WIN | Een Brunotti wintersport outfit

We laten deze feestelijke maand natuurlijk niet voorbij gaan zonder een gave win-actie. Jou met lege handen de feestdagen tegemoet laten gaan kan natuurlijk ECHT niet:) Op de valreep van 2015 hebben we nog iets heel cools… van Brunotti mogen we een complete set winter gear weggeven! Met deze toffe wintersport outfit t.w.v. bijna €400 sta je warm én stylish op de piste.

Win Brunotti outfit itemsHow to win?
Je maakt kans om er met deze Brunotti wintersport outfit vandoor te gaan als je ons vertelt wat jouw onmisbare wintersport item is en waarom. Zondag 27 december maken we de winnaar bekend!


GirlsLove2Travel

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

Geschreven door Manon

"Never ending wanderlust. Always on the hunt for adventure. Made for the sun. Loves to dance. A huge crush on sports, food & wine."

52 Reacties

 • Nicole schreef:

  Leuk! Ik ga voor de skibroek omdat die ervoor zorgt dat mijn benen lekker warm blijven.

 • Sabien schreef:

  Zonnebrandcreme! Nadat ik ooit in de surfwateren van Sri Lanka tot de blaren op mijn wangen stonden verbrand ben, is SPF 50+ mijn to-go item wanneer ik mijn favo boardsports beoefen! In het water en op de piste dus: SMEREN! En ik smeer me neus natuurlijk graag in met deze toffe goggle erop…

 • Helena schreef:

  Wat een leuke actie, ik doe heel graag mee :) Ik ga in de tweede week van januari voor het eerst sinds jaren weer op skivakantie, super veel zin in! De jas is wat mij betreft onmisbaar om lekker warm te blijven, en hij ziet er ook nog heel tof uit.

 • Sanne schreef:

  Oee!! Hoe gaaf en wat komt dat van pas, maar mijn onmisbare wintersportitem? Mag items ook? ;-) Daar kan ik kort over zijn, mijn vriendinnen! Wintersport is zo leuk, maar mijn vriendinnen maken dit nog zoveel leuker. Lachen op de pistes, apres skien, samen wakker worden, ontbijten.. Ik kan nog wel even doorgaan, één woord: genieten!

 • Ansje schreef:

  Onmisbaar??? —> THERMO-ONDERGOED! Als rasechte koukleum en wintersportvakantie heb je aan alleen een skibroek en jas niet genoeg om de sneeuw te trotseren! :)

 • Janet schreef:

  Een lekkere warme winterjas, voor in de sneeuw of gewoon voor een heerlijke strandwandeling in de winter..
  En waarom?? Omdat slecht weer niet bestaat, alleen slechte kleding, dus dat mag geen excuus zijn. Daarom een heerlijk warme jas van Brunotti

 • Erika schreef:

  Mijn snowboard natuurlijk! Duh!!! Zonder boards kunnen we natuurlijk niet knallen van de piste! En Apre-ski is pas echt genieten na een intensief dagje boarden, nietwaar?
  Leuke winactie!

 • Imke van Straten schreef:

  Ik denk dat mijn onmisbare wintersport item de skibril is. Door deze item kun je alle heuveltjes op de piste mooi zien aankomen en kun je extra genieten van de opvliegende poeder offpiste. En als klap op de vuurpijl kun je de knappe mannen ook nog eens ongezien bewonderen ;)

 • Jorien van Dort schreef:

  Mijn onmisbare wintersport item is niet het meest charmante item. Ondanks mijn meestal warmbloedige familie ben ik een rasechte koukleum. En dan het type afgevroren tenen en gevoelloze handen. Wanten, onderhandschoenen (liefst dubbel en thermo), thermo ondergoed en speciale thermo sokken helpen mij een heel eind op weg en een goed pak is uiteraard onmisbaar.

  Maar.. wat ik echt altijd nodig heb als het heel koud wordt is mijn ‘doompje’. Dit koosnaampje staat voor de oncharmante bivakmuts die ik op de koudste dagen onder mijn helm over mijn hoofd, nek en hals heen trek (en dan het liefst nog tot over mijn neus omhoog trek). Mijn lieve zussen noemen dit item mijn doompje, ik denk dat jullie zelf wel kunnen invullen waarom ?

