WIN | Deze tegekke ‘Brazilian stripes’ travel bag van Roxy!

Hoera, het nieuwe jaar is al weer in alle hevigheid losgebarsten! En om er nog een schepje bovenop te doen, trakteren we je vandaag op een win-actie die je een extra zetje geeft om avonturen te beleven en dit jaar extra veel te reizen:) Deze tegekke ‘Brazilian stripe travel bag‘ van Roxy kan zomaar jouw nieuwe liefde en trouwe reisgenoot worden. Hou je vast!

RoxyWin1

Roxy ROCKS travel gear
Wie gek is op reizen, heeft ‘travel gear‘ nodig, dat begrijpen we als geen ander. We weten inmiddels ook dat jullie net als wij gek zijn op reisspullen die passen bij jullie avontuurlijke lifestyle en tegelijkertijd cute zijn. En laat Roxy nu precies snappen dat girls niet alleen handige, maar ook good-looking spullen zoeken. Daarom mochten we het magazijn in duiken om de leukste tas voor jullie te vinden. Twee zochten we er uit en jullie mochten kiezen welke jullie wilden winnen. Resultaat: de vrolijke strepen met Aztec vibe won overduidelijk.

Schermafbeelding 2015-01-13 om 23.16.12

How to win this cuty?
Dus kun jij wel een nieuwe travel bag gebruiken die past bij jou avontuurlijke en actieve lifestyle? Dan is deze actie voor jou! Om deze tegekke Roxy bag the kunnen winnen willen we graag van je weten:

Hoe ziet een avontuurlijk leven er voor jou uit?

 ♥
GirlsLove2Travel

Wie de travel bag gewonnen heeft lees je hier!

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

RoxyWin2

Geschreven door Viola

"Adventurer at heart. Loves to explore the world in search of stories. Little bird singing a big song. Proud mom of travel boy Yale. #active #food #wine #sea"

86 Reacties

 • Linda schreef:

  Ik reis graag en doe daar sportieve dingen. Zo ben ik wezen hardlopen in Abu dhabi, suppen in Dubai wezen racen in België, duiken in Turkije en in Fuerte Ventura. Dit jaar staat duiken in Curaçao op mijn lijstje (en Suppen dankzij de blog van Manon. ) zo een tas is voor mij dus super handig want mijn camera, laptop, tijdschriften en travelboeken in de tas. Zo ga ik hip en stijlvol alle avonturen tegemoet

 • Mandy schreef:

  Open staan voor de verrassingen die op je pad komen en niet bang te zijn om ze op te pakken. Af en toe zomaar iets boeken of jezelf verrassen met nieuwe uitdagingen en ervaringen. Maar ook het avontuur in het dagelijks leven opzoeken door je hart te volgen en te doen wat een beetje eng is maar waar je wel heel gelukkig van wordt. Of besluiten dat je, als afstudeercadeau voor jezelf, gewoon in je eentje naar Indonesië gaat. ;-)

 • Kimberly schreef:

  Voor mij bestaat een avontuurlijk leven uit het doen van heel veel spontane dingen! Zomaar een weekendje naar een nieuwe stad gaan en alles ontdekken, maar ook lekker wandelen door onbekende bossen/parken. Nieuwe dingen ontdekken staat ook hoog op het lijstje. Zonder nieuwe dingen wordt het leven zo snel zo enorm saai, terwijl dat helemaal niet nodig is!
  Het is voor een avontuurlijk leven absoluut niet nodig om rijk te zijn, in mijn ogen. Er is nog zoveel nieuws te ontdekken, waar je ook bent. Zelfs in je eigen straat, buurt en stad zijn nog onnoemelijk veel nieuwe dingen te ontdekken.
  Als laatst vind ik het belangrijk dat je angsten aangaat op je tocht. Dat je niet altijd bij het oude blijft, maar je grenzen opzoekt en verlegt. Als je dit doet, dan vind ik dat je een avontuurlijk leven lijdt.

 • Een avontuurlijk leven is voor mij een actief bestaan waarin je buiten je comfort zone treedt. Het gaat niet alleen over raften en bergbeklimmen maar ook trainen voor een 10K, je broertje helpen een goed cijfer te halen, jouw oma meenemen naar een café in de stad of iets doen voor een ander zonder terug te vragen.
  Behalve tastbare acties is een avontuurlijk leven ook een leven waarin jij jouw eigen keuzes maakt, een mening durft te uiten ook al weet je dat niemand die met je deelt, dromen werkelijkheid maakt ook als het bijna onmogelijk lijkt.
  Het leven is te waardevol om niet avontuurlijk te leven.

 • Marissa schreef:

  Ik wilde eerst reageren wat een gave tas je hebt, maar toen zag ik dat het een winactie was. Dus zeker weten dat ik mee doe! Een avontuurlijk leven ziet er voor mij uit als open staan voor verrassingen. Niet bang te zijn om iets nieuws te proberen en niet bang te zijn om je hart te volgen. Ik heb altijd in een hokje gedacht (ik moet studeren, ik moet kinderen krijgen, ik moet dit, ik moet zo), maar sinds de zomer heb ik dat los gelaten en doe ik wat ik wil. Ja, ik maak mijn studie af, maar grote kans dat ik er niks mee ga doen, omdat mijn hart er niet ligt. Dus avontuurlijk zijn is je hart volgen en ook al is dat niet de makkelijkste weg, het is wel de beste weg.

 • Miny schreef:

  Een avontuurlijk leven is voor mij een leven wat niet volgepland is met allerhande verplichtingen, waardoor er genoeg ruimte is voor spontane acties en tripjes. Ik hou heel erg van impulsieve acties en kijken wat er op je pad komt. Ik vind het heerlijk om een hele dag buiten te wandelen of te fietsen en niet weten waar je uitkomt of een onbekende stad te bezoeken en gewoon wat rond te zwerven.

 • Laura schreef:

  Een avontuurlijk leven is voor mij een normaal leven, net als ieder ander, maar met spontane acties. Juist af en toe dingen doen die je eigenlijk niet verwacht, zoals uit eten gaan op maandag met een vriendinnetje, niet naar Griekenland, maar naar Gambia op vakantie gaan, dat jurkje kopen wat je normaal nooooit zou dragen, dat gerecht kiezen wat je er altijd zo lekker uit vindt zien, maar nooit hebt durven proeven of op je vrije dag in de auto stappen en wel zien waar je uitkomt.

