What’s in the travel bag of… Bonnie

Ik ben Bonnie en in het dagelijks leven strateeg bij een grote uitgever. Ik heb een dochter, Mia (12) en vaak gaat ze met me mee op reis. Als ze dat wil dan, zo’n 12-jarige puber heeft niet altijd overal zin in:) Mijn passies zijn reizen, schrijven en fotograferen en die drie tezamen heb ik gebundeld op mijn blog www.onehandinmypocket.nl .

Ik ben gek op korte breaks, het liefst een paar keer per jaar naar een stad of land waar ik niet eerder ben geweest. Zo was ik vorig jaar voor het eerst in Noorwegen, in Alesund. Een tripje van slechts 4 dagen, maar doordat je in zó een andere wereld terecht komt heb je achteraf al snel het gevoel dat je 3 weken op avontuur bent geweest. Heerlijk! Voor wintersport, Parijs of New York mag je me trouwens altijd wakker maken.

IMG_5697 IMG_5704

Heb je inpak rituelen?
Ik ben een echte lijstjesjunk. Alle koffer-ingrediënten krijgen een plekje op mijn lijst. Zit het in de koffer, dan streep ik het af. “Beter mee verlegen dan om verlegen”… Met als gevolg dat ik vaak extra aardig tegen de grondstewardessen ben in de hoop dat ze mijn overtollige kilo’s door de vingers zien.

Hoe zien jouw travel bags er uit?
Mijn vaste travelmatties zijn mijn twee sets van Eastpack. De bloemenset (rugzak en trolley) zijn favoriet. Maar vaak net iets te klein. Mijn grijze trolley is net iets groter en heeft van die hele fijne zwenkwieltjes.

Welke kleding mag niet ontbreken?
In de winter: hoodies, joggings en AirMaxes. Ik ben dol op warme, comfortabele kleding, het liefst zonder bonnetjes. In de zomer: losse jurkjes en Havaianas.

IMG_5686 IMG_5695

Wat zit er in je toilettas?
Veel te veel natuurlijk. Maar naast de standaard make-up sowieso een nagellak, lekkere vette crèmes en eigen shampoo.

Wat stop je in je handbagage?
Een Dopper met water, mijn iPhone, lipgloss, handcrème , paspoort en selfiestick.

Wat draag je in het vliegtuig?
Qua temperatuur weet je het maar nooit in een vliegtuig. Daarom draag ik comfy kleding in veel verschillende laagjes. Ik ben niet heel erg dol op vliegen, vandaar dat ik me er vaak probeer doorheen te slapen, helemaal op langere vluchten. Een oogmasker is dan ook een vast onderdeel van mijn vliegtuigoutfit.

Neem je iets mee dat je herinnert aan thuis?
Alles wat me aan thuis herinnert zit in mijn iPhone: foto’s en video’s. Meer heb ik niet echt nodig op een trip. Dan wil ik thuis misschien zelfs liever even lekker loslaten.

Wat wil je iedere Travel Girl meegeven
Zoek het onverwachte op en maak jouw belevenis uniek! Laatst was ik in Praag en heb ik uiteraard alle standaard must-sees bezocht. Maar de meeste lol heb ik toch op de lokale vlooienmarkt, waar je werkelijk waar geen toerist tegenkomt. Dat is ook gelijk mijn volgende tip: hou ruimte over voor extra aankopen in de bagage! Wat een mooie scores had ik op die vlooienmarkt. Ook koop ik graag producten uit de plaatselijke supermarkt. Kijk hier mijn score uit de Spar in Oostenrijk. Ze hebben zulke lekkere thee daar, en voor Mia heb ik “Schiwasser” meegenomen.


Bonnie

** Ben jij ook zo gek op reizen en vind je het leuk om jouw travelbag hier te delen? Stuur ons dan een e-mail op request@girlslove2travel.com. Dan vertellen we je precies wat we nodig hebben om een gaaf artikel over je te maken.

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

1 Reactie

  • Eva - eighty7 schreef:

    Leuke vragen en antwoorden! Goeie tip om ruimte over te houden in je tas/koffer; ik vind het ook altijd leuk om lokale dingen zoals olijfolie of koffie mee te nemen of zo, altijd zonde als dat er dan niet meer bij past!

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.