  Ik denk niet dat het nog nodig is te benadrukken waarom bovenstaand pak mij zeker ook van dienst zou zijn om mijn doompje te vergezellen…

 • Jolijn schreef:

  Warme chocomel! Na een dagje skieën in de kou kan ik er zo van genieten om in een overvol warm tentje aan te komen. Dan is die warme choco voor mij (:
  XX

 • Linda schreef:

  Onmisbaar… Een snowboard! Maar na genoeg apres-ski ga ik ook rollend de berg wel af volgens mij… ;-)

 • Eva schreef:

  Mijn onmisbare item is mijn goggle! Zonder goede een goede lens is een mistige dag een verloren dag, en dat is natuurlijk hartstikke zonde ;).

 • Hanne schreef:

  Leuke actie! Mijn favoriete wintersport item zijn mijn wanten, had ik voorheen altijd last van bevroren handen, nu nooit meer en dat maakt het skien toch wel aangenaam!
  Hopelijk shine ik in februari in deze mooie outfit op de piste en de apres ski

 • Melissa Oldersma schreef:

  Onmisbaar voor mij is mijn skibril. Ik hou ervan! Ook een lekkere muts is heel fijn. En dan na het skiën lekker een borrel halen! Mijn vriend is skileraar dus ik vertoef dit jaar weer weken in Tirol! Daarom zou deze geweldige outfit me super super supergoed uitkomen. Heerlijk! Duimen maar…

  Liefs Melissa

 • Robin schreef:

  Voor mij zijn de liften onmisbaar!
  Omhoog lopen is leuk, maar een hele dag is overdreven:)
  Luxe is niet altijd overbodig!

 • Sifra schreef:

  Onmisbaar zijn gezellige mensen waarmee je kan lachen om een onvergetelijke wintersport te hebben! :-)

 • Sabine Boerboom schreef:

  Tijdens de wintersport kan ik niet zonder mijn sjaal. Heerlijk warm als er een gure wind is en beschermt m’n kin tegen de rits van m’n jas (: hopelijk win ik deze outfit, want dan kan ik midden januari ultra hip de pistes van Lech afdalen ! :D

 • Alicia schreef:

  Mijn zonnebril ??

 • Anouk Smits schreef:

  Mijn onmisbare item is mijn helm, omdat één beschermd ben als ik val en twee ik niet zonder een lekker muziekje de piste af kan! Of wacht mijn vriend is ook wel een onmisbaar item aangezien ik anders niet een zwarte piste af durf en hij skileraar is, dus mij moet begeleiden, haha! Echt een vette winactie! Liefs, Anouk

  • Mascha schreef:

   Mijn vriend. Helaas gunt de tijd ons nu geen momenten samen. Daarom is mijn onmisbare item op wintersport mn vriend. Met hem kan ik alles delen en ik kan onwijs met hem lachen.

 • Maaike Wijts schreef:

  Onmisbaar voor mij is de helm. Ik gebruik al jaren een helm en wil niet meer zonder. Hij zit heerlijk en zou heel leuk staan met die brunotti goggle! X

 • Linda Dekker schreef:

  Tja 1 onmisbaar item.. ik kan er wel 10 noemen. Maar als ik dan 1 item moet kiezen: mijn helm. Ik heb 1x een vriendin KEIHARD een rots in zien skiën omdat ze de bocht net niet haalde. Behalve een zwaar gekneusde ego, een lichte hersenschudding en geschaafde kin is ze er super vanaf gekomen. Sindsdien board ik niet zonder en adviseer (lees: dwing) ik iedereen om het ook te doen.

 • Isabella schreef:

  Mijn onmisbare wintersportitem is schnaps! Daardoor blijft iedereen warm én heeft iedereen het gezellig!

 • Melanie Dijkstra schreef:

  Twee jaar geleden voor het eerst op wintersport geweest en ik ben verkocht! Komend jaar gaan we weer, dus een nieuwe outfit om te shinen zou leuk zijn! Wat ik zeker niet zou willen missen op de piste is zonnebrandcrème. Dat had ik de vorige keer een beetje te weinig gesmeerd, oops!

 • Anne schreef:

  Sunblock! Ik zie er na een dagje boarden een stuk frisser uit zonder roodverbrand hoofd. Die toffe goggles zijn al flashy genoeg! ?

  Jeetje, ik krijg echt enorme zin in sneeuw als ik deze outfit zie!