 • Loes schreef:

  Een avontuurlijk leven betekent misschien wel iets anders voor mij, dan voor de meeste anderen. Twee jaar geleden besefte ik me dat ik meer uit het leven moet halen dan dat ik op dit moment deed. Sommige gebeurtenissen hebben hier mijn ogen in geopend. Ik hou enorm van muziek en mijn doel was dan ook in 2014 om elke maand iets leuks te doen. Van de jeugd van tegenwoordig, tot Stromae in de ziggo dome. Dit is voor mij puur genieten. De zomer sloot ik af met een weekendje zwarte cross en een week naar Sziget. Geweldig heb ik het gehad! Ondanks dat ik reizen heel leuk vind en graag meer wil zien van de wereld, heb ik er dit jaar opnieuw voor gekozen om deze mooie festivals opnieuw mee te maken. En twijfel ik nog even verder of er nog een paar andere festivals aan het lijstje moeten worden toegevoegd. Is mijn leven op dit moment avontuurlijk? Misschien niet echt, maar ik geniet op dit moment wel vol op van het leven. Iets wat ik lange tijd niet heb gekund en niet heb gedaan. En als je festivals afstruint is deze mooie tas ook super handig natuurlijk ;). En we gaan dit jaar op eigen houtje met de trein door Europa crossen, dus dat is wel vrij avontuurlijk.

 • Alissa schreef:

  Een avontuurlijk leven is een leven dat niet gepland is voor de komende 5 jaar. Het is een leven met spontane acties. Het is een leven met dingen doen die je spannend vind. Het is een leven met mooie reizen naar bijzondere plekken. Voor mij is een avontuurlijk leven een leven waar ik later met plezier aan terug kan denken. Een leven waarin genoten heb van alle kansen die ik heb gehad maar ook tevreden ben over dingen die ik niet heb gedaan. Mijn avontuurlijke leven is verrassend, onbekend, maar vooral met dingen die ik leuk vind. Zo wil ik in mijn tussenjaar naar Australië en dat ga ik ook doen. Ik kijk er enorm naar uit om dit avontuur alleen aan te gaan. En die tas die komt supergoed van pas bij mijn backpack-avontuur.

 • Madelief schreef:

  Wat een onwijs leuke tas!!
  Als er een droom is die ik heb is het om avontuurlijk te zijn, een avontuurlijk leven te leiden. Voor mij staat dat gelijk aan verschillende dingen. Allereerst aan het verlaten van de gebaande paden, het tegemoet gaan van het onbekende en daar dan alles uit te halen en vooral van te genieten. Voor niet altijd te kiezen voor het makkelijke, het comfort, maar juist andere wegen in te slaan, die wellicht moeilijker zijn, maar je verrijken en leren. Avontuurlijkheid staat voor mij ook gelijk aan vrijheid en onafhankelijkheid , twee van mijn andere levensdoelen. Het kunnen gaan en staan waar je wilt, je niet laten tegenhouden of dingen wijs laten maken door andere.
  Als 17 jarige 6vwo’er staat mijn leven op dit bekend vooral in het teken van het eindexamen en dat wat ik daarna ga doen. En in plaats van me aan te melden voor een studie, zoals al mijn vrienden en vriendinnen, besloot ik nog even een jaartje te wachten. M’n droom achterna. Spaans leren en reizen door zuid amerika (argentinie, Bolivia en Peru), in m’n uppie. En terwijl mensen om me heen het raar vinden dat ik alleen ga of het dom vinden dat ik niet meteen ga studeren, ben ik alleen maar blij. De eerste stap richting het avontuurlijke leven, dat leven waar ik zo van droom.

  • Viola schreef:

   Wauw Madelief, jij geeft jezelf iets wat niet in geld uit te drukken is. Juist daardoor ga je een grootse toekomst tegemoet! Geniet van het uitslaan van je vleugels, vlieg zover als je kunt en leer loopings te maken. Plezier in wat je doet gaat nooit vervelen:) Lfs, Vi

 • Merel schreef:

  Je hart volgen. Altijd en overal.

 • Gemma schreef:

  Een avontuurlijk leven is voor mij niet alles volgens het boekje doen, je hart volgen naar de plekken die het wil zien. Ook is het voor mij persoonlijk een kerstvakantie lang in Australië gaan hockeyen en cricketen. Ik denk dat avontuurlijk leven niet altijd hele verre reizen maken is, maar soms ook juist in je vertrouwde omgeving buiten je comfortzone treden. (Al is reizen natuurlijk wel heel erg leuk

 • Crystel Lohues schreef:

  Dingen doen die je eigenlijk niet durft, maar toch doet. Jezelf overtreffen en beter leren kennen. Enorme ervaringen opdoen, culturen, omgevingen zien, mooie personen ontmoeten!

 • Nan schreef:

  Wat een super gave, gezellige tas! Ik krijg spontaan zin in de zomer! Waarom ik deze tas heeeeel graag wil? Mijn reis avontuur zal dit jaar pas echt gaan beginnen! Na het reizen met mijn tent in Europa, wordt het dit jaar een ander avontuur. Een avontuur met mijn vriend. Reizen in Azie is zijn passie en het lijkt mij leuk om deze passie te proeven, maar dan wel met een super gave roxy tas!
  En aangezien ik twee jaar geleden besloten heb om meer van het leven te genieten en van durven ‘doen’ te makem, ben ik klaar voor dit avontuur! Het wordt tijd om de grenzen te gaan verleggen. De grenzen van mezelf, maar ook in de wereld.

  Leuke tas, ik zou jou graag in willen pakken…. Wil jij met mij op reis?

 • Nan schreef:

  Makem… Is maken natuurlijk

 • shibumi sanneke schreef:

  wooow wat een te gekke bag, daar kom je sowieso blits mee voor de dag. Avontuur wat een heerlijk krachtig en passievol woord. Als echte avonturier stroomt avontuur door je bloed en komt het terug in alles wat je doet….je dag beginnen met een diepe ademhaling en fris alle plannen door je hoofd laten dwalen, wat je ook gaat doen, naar je werk of een trip maken… Maak er een fantastisch avontuur van waar zowel anderen als jijzelf optimaal van kunnenn genieten! Op iedere vakantie/reis/trip zoek ik me altijd suf naar alle spullen (vaak teveel) Alles in en uitpakken … Niet de meest plezierige bezigheid toch?! Ik zie het helemaal voor me met deze handige reistas… Waar al je spulletjes een goed plekje hebben en je tijd hebt voor het optimale avontuur!
  Colour your world and be the avonture you want to be!

