WIN | Een fotoboek t.w.v. 50 euro!

De tijd van de analoge foto’s is al lang en breed voorbij. Toch had die tijd ook zo z’n charme. Een super spannend moment als je de foto’s op kon halen. Een complete verrassing of ze gelukt waren en daarna uren steken in het maken van een fotoboek. En juist dat, een fotoboek maken, doen we sinds het digitale tijdperk eigenlijk veel te weinig. Zonde van al die prachtige reisfoto’s om ze maar zo weinig te zien.

You can WIN!
Nu de zomervakantie voor de deur staat -en dus ook een hele berg foto’s in het verschiet- hebben we een onwijs leuke winactie. Jij kunt een fotoboek winnen t.w.v. € 50! Verzamel je allermooiste foto’s en maak er zelf een prachtig boek van.

This is how you WIN
Vertel ons welke reis zo bijzonder was je er heel graag een fotoboek van wilt maken. We zijn erg benieuwd:)

Zondag 13 juli maken we de winnaar bekend!


Manon (Fiek & Vi)

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

 

19 Reacties

 • Ik zou het fotoboek willen maken van een reis die ik eigenlijk nog niet gemaakt heb en waarvan ik ook nog de bestemming niet weet, maar dit jaar wil ik voor het eerst met het vliegtuig op reis. Ik heb al altijd erge vliegangst gehad en deze zomer wil ik ervan afgeraken. Dus dit fotoboek zou voor mij zoveel meer betekenen dan een gewoon fotoboek van mijn reis, maar ook een fotoboek van een overwinning op mijn angsten! We wachten nog even af om te zien of en wanneer we herexamens hebben en dan wordt de reis geboekt!

 • Roos Staps schreef:

  Ik wil graag een fotoboek maken van mijn vakantie naar Annecy samen met mijn vriendje, dit was mijn eerste echte reis alleen en de reis is heel goed bevallen met hele mooie momenten. Super om met het fotoboek nog een keer te kunnen genieten.

 • Hi girls,
  ik zou een fotoalbum willen maken van mijn reis naar Oostenrijk en Denemarken die ik heb gemaakt dit jaar. Niet ver weg van huis maar de grootste avonturen beleefd die je je kunt voorstellen! xx

 • Anne schreef:

  Ik zou graag een fotoboek willen maken van mijn exchange in Oslo, Noorwegen. Hier heb ik het afgelopen half jaar gewoond en zoveel meegemaakt en leuke mensen ontmoet dat ik dit graag wil vastleggen. Het reizen, de natuur, maar vooral ook een half jaar helemaal alleen in een vreemd land wonen en een nieuw leven opbouwen. Ik mis het heel erg, het was zo’n gave tijd! Dat wil ik nooit vergeten en aan iedereen kunnen laten zien!

 • Maud schreef:

  Mijn zusje heeft een half jaar in Londen gewoond en honderden foto’s gemaakt.. Alleen doet ze er Nijs mee, omdat ze vindt dat ze dat niet zo goed kan. Ik zou dolgraag als verrassing een boek voor haar maken van deze speciale tijd uit haar leven!

 • Kelly schreef:

  Oeps.. Antwoord gegeven via facebook..
  Afgelopen april onze reis naar Bali, ik wil terug! Zo ontzettend genoten en elke dag nieuwe avonturen mogen beleven! Naast de herinneringen zou iets tastbaars super zijn!! xx

 • Ragna schreef:

  Een fotoboek van mijn reis te paard samen met mijn man door Zwitserland ontbreekt nog bij ons. We hebben 5 dagen rondgetrokken. Geslapen in koeienstallen op stro met de etende paarden naast ons, mutsen op ons hoofd want het vroor ’s nachts. Over bergtoppen getrokken met een UITZICHT… Wauw! Ja, daar zou ik wel een boek van willen!

 • callmenicole schreef:

  Ik ga deze zomer met mijn vriend op vakantie, we hebben de vakantie geboekt via SRPRS.ME. Van tevoren weten we alleen de gemiddelde temperatuur van onze bestemming en op Schiphol komen we er pas achter wat onze bestemming gaat worden.

 • Giulia schreef:

  Niet zozeer welke reis zo speciaal was, maar welke reis zo speciaal gaat worden: na 4 jaar een relatie te hebben met mijn vriend, komt hij dit jaar voor het eerst naar mijn familie in Zuid-Italië. En hij niet alleen: zijn ouders & zusje komen mee! Zelf vertrek ik 12 dagen eerder om echt tijd met mijn familie door te kunnen brengen, en daarna volgt dus mijn schoonfamilie voor nog eens 10 dagen. Dit wordt een fantastische vakantie om nooit te vergeten!