 • eline schreef:

  Mijn vriend.. Omdat hij me altijd opvangt als ik weer eens uit de ski lift val ;-)

 • Hiu Kwan Chung schreef:

  Mijn favo item is zonder meer mijn action camera! Ik kan niet zonder, vooral niet tijdens zo’n actieve winter sportvakantie! Alle leuke momenten worden op deze manier vastgelegd en het leukste vind ik dat het vakantie gevoel elke keer terug komt op het moment dat je de film weer terug ziet! Wanneer dan ook in het jaar.

 • Rianne schreef:

  Als doorgewinterde wintersporter heb ik zeker wel een idee van wat onmisbaar is tijdens de wintersport… dat is voor mij namelijk: zonnebrand!
  Ik ben het 1x vergeten en ik kwam terug met een skibril afdruk op m’n hoofd hahah.. vraag maar aan m’n vriendinnen, ze weten het nog als de dag van gisteren :’)

 • Barbera schreef:

  Welk kledingstuk ik niet kan missen is een goede skibril en helm. Die bij elkaar matchen en passen. Vooral zonnenbril vind ik belangrijk. Wil nog enkele jaartjes doorgaan zonder bril. En na m’n val ene paar jaar geleden, vind ik t belangrijk om een helm te dragen. Ik wil graag deze outfit winnen en spetterend de nieuwe piste af skien in deze mooie kleding

 • Jacqueline schreef:

  Onmisbaar op wintersport? Mijn snowboardschoenen. Met verwarm elementen heb ik geen last van koude voeten en hoef ik niet meer 8 sokken over elkaar aan te trekken voor warme sokken (en dus MEGA veel was na een week ;)).

  Wat staat het beste bij mijn snowboard schoenen? Natuurlijk een heerlijk warme en werkelijk prachtige Brunotti outfit door GL2T!!!

 • Melissa de Jonge schreef:

  Het meest onmisbare op de piste als snowboarder is eigenlijk de helm! Want tijdens het boarden is er eigenlijk toch maar één ding belangrijk en dat is dat je aan het einde van de dag weer veilig beneden komt. En aan die helm vast… De bril. Bij zonnig weer een zonnebril op, bij iets minder weer zo’n gave als die in dit setje zit!

 • Mandy schreef:

  Ik was zo blij met mij Hallo Kitty skibril. Maar die is vorig jaar gesneuveld. Toe aan een nieuwe dus ;)

 • Kim schreef:

  Sneeuw, (lieft poeder) snowboard, helm, vrienden, gezelligheid! En natuurlijk mijn outfit, hopelijk die nieuwe sneeuwbril, want daar ben ik wel aan toe ;-)

 • Jackie Koopman schreef:

  Kan niet kiezen! Je hebt een complete outfit nodig, van sokken tot thermo om je lekker warm te houden, tot heerlijk zittende mooi uitziende broek, matching jas en liefst nog matching helm en goggles en handschoenen en of wanten!

 • Ooh wat een leuke actie!! :) Mijn onmisbare wintersportitem is de slee! Ik hou ervan om met een slee door de sneeuw te zoeven, het zorgt voor fantastische, vaak hilarische momenten en heerlijke herinneringen! Natuurlijk zou deze outfit van pas komen om me warm te houden tijdens het sleeën! Dus ik waag zeker mijn kansje!

 • Corette schreef:

  Eén onmisbaar item heb ik niet… Het totaalpakket moet goed zijn! Goede en warme kleding, top materiaal, lekkere weersomstandigheden en natuurlijk lieve mensen!

  Gisteren toevallig al met m’n oudste zoon geskied en ook hij had de smaak weer snel te pakken. Ik keek trots toe hoe hij met volle teugen genoot.

  Dit jaar wilde ik graag een nieuwe goede set kleding kopen, dus deze gave set van Brunotti zal dan zeker onderdeel uitmaken van mijn onmisbare items!!

 • Iris Vangeel schreef:

  Sowieso is de juiste board/ski outfit een must, maar wat het voor mij helemaal compleet maakt is het juiste gezelschap ! Meer nog dan tijdens een zonvakantie zorgt het juiste gezelschap voor de ideale sfeer en vakantiebeleving. Als dat dan ook nog eens kan in een leuke outfit is het plaatje helemaal compleet :)

 • Valerie schreef:

  Mijn onmisbare item is een goede broek! Aangezien ik een beginnend snowboarder ben… beland ik regelmatig met m’n billen in de sneeuw haha. Een goede broek is in dat geval een must-have, want met ijskoude billen kan je beter direct door naar de apres ski!