 • Danielle Noord schreef:

  In een avontuurlijk leven is ruimte voor flexibiliteit, over je grenzen heengaan en go with the flow!

  Gelukkig heb ik een heel lieve werkgever die mij die ruimte gunt!

  De Aztecprint vind ik waanzinnig mooi! #duimen

 • Lobke de Hollander schreef:

  Gave rugzak!! Het standaard antwoord: reizen. Nieuwe culturen, mensen en natuur ontdekken. Maar een echt avontuurlijk leven begint pas als je vaak genoeg uit je comfort zone durft te stappen óók met reizen. Een avontuurlijk leven is voor mij een leven dat niet gepland ligt maar waar ik gewoon ga voor ieder verrassing die langs komt.

 • Samantha schreef:

  Voor mij bestaat een avontuurlijk leven uit veel mooie reizen en stedentripjes maken. Afgelopen winter hebben we kaapverdie ondekt. Veel gelopen en mooie plekken gezien. Dit jaar staat er een actieve wintersport week en veel stedentrips op de planning die het met zo een roxy travelbag natuurlijk een stuk leuker maakt. De camera, stedenboekjes en wat lekkers voor onderweg moet je toch wel in iets fabulious weg werken. In de toekomst staan er weer verre en lange reizen op de planning. Zonder vakantie geen echt leven! Zonder vakantie geen avontuurlijke trips en zonder Roxy travelbag geen stijlvolle reis.

 • muka schreef:

  Eigenlijk is elke dag een avontuur. Je kan t op meerdere fronten bekijken.
  Ten eerste t is een avontuur om elke dag een glimlach op minimaal 1iemands gezicht te toveren.
  Om elke dag voldoening uit alles te halen van wat je aant het doen ben.
  Voor mij is het ook zo dat ik t geweldig vind als ik leerlingen verder help met hun droom waar maken.
  En Tsja sporten is mijn leven. Hoe je t ook bekijkt. Ik zou niet zonder kunnen. Sporten is toch zelf al 1groot avontuur of zeg ik iets raar

 • Jolijn schreef:

  Net iets vaker ja zeggen. Twee stappen buiten m’n comfortzone zetten en tot de conclusie komen dat ik me druk genaakt heb om niks. Spaargeld opmaken door spontaan een ticket te kopen. En me oprecht geen zorgen te maken om een lege rekening. Vertrouwen hebben. En een open hoofd. En open hart.

  En dan die aztec-bag showen aan de echte Azteken in Midden Amerika deze zomer. Dat zou wel heel bijzonder zijn!

 • Mandy schreef:

  Een avontuurlijk leven is voor mij een leven waarbij je angsten overwint, grenzen opzoekt en iets moois maakt van je leven. Dit kan door extreme dingen te doen en verre reizen te maken, maar ook door kleine dagelijkse angsten te overwinnen. Door bijvoorbeeld bij hoogtevrees toch op het balkon te gaan staan op 10 hoog of een blog beginnen (vond ik persoonlijk erg eng). Je leeft maar een keer dus haal het maximale uit je leven!

 • lien schreef:

  Salty hair, messy beach waves, sunkissed skin,.. alles wijst erop dat ‘Wanderlust’ mijn hele levensstijl zal blijven bepalen. Niet zolang geleden besloot ik dan ook mijn carrière als marketeer in de ‘aviation’ sector verder te ontplooien. ‘Work in aviation and you’ll never work a day in your life!’. Niet zo verwonderlijk als u weet dat het begrip ‘wanderlust’ centraal staat in mijn leven.

  Ik ben zo’n persoon die haar volgende reis al boekt wanneer het landingsstel van het vliegtuig nog maar net de landingsbaan heeft aangeraakt (lees: in het West-Vlaams wordt dit ook wel eens omschreven als een ‘tjoolder’). Van sportieve surftrips in Fuerteventura, Bali, California, snowboardreizen tot een avontuurlijke rondreis in Thailand, Indonesië of roadtrip in de VS, ..zolang ik maar duizend nieuwe impressies heb op één dag. Volg mij gerust op instagram (@liendobbelaere) om te ontdekken hoe zwaar de travel bug mij te pakken heeft!

 • Mirte Jansen schreef:

  Hoe ziet een avontuurlijk leven eruit? Als ik aan avontuur denk, denk ik aan de dingen die van te voren niet vast staan. Zoals een ticket boeken, maar geen hotel van te voren te boeken, activiteiten te plannen etc. En een avontuurlijk leven is vooral uit je comfortzone stappen! Alleen op reis gaan, lijkt mij heel erg spannend, maar ook erg leuk. Leren surfen, duiken etc. En daarbij is deze tas natuurlijk heel erg handig en superrr mooi! Een tas waardoor je vanzelf uit je comfortzone gaat stappen! :)

 • Kimberly schreef:

  Wat een avontuurlijk leven voor mij betekend? Overal ‘ja’ op zeggen! Zo kom ik in de leukste, gekste, raarste, meest bijzondere situaties, leer ik nieuwe mensen kennen, kom ik elke keer op nieuwe plekken en bleef ik altijd weer iets nieuws.

 • Heleen schreef:

  Een avontuurlijk leven ziet er voor mij als volgt uit; Zoveel mogelijk uitdagingen aan gaan waarvan je nog niet weet of je het wel helemaal tot een goed einde kan brengen, jezelf uitdagen. Niet in je veilige bekende omgeving blijven, maar nieuwe plekken en mensen ontmoeten. Het liefst nieuwe culturen. Daarbij je mee laten nemen wat de nieuwe omgeving en de mensen je te bieden hebben. Verder staat avontuurlijk voor mij ook voor sportief: de Kjerag in Noorwegen beklimmen en op 1 km hoogte op een steen in een klif staan, white water raften in Bali, crocodile cage diving in Australië, duiken in Indonesië, surfen in Frankrijk en Bali of “gewoon” blowkarten op t strand in Nederland. Tijdens mijn aankomende wereldreis in juli hoop ik nog veel meer aan dat lijstje toe te voegen. Voor deze reis ben ik nog op zoek naar een goede rugzak. Deze tas van Roxy is helemaal mijn smaak, sowieso ben ik gek op de spullen van Roxy!