 • fitfoodfree schreef:

  Niet welke reis fantastisch was, maar welke fantastisch gaat worden! Na al 4 jaar een relatie te hebben met mijn vriend, komt hij deze zomer voor het eerst naar mijn familie in Zuid-Italië. En dat niet alleen: hij brengt zijn ouders & zusje mee! Zelf vertrek ik 12 dagen eerder om echt tijd met mijn familie door te kunnen brengen, en daarna volgen zij voor nog eens 10 dagen! Dit wordt echt een vakantie om nooit te vergeten. Eindelijk al mijn lieve familie bij elkaar: dat worden geweldige familiefoto’s die het waard zijn om héél vaak terug te zien!

 • Anita H. schreef:

  Meest bijzondere reis dateert al van wat jaartjes geleden en toen had ik nog geen digitale camera. Dat was een vakantie in Italië met een vriendin; Lido de Jesolo. Op zich geen heel bijzondere plaats, maar Venetië lag in de buurt en daar zijn we vaak naartoe geweest. Ik zou wel een fotoboek willen maken met een verzameling van vakantiefoto’s van meerdere reizen.

 • Tamara schreef:

  Ik zou graag een fotoboek willen maken van mijn reis naar Suriname die ik twee maanden geleden gemaakt heb. Het was echt een geweldige reis. Voor Suriname was ik alleen maar in Europa gebleven qua vakanties en nu was het dan eindelijk tijd om naar een ander continent te reizen, in één woord ge-wel-dig! Zo anders dan hier, zo’n gastvrije bevolking en zoveel gezien & meegemaakt. Niet alleen de stad Paramaribo was geweldig, ook het binnenland met de jungle leverde wat prachtige herinneringen op. De stad en de jungle verschilden zoveel van elkaar, maar beide waren mooi op hun eigen manier. Ik kan niet wachten om van deze reis een fotoboek te maken!

 • Een fotoboek van de reis die ik nog ga maken deze zomer, ik ga mijn droomreis maken naar het land waar ik al jaren heen wil; Slovenië… Best dichtbij huis, maar ik wil al heel lang daarheen en het gaat deze zomer gebeuren. Dit zou ik graag vastleggen in een fotoboek :) Super leuke winactie!

  En anders van mijn dagen in Boedapest, de stad waar ik heimwee naar heb, lijkt me heerlijk om even terug te zijn doordat ik een fotoboek door kan bladeren

 • Madelief schreef:

  Te gekke winactie! Ik hoop dat mijn meest bijzondere reis, de reis wordt die ik over 13 dagen (aaah!!) ga maken naar Brazilië. Ik heb er volgens mij al eens iets over verteld in een reactie, maar ik ga samen met een organisatie (Worldmapping) twee weken naar Rio de Janeiro toe. Naast dat we gaan genieten van alle pracht en praal, gaan we ook de favela’s in om hier sloppenwijken te bezoeken. Meer dan een jaar ben ik bezig geweest met de voorbereiding. Omdat we met een groep jongeren gaan (ik ben zelf 17) hebben we drie voorbereidingsdagen gehad en om een deel van mijn reis te bekostigen heb ik verschillende sponsoracties gedaan en natuurlijk zelf veel gespaard en gewerkt. En nu is het eindelijk zo ver!!! Ik kan werkelijk niet wachten en wil naderhand zeker een prachtig foto-album maken om terug te kijken op mn reis.

  • Madelief schreef:

   Joh, ik lees deze reactie na en zie ineens een foutje staan. We gaan de favela’s in om projecten te bezoeken, niet sloppenwijken (dat zijn de favela’s uiteraard al) Oeps!

 • Marina schreef:

  Ik zou een fotoboek willen maken van mijn reis naar het WK in Brazilië! Wat was echt een reis om nooit meer te vergeten! Bij een wedstrijd van het Nederlands elftal zijn helemaal in Brazilië is echt geweldig, die sfeer is niet te beschrijven! Er zijn dan ook een heleboel foto’s gemaakt en die verdienen stuk voor stuk een plekje in een album!

 • Weer een leuke actie :). Ik maak zelf graag foto’s. Is het niet met mijn spiegelreflex, dan ben ik wel in de weer met leuke Instagramfoto’s. Komende zomer ga ik voor het eerst in 6 jaar weer terug naar mijn gastgezin in Amerika. Na de Havo woonde ik hier een jaartje als International Exchange Student en ging ik naar een typisch Amerikaanse high school. Nu 6 jaar laten wil ik die herinneringen herbeleven en neem ik mijn vriend mee om kennis te maken met mijn toenmalige gastgezin en mijn ‘Oregonian’ leefomgeving.

  In het fotoboek zou ik dus de 2 reizen naast elkaar willen leggen. Een ‘Toen & Nu’ verslag :). Lijkt me gaaf!

 • […] weken geleden kon je meedoen met onze WIN-actie voor een fotoboek t.w.v. €50. Om te kunnen winnen vroegen we je ons op Facebook of op onze […]

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.