 • Danique schreef:

  Mijn onmisbare item is de skibroek! Mijn vorige heeft het helaas de afgelopen keer niet overleefd…

 • Anne Marije schreef:

  Een echt onmisbaar item is voor mij een hoofdband/muts, want ik heb zoooooo’n hekel aan koude oren.

  En daarnaast is mijn wintersportvakantie helemaal compleet met m’n lieverd, een lekker zonnetje en natuurlijk deze fantastische outfit! :D

 • Lotte schreef:

  Een skibroek!! Die beschermt tegen een natte kont! Aangezien ik sinds een jaartje ben begonnen met snowboarden val ik nog wel heeel vaak om mn achterste! Als ik het dus langer als een uurtje wil volhouden, is een goede skibroek een mist?

 • Sigrid Jochems schreef:

  thermo sokken, die mijn voeten lekker warm houd!

 • Sanne schreef:

  Mijn smurfenblauwe skihelm is mijn onmisbare item; hij houd mijn oortjes heerlijk warm, zorgt voor de nodige bescherming en daarnaast ben ik voor mijn wintersportbuddies makkelijk te herkennen als ik weer eens languit op de piste lig, dan komen ze me altijd eventjes overeind helpen omdat dat met ski’s zo lastig is. :-)

 • Tetske Rouweler schreef:

  Ik ben echt een enorme koukleum. Ik heb winterhanden en wintertenen. Tot huilend toe op de piste. Maar doorgaan omdat het zo leuk is. Ik kan echt niet zonder thermo ondergoed. Ook niet zonder mijn skischoenen met verwarming. Maar het ondergoed is denk ik de basis. Ik heb weer een nieuwe set warme ski kleding nodig!!

 • Geertje schreef:

  Een onmisbaar item is voor mij het lekkere eten! Een heerlijk ontbijtje met Duitse broodjes, lunch met Kaiserschmarrn en avondeten met Schnitzel! Dat kan alleen omdat ik de rest van de dag super fanatiek ski met mijn zus ;) De gezelligheid im de restaurantjes vind ik geweldig :).

 • Kitty schreef:

  My paraglider ? nothing better than flying above mountains covered in fresh snow ?? (and with that my warmest clothes cause it’s freezing in the sky ?)

 • Onmisbaar … Een goeie beanie die lekker om de oren zit en niet afwaait als ik met ern noodgang de pistes af zuis!
  In januari en februari sta ik weer op de latten en een goeie outfit zal zeker van pas komen!

 • Jacobien schreef:

  Goede grappige vrienden, blauwe lucht, witte sneeuw, koud bier, de allerbeste apres skihits en natuurlijk maakt deze hippe en warme outfit het snowboardfeest helemáál af :D!

 • Lisanne schreef:

  Ooeeh wat een geweldige actie! Welk item onmisbaar is op mijn wintersportvakantie? Een gopro! Vorig jaar voor het eerst meegenomen op wintersport. We hebben er een super mooie film van gemaakt die al onze herinneringen heeft vastgelegd. Vorige jaren keek ik naar de witte bergen voor mij, naar mijn vriendengroep waarmee ik de berg af sjeesde en dacht ik bij mijzelf ‘ als ik zou kunnen vastleggen wat ik nu door mijn ogen zie zou ik helemaal gelukkig zijn’. Vorig jaar kon dat worden waargemaakt! Echt een hoogtepunt waar ik nog elke dag van kan nagenieten. Ik raad het iedereen aan een gopro mee te nemen! Met deze outfit zou ik op de film ook nog kunnen shinen haha!

 • Gea van der Hoff schreef:

  wat een verwarmend begin van het nieuwe jaar! Onmisbaar zijn 3 dingen: skihandschoenen van leer of kunstleer
  ski sokken die boven de skischoen uitkomen
  Hoofdbedekking: muts/haarband of oorwarmers
  Natuurlijk mijn 3 kinderen.

  • Manon schreef:

   Hi Gea, je bent helaas te laat met het meedoen met deze win-actie:( Maar we komen binnenkort weer met een leuke actie, so stay tuned! x

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.