 • Kim schreef:

  Jeetje wat een gave tassen zeg! Dit zou een prima exemplaar zijn om die eeuwenoude eastpack eens te vervangen! Een avontuurlijk leven staat bij mij toch wel in het teken van spannende reizen. Zo heb ik gebackpack’t (Is dat een woord :p?) in thailand en dit Was zo waanzinnig leuk! Van liggen op tropische stranden tot duiken tussen de meest gekleurde koraal
  Riffen tot mee eten bij de longnecks in pai tot hiken in het hoge noorden! Zo’n reis zou ik heel graag nog eens doen maar dan het liefst door Australië. Hoe geschikt zou deze tas daar voor zijn! Maar eerst zou dit schatje met mee mogen op wintersport om de bergen te rocken :)

 • Puck schreef:

  Een avontuurlijk leven voor mij staat voor jezelf zijn en je dromen najagen. Dit zie ik als avontuurlijk omdat veel mensen tegenwoordig hetzelfde doen, voor hetzelfde gaan en zich heel erg met andere vergelijken. Alhoewel ik denk dat je eigen kansen pakken, dingen doen die jij wil doen en anders zijn dan de rest je veel gelukkiger maakt..

 • Aline schreef:

  Ik zoek graag het avontuur op in het buitenland: australie, Indonesië, laos, Cambodja, noorwegen, … Deze landen kan ik al van mijn to-do lijst halen. Deze zomer hebben we een nieuwe bestemming: L.A. En Californië. Daarnaast zoek ik in de winter het witte goud op. Even grenzen verleggen.
  Thuis droom ik dan van het volgende avontuur. Laat die tas maar komen!

 • manon schreef:

  Een avontuurlijk leven is voor mij het beste uit de dag halen, no matter where you are. De moed hebben om uit je comfortzone te stappen en het leven te ontarmen.
  Regent het? Ga hardlopen! Of wandelen met je hond. Wilde je altijd al naar parijs? Pak je auto en rij ernaartoe! Blijf impulsief. Wilde je altijd al die reis maken? Pak je moed bij elkaar zoek een leuk bijbaantje en begin met sparen.
  Wees een toerist in eigen land en ontdek de charmes zoals je ook doet in het buitenland. Een avontuurlijk leven is een glimlach opzetten en er wat moois van maken :).

 • Mandy Kok schreef:

  Een avontuurlijk leven? Echt mijn hart en gevoel kunnen volgen voor de volle 100%. Natuurlijk bij het maken van reizen, maar ook in mijn werk, met mijn vrienden en gewoon thuis. Jezelf in het diepe gooien en voor je doel gaan. Uiteindelijk kan je alles zo avontuurlijk maken als je zelf wilt! Zelfs een kopje thee op de bank ;)

 • Esmée Boeljon schreef:

  Een avontuurlijk leven is voor mij doen wat je graag wil doen en wat je leuk vindt, zonder je iets aan te trekken van wat anderen zeggen. Je eigen plan trekken en nieuwe dingen proberen. Landen bezoeken waarvan je nooit had gedacht dat je er ooit nog eens zou komen, en ipv geleefd worden zelf leven! Ipv genoegen nemen met de foto’s die je ziet de plekken met je eigen ogen bekijken. Dat maakt voor mij een leven avontuurlijk!

  It’s funny, what’s happening to us. Our lives have become digital. Our friends, now virtual. And, anything you could ever want to know is just a click away. Experiencing the world through second hand information isn’t enough. If we want authenticity we have to initiate it. We will never know our full potential unless we push ourselves to find it. It’s this self-discovery that inevitably takes us to the wildest places on earth. – Travis Rice (The art of flight)

 • Laura Berger schreef:

  Ok, Ik ben verliefd…op een tas! ^^

  Helaas kan ik niet altijd zo avontuurlijk leven als ik zou willen. Ik noem een koophuisje, vaste baan en diverse verplichtingen die dat met zich meebrengen. Vaak droom ik over mijn avontuurlijke leven waar ik lekker alles de boel laat en heerlijk door een super mooi land trek met m’n rugzakje op.
  Door mijn niet zo avintuurlijke werkleven kan ik voor deze dromen wel lekker sparen en elke keer weer vooruit kijken naar een nieuw avontuur (lees: reis)
  Dit jaar staat een roadtrip door het westen van Canada op het menu en daar zou deze (super gave) Brazilian stripe travel bag heel goed voor kunnen gebruiken!

  Bedankt voor deze post, nu kan ik in mijn droom mijn saaie zwarte rugtas inruilen voor dit kleurrijke exemplaar! :-)

  Liefs Laura

 • Judith schreef:

  De hele wereld afreizen voor de beste golf en windsurf plekken! Favo surf girl gear is natuurlijk Roxy en deze tas zou de kers op de taart zijn van mijn collectie! Word er helemaal gelukkig/vrolijk van.

 • Joos schreef:

  Nog twee weken te gaan tot de ultieme actieve vakantie: wintersport. Het liefst drie keer per jaar genieten van de bergen, verse sneeuw en met een mooi snowboard onder m’n voeten de bergen af suizen. In de zomer nieuwe landen en culturen verkennen en daar de lokale sport beoefenen om zo het ‘echte’ land te leren kennen en in contact te komen met de locals. Duiken en surfen in de prachtige oceanen bij de eilandjes van Indonesië, Thailand en dit jaar Mozambique. Suppen & sup yoga gewoon in onze eigen Noordzee. Het liefst dit jaar op yoga retreat midden in de witte wonderen wereld van sneeuw of juist genieten van de warmte van de zon tijdens de zonnegroeten. Tussen de grotere reizen door genieten van de stedentripjes en nachtjes weg. Je zintuigen al hardlopend prikkelen met nieuwe geuren en bezienswaardigheden. Deze Roxy tas wordt mijn beste maatje!

