manon en Vi

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

13 Reacties

 • Mijn droom picknick spot is in een veld tussen hoge zonnebloemen. Dit weet ik jammer genoeg niet dicht in mijn buurt zijn. Maar dicht bij mijn huis is er wel een parkje waar in de lente de bomen roze bloemen hebben, daar ga ik ook heel graag picknicken en met deze set zou dit nog veel gemakkelijker en leuker worden!

 • Linda schreef:

  Mijn favoriete picknickspot heb ik afgelopen mei in Dubai gezien. In de woestijn, tussen de duinen, we zaten dicht bij de weg maar het leek niemandsland. Nu ik het zo tik wil ik terug

 • Christa schreef:

  Zo veel mooie plekken waar ik nog wel eens zou willen picknicken, maar ik ga dan toch echt voor een picknick langs de Big Sur in California!

 • Sofieke schreef:

  Jaaa!!! Zowel de saladebox als de waterfles staan al maanden op m’n wishlist! Mijn favo picknickplek is op het strand bij Pedregalejo. Een dorpje op fietsafstand van Malaga, zuid Spanje. Hier zijn mijn vriend en ik al 2x geweest en we zijn helemaal verliefd! Lekker visjes eten tussen de locals is top, maar voor iets meer privacy nemen we onze eigen picknick mee en zoeken we een plekje op de rotsen. Zucht.. Zwijmel.. Zon.. Zee..

 • tessa schreef:

  Een tuin is in hartje Amsterdam niet vanzelfsprekend, dus ik zit vaak met goed gezelschap en een heerlijk zonnetje in een van de Amsterdamse parken. Mijn favoriete hotspot is Westerpark waar altijd wat gebeurt en tal van leuke/culturele evenementjes worden georganiseerd. Dit picknickset zal met heeel veel plezier gebruikt gaan worden!

 • Marina schreef:

  Midden in het krugerpark in Zuid Afrika lijkt me wel heel erg gaaf! Tussen de wilde dieren, wel op een veilige manier natuurlijk!

 • Vera schreef:

  Mijn eerste gedachte was: de plaats van de picknick maakt mij niet zo veel uit: als het maar met gezellige mensen is! :D

  Maar goed, dat was de vraag niet, dus bij deze ;)

  Op dit moment ben ik aan het dromen van een reis die ik volgend jaar graag wil maken: een rondreis door Israël en Jordanië. Staat al jaren lang op mijn verlanglijstje, maar steeds komt er een andere reis tussendoor. Nu dan wel echt het besluit genomen!

  Genoeg leuke plekjes om te ‘picknicken’ daar natuurlijk en het setje zo bij elkaar is ook voor de reis erg handig om wat te eten en drinken mee t nemen.Naast picknicken met uitzicht over Jeruzalem en in de Wadi Rum woestijn lijkt me echt heel grappig om te picknicken op de Dode zee! Kijken of ik zelf blijf drijven en dan meteen testen of ook de Rosti Mepal blijft drijven daar :D

 • Mirne schreef:

  Ik heb sinds kort een scooter, woon in Rotterdam. Samen met mijn vriend rijden we in het weekend vaak telkens naar een nieuwe plek in Rotterdam om daar te picknicken. Voor mij dus geen spannende locaties, maar gewoon nog steeds opzoek naar het mooiste plekje Rotterdam.

 • Eva schreef:

  Het liefste zou ik gaan picknicken op een mooi tropisch eiland met een turquoise zee en een spierwit strand. Maar ook Nederland heeft hele mooie plekjes en 1 van mijn lievelingsplekjes is Spaarnwoude. Daar kun je de mensen opzoeken maar je hebt ook mooie afgelegen plekjes waar je in de randstad toch veel natuur tegenkomt!

 • Anita H. schreef:

  Ik roep altijd dat ik ooit nog eens naar Thailand wil. Maar picknicken…. ik denk dat ik daarvoor een plek in de buurt zou kiezen. Veel handiger in verband met de voorbereiding van de hapjes. Gewoon in het stadspark van mijn woonplaats. Plaid mee. Leuke vriendinnen uitnodigen. Verder niet veel nodig. Oke, deze set van Rosti Mepal en eten en drinken natuurlijk.

 • Lenneke schreef:

  Mijn picknick spot is op Ibiza! Lekker relaxen op een mooi plekje met een mooi mens erbij! Ik zie het helemaal zitten!

 • Suzanne schreef:

  Op de Eiffeltoren, reden lijkt me duidelijk!!

 • […] buiten om te picknicken:) En dat kan met dit heerlijke frisse setje. Wat je moest doen om te kunnen winnen? Op Facebook of onze website delen wat jouw droom picknick spot […]

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.