Why I love airports

Airports. Ze zijn er in alle soorten en maten. Reuzen als Tokyo en Hong Kong zijn an sich al een beleving. Ik hou van de magie van een airport. De opwinding van een nieuw avontuur. En het ik-ben-een-wereldburger-gevoel dat het me geeft is al helemaal verslavend:) Daarom vandaag mijn rijtje ‘why I love airports’.

#Drinks
Als ik samen met m’n lief op reis ga stappen we het vliegtuig niet in zonder eerst een glaasje bubbels te drinken op Schiphol. Yup…we maken er een feestje van, zelfs als het nog ochtend is. Op een airport kijkt er tenminste niemand vreemd van op als je op een belachelijk tijdstip al aan de borrel zit. Gezelligheid kent geen tijd en iedere trip moet gevierd worden!

#Beauty treatments
Vliegen is niet fijn voor je huid. Daarom duik ik op iedere airport voordat ik moet boarden een drogist in. Ik pak de crèmes van topmerken die zwaar boven mijn budget zijn als La Perla en Shisheido en smeer er als een malle op los. Laag op laag. Alles voor een zacht babyhuidje:) Als finishing touch een romige handcrème en een spuitje parfum and I’m good to go!

Why I love airports header

#Food
Azië equals delicious food. Van een lange stopover –zoals ik laatst had in HongKong- maak ik altijd een culinair feestje. Belangrijk; zoek het restaurant waar de meeste locals zitten en schuif daar aan. Gyoza, dim sum en sushi. BRING IT ON PEOPLE!

#Mensen kijken 
Op een bankje met m’n headphones op gluren naar alle mensen die voorbij komen. Heerlijk! Ik kan me er uren mee vermaken. Fantaseren waar ze vandaan komen, of waar ze heen gaan. Er komt van alles voorbij.Van mensen in prachtige traditionele kleding tot de meest zonderlinge figuren. Prachtig om te zien hoe een airport een smeltkroes is van culturen van over de hele wereld.

Wat zijn jouw ‘why i love airports’?

Manon

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

6 Reacties

 • Kim schreef:

  Ik vind het heerlijk om op een vliegveld te kijken naar alle mensen die op reis gaan… Om alle vliegtuigen te zien opstijgen en landen… Ik vind het heerlijk om te fantaseren over waar de mensen heen gaan en wat ze daar gaan doen!

 • Jacqueline schreef:

  Helemaal mee eens ! Vooral het mensen kijken en het verhaal erachter Bedenken. Waar gaan ze naartoe? Welk avontuur hebben ze gehad? I love it!

 • Teresa schreef:

  Wat leuk dat je er iedere keer zo’n feest van maakt!
  Ik weet ook niet wat vliegvelden zo magisch maakt, maar het is er idd geweldig! De sfeer, tja, alles. En het even opsuiten van lekkere parfums en opsmeren van allerlei soorten cremes, komt me erg bekend voor! ;)

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.