 • Yfke schreef:

  Leven in vele verschillende landen en de verschillende culturen daar onderwinden en vele talen te leren! Ik heb van mijn 8ste tot mijn 11ste in Tsjechië gewoond en vooral de laatste tijd dringt de drang om in een ander land te wonen de kop op! Het enige jammere is dat ik niet van mijn ouders mag, anders was ik nu allang in een ander land gewoond. Het lijkt me heel gaaf om een tijdje in Australië, Amerika, Engeland, Costa Rica, Spanje, Zuid-Afrika en Curaçao te verblijven! Zoveel keuzes, ik kan eigenlijk niet kiezen!
  In februari ga ik voor het eerst in mijn leven naar Engeland (Londen) en voor het eerst van mijn leven vliegen (en de tas zou daarvoor geweldig zijn!!)

  • Viola schreef:

   Lieve Yfke, er komt een dag dat zelfs ouders zich beseffen dat het oké is om te gaan waar je hart je naar toe stuurt. Zorg dat je er klaar voor bent, gespaard hebt en weet waar je heen wilt want voor je het weet is het zover! Lfs, Vi

 • Sanne schreef:

  Ik merk dat ik mijn werkende leven als arts -en zeker de gekke dingen die in de diensten gebeuren- nog steeds vaak spannend vind. Alleen ’s nachts in de auto op pad naar een doodzieke patiënt blijft voor (gezonde) spanning zorgen. Maar een avontuurlijk leven is meer dan een spannende baan. Ik kan niet wachten tot ik weer een paar weken kan reizen in het voorjaar. En na elke reis/vakantie wordt de heimwee naar ‘het buitenland’ groter. Vandaar dat ik mijn leven dit jaar meer avontuur in wil blazen; ik wil een tijdje in het buitenland gaan werken en wonen. De eerste contacten zijn gelegd en de voorpret is begonnen. Daarbij zou deze prachtige tas een goede basis zijn in de chaos van mijn plannen, dromen en wensen!

 • sherelle schreef:

  Een avontuurlijk leven voor mij zou zijn als ik mijn droom heb: tourmanager van een band of artiest zijn. Hiermee reis je dus heel veel, wat ik super graag doe, en heb je vaak maar kort de tijd om de stad waarin je bent op dat moment te verkennen! Crash sightseeing dus! Deze tas zou daarvoor en al mijn toekomstige trips ideaal zijn! Lekker kleurig en speels!

 • Roos schreef:

  Door te denken..bij twijfel doen! Het heeft me al ver gebracht. Alleen op wereldreis, parachutespringen in Australie, een meerdaagse trekking op in Argentinie, toffe etentjes met mensen die je eigenlijk helemaal niet kent, vriendschappen voor het leven, slapen in een tempel. Het vergroot je zelfvertrouwen… En alleen maar door steeds weer in het diepe te springen.

 • Charlotte schreef:

  Een avontuurlijk leven ziet er voor mij uit mét mooie reisspullen ;)
  Ik hou van snowboarden en heel veel andere verschillende sporten zoals zwemmen/surfen/tennissen/hardlopen.
  Door de jaren heen al heel wat mooie rugtassen versleten. En veel mooie plekken gezien. In de vakanties proberen we er vaak wel op uit te gaan. Wintersporten, een reis door UK en Schotland reizen door Corsica. Een weekendje naar een nieuwe stad, veel zien en ontdekken!
  Ik ben zelf docent LO en ga ik ook regelmatig mee met leerlingen op een sportieve reis of uitje.

 • Iris Overgaauw schreef:

  Ik ga mijn definitie van een avontuurlijk leven eigenlijk dit jaar echt in de praktijk brengen. Begin februari vertrek ik op mijn eerste verre reis, alleen, voor in ieder geval 7 maanden en als het bevalt wellicht langer. Ik ga een heleboel zien en ontdekken: een kennismaking met het boeddhisme in een klooster in Nepal, een trekking in de Himalayas tot werken op een yoga- en surfretreat in Zuid-India, snorkelen en genieten van het wild life in Australië en een yogaopleiding volgen in Ubud waar ik heel hard voor heb gespaard afgelopen jaar. Een groot avontuur voor mij en een grote stap. Zo’n mooie Roxy travelbag zou dus het perfecte geschenk en reismaatje zijn voor mijn avonturen!

 • Brenda Zeelenberg schreef:

  Een Avontuurlijk leven leiden is:
  ->Drie maanden in een auto slapen (check)
  -> zien wat er op je pad komt en bij een splitsing kop of munt gooien om te kijken welke kant je op gaat (check)
  -> impulsen niet onderdrukken naar heerlijk aan toegeven, mits het een verrijking is natuurlijk (check)
  -> je baan opzeggen om vervolgens een jaar over de globe te trekken (bijna bijna bijna!!!)
  -> skydiven, snowboarden, surfen etc etc (check)
  -> vrienden over de hele wereld maken (working on it)
  -> 1 tas hebben om uit te leven (deze!???)
  -> 1 zijn met de natuur (toekomstperspectief)
  …. En zo kan ik nog wel even doorgaan!

  Mijn motto: go. live.

  • Viola schreef:

   Whahaha Brenda, love your style! Helemaal met je eens (met uitzondering van het niet onderdrukken van inpulsen… iets met zwanger zijn en Ben&Jerrie;))) Go live girl, and explore that globe! Lfs, Vi

 • Judith schreef:

  Je grenzen durven te verleggen en genieten van elk moment!

 • Patricia schreef:

  Elke dag iets nieuws leren is voor mij het grootste avontuur, of dit nu iets groots is of iets kleins, iets dat voorkomt uit een mislukte of een geslaagde poging of iets leren van de gebeurtenissen, mensen en dingen om je heen, zowel dichtbij als ver weg!

 • Avontuurlijk leven is het avontuur zoeken in grote en in kleine dingen. Gelukkig zijn met wat je hebt. En als je ergens niet blij mee bent, dat proberen te veranderen. Avonturen, buiten je comfort zone treden, leven. Dat twijfelstemmetje in je hoofd kunnen tegenspreken en dingen doen die jou gelukkig maken. Avontuur is een jaar in het buitenland wonen, maar ook die ene opdracht aannemen waarvan je niet zeker weet of je het wel kan. Je ervaringen meenemen. De hoogste pieken en de diepste dalen. Leren van het ene avontuur. En dat weer meenemen in je volgende avontuur. Het leven is een groot avontuur. Je weet nooit wat de dag je gaat brengen. Je weet nooit wat er morgen gebeurt. In het nu leven. Pluk de dag. “The greatest adventure is what lies ahead”. Geniet ervan!

 • Babs schreef:

  Naast de leuke spontane momenten uit m’n leven (last minute een avond uit, i.p.v. op de bank ploffen), hardlopen op plekken die ik niet ken, in gesprek gaan met mensen door te luisteren – begint het avontuurlijke leven deze zomer! Bijna zes jaar geleden werd ik door een jongen benaderd die, omdat ik net terug was van een wereldreis, reis tips wilde. Dit klikte zó goed dat hij sindsdien mijn vriendje is geworden, tot op de dag van vandaag zijn we happy in love. De wereldreis heeft hij niet meer gemaakt, omdat hij te verkikkerd op mij was, en is. En ik studeerde nog dus met hem meegaan lukte niet. Hij wachtte. Heel lief, maar een droom zes jaar uitstellen is lang! Ik studeer dit jaar in Juni af – dat betekent dat we EINDELIJK samen een mooie reis kunnen maken! Het begin van het avontuur! Cuba staat op de planning. Deze mooie gekleurde tas komt zeker van pas, dan val ik (met mijn 1,68) tussen de mensen massa in ieder geval op :-) kan Tim me ook niet kwijtraken! Win win!

  X Babs

 • Andrea schreef:

  Six months in Zambia
  180 days to spend
  96 hours are left
  the countdown has started

  Experiences found place
  memories are made
  lessons are learned

  there where times
  to love, laugh and cry
  a big adventure
  that has come to the end

  it’s time to say ‘goodbye’
  time to go home

  Geschreven aan het einde van mijn eerste grote avontuur, een eye opener, waardoor ik vanaf dat moment continue mezelf blijf uitdagen om mijn grenzen te verleggen. Met deze quote op t hoesje van mijn mobiel:

  ‘Don’t limit your challenges, challenge your limits’

 • Kim schreef:

  Avontuurlijk leven? Het leven is één groot avontuur!
  Dit jaar even rustig aan, luieren in een all-inclusive resort in Tunesië. Niet heel avontuurlijk, wel heerlijk om tot rust te komen. En komende zomer hard aan het werk tijdens de Haarlem Jamborette, een groot scoutingkamp in Spaarnwoude. Daar ben ik (mede-)hoofdredacteur van een dagelijks krantje dat daar uit komt. Superveel zin in! Volgend jaar is het plan om een reis te maken door Scandinavië. Dus nu veel geld sparen en volgend jaar de mooie fjorden, meren en bergen bewonderen al trekkend door het Noorden. :)

 • Julia Janda schreef:

  “What are you eating?”
  – I don’t know.
  “Where are you going? ”
  – I don’t know.
  “Who are you?”
  – I will know after I have tried, after I have made step by step to discover the unknown, beautiful world out there.

  Not knowing and still doing is the most adventurous thing to do. And most memorable to experience.

  (And if you can’t ask yourself these questions, let children ask you. Smartest beings ever. Because they DO ask. )

 • Jelkie Van den Borre schreef:

  Een avontuurlijk leven bestaat voor mij uit mediteren in Bhutan, zwemmen met whale sharks, vallende kokosnoten ontwijken op parelwitte Bounty stranden, vulkanen beklimmen, overleven in nieuwe culturen, communiceren in nieuwe talen, de minder bedeelden een hand toesteken en levenslessen meenemen van mensen die ik op mijn pad tegenkom. Kortom, avontuurlijk leven is voor mij gezond en gelukkig leven en overleven op elke plek in de wereld waarbij ik continue geinspireerd wordt door mensen, situaties en culturen.

 • leonie schreef:

  Mijn oma zei altijd; if your dreams don’t scare you, they are not big enough! Zo leef ik en dat heeft me gebracht tot waar ik nu ben; op dit moment in de rocky mountains waar ik morgen een hele mooie berg af ga snowboarden! Daarna? Ach, ik heb een wereldkaartje geprint en mijn vriend dartpijltjes laten gooien, Argentinië, Canada of Indonesië. Hij kiest dit keer en het is elke keer weer spannend, de travel fever noemen ze het, maar het is het elke keer dubbel en dwars waard! Actually, the best gift you can get me is a lifetime of adventure!

 • leonie schreef:

  Mijn oma zei altijd; if your dreams dont scare you, they are not big enough! Zo leef ik en dat heeft me gebracht tot waar ik nu ben; op dit moment in de Rocky Mountains om morgen een hele mooie berg af te snowboarden. Bang zijn hoort erbij, is niet erg en bang zijn mag, zolang je maar niet aan toe geeft aan je angst!

  Actually; the best gift you can get me is a lifetime of adventure!

 • Martine schreef:

  Zo veel en zo vaak mogelijk op reis. Of het nou een stage in USA is of een backpackreis naar Zuid-Oost azie, interrailen door Oost-Europa, wintersporten in de Alpen, zeilen in het noorden van NL of een weekendje op citytrip. Een paar keer per jaar moet het raak zijn. De wereldkaart op mijn kamer is mijn bucketlist. Nog heel veel avontuur te ontdekken dus!! Het liefst in stijl met een mooie nieuwe travel bag!!

 • Anouk schreef:

  Een avontuurlijk leven is voor mij kei hard werken om je ambities waar te maken, maar om ook af en toe te genieten van de kleine dingen in het leven en de wereld om je heen. Ik hoop komend jaar mijn masteropleiding aan de universiteit af te ronden om daarna een succesvolle zakenvrouw te worden. Maar daarvoor wil ik nog een andere grote droom in vervulling laten gaan en een wereldreis gaan maken!

 • Jorien schreef:

  Ik ben hartstikke avontuurlijk als ik met m’n supervrolijke Aztec Vibe Roxy vriend alle mooie plekjes van de wereld verken!! En dat doe ik nogal graag ;-)

 • Jolijn schreef:

  Een avontuurlijk leven is voor mij een heel spontaan leven, doen waar je zin in hebt als het uitkomt. Gewoon even lekker weg tussen alle druktes door. Maar ook open staan voor nieuwe kansen en zomaar ‘Ja’ zeggen tegen iets wat je eigenlijk niet zo snel zou doen. Natuurlijk valt reizen onder avontuurlijk, dit is iets wat ik later heel graag wil gaan doen ! (:

 • hanne. schreef:

  Een avontuurlijk leven is voor mij grenzen verleggen. De afgelopen jaren heb ik mijn koffer en backpack al naar een hoop nieuwe plekken mogen meenemen. Suppen tussen de krokodillen in South Carolina, alleen (met een hoop nieuwe mensen) genieten in New York, skien in Frankrijk etc. Met iedere reis verleg ik weer mijn grenzen en maak ik nieuwe herinneringen. Een avontuurlijk leven houdt nooit op

 • Lizzie schreef:

  Zoveel mogelijk van de wereld zien! Af en toe n leuke job om weer te sparen voor n nieuwe reis! Deze tas past perfect bij de roadtrip die ik heb gepland door Amerika komende zomer; het wordt een afwisselende reis, zoals de kleuren op deze tas.. van alles! Kan niet wachten! 

 • Samantha Pedrosa da Silva schreef:

  Surpises! Embrace them! :)

 • Samantha Pedrosa da Silva schreef:

  Surprises! ;)

 • Jolissa schreef:

  Een avontuurlijk leven voor mij: Om alles te doen wat ik normaal niet ben. Zo heb ik vorig jaar vier maanden in Spanje stage gelopen, alleen! Totaal niet mij. Ik ben best wel een control freak. Ik was nog nooit in Spanje geweest en ik wist niet zo goed waar ik terecht kwam, doodeng! Maar toch heb ik het gedaan omdat het avontuurlijk is. Je bent (best wel) ver weg van huis. Je moet alles zelf doen en regelen, zonder dat je ouders dicht in de buurt zijn om je te helpen.
  Ik kwam terug van een onwijs gave ervaring en het avontuur/adrenaline mens was born! Nu droom ik er van om zoveel mogelijk mooie plekken met een totaal ander cultuur dan NL in de wereld op te zoeken. Mijn nummer 1 op mijn wish list: een half jaartje backpacken in Australië en Nieuw-Zeeland. Kijken hoe de Maori’s en Aboriginals leven. Op dit moment kan ik alleen nog maar dromen van deze te gekke reis. Maar alle reizen beginnen sowieso met een goeie, mooie en praktische reistas.

 • Helga schreef:

  Ik heb al veel ‘avontuur’ achter de kiezen, maar er mag nog méér komen. Het gaat immers niet om de bestemming, maar de reis ernaar toe! Een rugzak met tentje, een EHBO-zakje, wat (droog) noodrantsoen, een ouderwetse papieren reisgids, een notaboekje/dagboek, een geldig reispaspoort, én vooral héél veel inspiratie, durf en doorzettingsvermogen (= ‘girl power’); meer is er niet nodig om een tijdje ‘weg van de wereld’ te zijn (ja, zonder digitale toestanden). ‘Serendipiteit’ en ‘slow travel’ is waar het mij om te doen is: de toevallige ontdekking… Niet weten waar je de volgende dag zal stoppen of slapen mét alle voor- en nadelen daaraan verbonden, want het gaat helaas soms wel eens mis. Doch de gastvrijheid van de plaatselijke bevolking doet alle ongemak en tegenslagen smelten als sneeuw voor de zon. ‘Leave only footsteps, steal only time, take only pictures’… en bij de volgende trip hopelijk ook de ‘Brazilian Stripe Travel Bag van Roxy’!

 • Loes Hegeman schreef:

  Een avontuurlijk leven leiden,
  Deadlines en stress vermijden,

  Lachen, plezier en spontaniteit,
  Nieuwe wegen in slaan en soms de weg kwijt,

  Maar bovenal: de wereld ontdekken,
  Zwemmen, ademen en genieten op prachtige plekken,

  Een onbewoond eiland, een jungle-tour,
  Welk avontuur ligt er morgen weer op de loer?

  Na drie jaar sparen is het nu echt tijd,
  om alleen op reis te gaan, wat een stoere meid!

  Natuurlijk vind ik het spannend en ben ik nerveus,
  maar met zo’n gave rugzak ga ik het redden, ja heus!

  Jullie doen mij een groot plezier als ik zou winnen,
  Ik ga dan met extra vrolijkheid aan mijn reis-avontuur beginnen!

  Groetjes Loes!

 • Milou schreef:

  Over een weekje lever ik mijn Master thesis in en daarna …. is er niks. Misschien wel is dat wel het meest avontuurlijk: de komende weken/maanden/eigenlijk zelfs jaren liggen volledig open, geen planning, geen druk, geen verplichtingen, alles kan… Voor avontuur hoef je niet per se ver weg (helemaal niet zelfs) maar toch ga ik van de komende vrijheid gebruik maken door het avontuur ergens anders te zoeken. De vraag is alleen nog waar, so much to explore! :)

 • lianne schreef:

  In een avontuurlijk leven, hoor je je dromen te koesteren en uitlaten komen. Ook leuke en actieve vakantie doen. Zo sportief mogelijk zodat als thuis bent lekker kan genieten van de avonturen die onderweg hebt beleefd. Ook als het leven even tegen zit.
  Deze Travel bag doet verlangen naar mexio om daar mijn droom om met dolphin in het wild te zwemmen uit te laten komen.

 • Iris schreef:

  Avontuur is nieuwe dingen ontdekken. Na twee jaar in Azie te hebben gereist heb ik geleerd dat je overal mooie dingen kunt tegen komen. Ik heb nog veel plekken om te bezoeken, maar tot die tijd heb ik nog heel veel avonturen te beleven tijdena mijn studie! Want dat, is ook een avontuur!

 • Romée schreef:

  Hoe een avontuurlijk leven er voor mij uitziet? Backpacken in Azië met mijn beste vriendin!Als ik mijn examens heb gehaald, gaan wij backpacken in Azië en dat is best avontuurlijk voor 2 meiden van 17! Een avontuurlijk leven is voor mij reizen, nieuwe dingen ontdekken en uit je comfort zone komen! Life begins at the end of your comfort zone! En wat voor backpack ik dan ook heb, mijn backpack en ik gaan mooie avonturen beleven! Dat kan niet mis gaan met mijn motto: You can’t get lost if you don’t care where you are! Laat de avonturen maar komen;)

 • heleen schreef:

  Een avontuurlijk leven is open staan voor onbekende dingen en je grenzen verleggen!

 • Mariël schreef:

  Het leven is één groot avontuur, waarbij ik elke dag weer even stiekem die spaarrekening check of ik die volgende reis al bijna kan boeken.. Op het moment dat er exact genoeg geld is voor een ticket, vertrek ik, en leef ik ter plekke van wat het land te bieden heeft. Mijn grote avontuur op dit moment is hard werken om weer terug te gaan naar het land van mijn dromen, Zuid afrika. En daar mee te helpen met het redden van diersoorten in nood. Bij die lange avonturen in de 4×4 en te voet door de bush zou deze tas geweldig van pas komen..

 • Giënne schreef:

  Een avontuurlijk leven ziet er voor mij uit als de Brasilien stripes van de Roxy travel bag:
  – kleurvol
  – spannend
  – verrassend

  De wereld aan je voeten, en een Roxy travel bag op je rug!

 • Ilona schreef:

  Mijn avontuurlijk leven ziet er als volgt uit: alle kansen die voorbij komen met open armen ontvangen. Niet zo snel mogelijk van A naar B willen, maar te genieten van het moment waar je nu bent! Op die manier wordt alles vanzelf een avontuur. Ik wil heel graag de hele wereld rond en alle beetjes helpen, om te beginnen zo’n gave tas te winnen!

 • Louise schreef:

  Met deze kleurrijke zak zou ik op avontuur trekken.
  Ik beleef een reis vol sensatie.
  Ik ervaar nieuwe dingen en ontdek het mooiste wat er is.
  Mijn kleurrijke Roxy zak binnenin.

 • Milou schreef:

  Een avontuurlijk leven ziet er voor mij redelijk simpel uit; niet ziek zijn en mijn ding kunnen doen. De afgelopen paar maanden heb ik een heftige terugval gehad van mijn ziekte dystrofie en daar begin ik nu een beetje van te herstellen. Helaas heeft alles een beetje stilgestaan dus.
  Ik zou heel graag gewoon een beetje rond willen kunnen reizen met daarbij de mogelijkheid om veel rond te kunnen lopen.

  Liefs,

 • natasja emmen schreef:

  Een avontuurlijk leven is voor mij, je grenzen verleggen en zorgen dat je veel van de wereld ziet. Niet altijd alles plannen maar gewoon doen wat je gevoel je ingeeft, zonder natuurlijk je verantwoordelijk heden te ontlopen

 • Sophie schreef:

  Een avontuurlijk leven is voor mij helemaal je hart volgen en daar ook 100% voor gaan! Veel reizen en mooie dingen in de wereld zien, maar ook je eigen omgeving (her)ontdekken! En vooral niet te bang om dit ook alleen te doen, in het begin kan het raar en onwennig voelen maar je bent veel opener naar anderen en ontmoet zo veel sneller nieuwe mensen wat uit kan bloeien tot fantastische vriendschappen of zelfs wel meer;) dát noem ik echt avontuurlijk leven!

 • naomi verlinden schreef:

  Avontuur is voor mij tegen alles “JA” zeggen!
  Trekken in Thailand, slapen bij stammen, door de jungle trekken, tot wilde dieren achterna gaan of simpelweg bungeejumping, gaan raften of in een enge attractie gaan!
  Hoe meer je Ja zegt, hoe maar avontuur en spanning je krijgt in je leven.

  Al heb ik eerlijk gezegd nog niet rondgetrokken van stad tot stad of van gebied tot gebied. Graag zou ik eens zuid-amerika/ Thailand… gaan rondtrekken.
  Zou met deze rugzak natuurlijk mijn kans zijn om “ja” te zeggen ;)

 • Voor mij is avontuur ‘doorzetten’.
  Avontuur is voor mij niet eens naar Griekenland gaan voor een weekje en het hotel niet verlaten. Avontuur is een week naar Griekenland een brommer huren en elke hoogste berg oprijden tot je het mooiste uitzicht hebt gezien. Avontuur is op reis naar India met 10 Euro in je zak, avontuur is vrijwilligerswerk in een ver land. Huizen opbouwen, mensen helpen.
  Avontuur is doorzetten naar je uiterste limiet en het uiterste van jezelf geven om nieuwe dingen te ontdekken. Om thuis te komen en de fantastische momenten (en waarschijnlijk ook de minder fantastische) kunnen door vertellen aan de familie.
  Kunnen terugkomen van een reis en zeggen dit is de moeite waard geweest.
  Een week naar Machu Picchu en te voet de weg afleggen ipv het toeristenbusje eens te nemen.
  Avontuur is in veel te vinden, ook al ga je nog maar fietsen aan de kust met eens een heuveltje.
  Welke avontuur je ook beleeft, het is het waard geweest :)

 • Imke schreef:

  Een avontuurlijk leven zit hem voor mij niet per se in de grote dingen. Absoluut, een mooie reis maken, backpacken, een road-trip horen zeker bij een avontuurlijk leven, maar het is helaas niet reeël om altijd op reis te zijn (was het maar waar). Maar wat een leven écht avontuurlijk maakt, is als je het avontuur in het dagelijks leven kan vinden en je hart volgt. Een gesprek aangaan met een wildvreemde. Een keer een andere fietsroute naar de universiteit nemen. Een nieuwe sport proberen. Een product uit de Toko uitproberen waarvan je geen idee hebt wat het is. Pas als je kleine avonturen weet te creëren in het dagelijks leven en niet alleen op reis, dan heb je volgens mij een echt avontuurlijk leven. Avontuur is Ja zeggen tegen het leven en niet bang zijn om nieuwe dingen uit proberen!

 • Jansie schreef:

  Een avontuurlijk leven is voor mij: een leven met een positieve stijl in volledige overgave en acceptatie, in tevredenheid en dankbaarheid, met ‘familie’ over de hele wereld! Gaan met die banaan :). Liefs, Janneke. Ps: die tas is léúk!

 • Elvira van der Heijden schreef:

  In Zwitserland in de bergen.. Lijkt me gewoon geweldig de hele dag wandelen en alles te kunnen “exploren” !

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.