What’s in the travel bag of… Travel Girl Fiek

De afgelopen weken heb je de inhoud van de koffers van Vi en Manon kunnen bekijken. Vandaag mag ik. Maar niet zonder me eerst nog even voor te stellen. Ik ben Fiek, een van GL2Travel Girls. Als je ons blog al een tijdje leest dan weet je dat ik fan ben van culinaire hoogstandjes en dat mijn hardloopschoenen en ik altijd samen zijn. Het liefst ga ik iedere maand op reis en tot nu toe lukt dat aardig;) Dan is het nu tijd voor mijn Travel Bag… Here we go!

header

Heb je inpak rituelen?
Ik ben eigenlijk een heel chaotische pakker. Ik begin een paar dagen van te voren met alles wassen en bedenken wat ik meeneem. Af en toe stop ik iets in m’n koffer of leg ik iets apart. Wat standaard resulteert in dat ik de avond voor vertrek alles kwijt ben;) Uiteindelijk kom ik er dan ook op de plaats van bestemming achter dat m’n lievelingsshirt nog in de kast hangt. #oops

Hoe zien jouw travel bags er uit?
Voor elke reis een passende tas. Ik heb een grote rolkoffer voor een lange, rustige vakantie. Een iets kleinere voor als handbagage net niet voldoet, maar 20 kilo echt  te overdreven is. En een legergroene backpack voor als een koffer niet genoeg bewegingsruimte geeft. Voor handbagage ga ik of voor een saai zwart rolkoffertje (tijdens een citytrip) of een grote handtas als ik m’n megakoffer al heb ingecheckt:)

bikini

Welke kleding mag niet ontbreken?
Ik heb een aantal lievelingsdingen die ik altijd meeneem op vakantie. Zoals mijn bikiniverzameling van Victoria’s Secret en Brunotti. Ik neem er toch al gauw zo’n 3 of 4 mee op reis. Daarnaast pak ik standaard m’n hardloopschoenen in én ik gebruik ze ook eigenlijk altijd. Hardlopend een nieuwe plek ontdekken, als wandelschoenen of voor in de hotelgym, ze komen altijd van pas! Een paar pumps voor de nette diners en sowieso m’n havaiianas.

Wat zit er in je toilettas?
Ook wat toilettas betreft ben ik een chaoot. Ik gebruik namelijk meerdere tasjes. Eentje speciaal voor m’n make-up. Hierin gaat sowieso een mascara van Lancome, een potje vaseline, een bronzer en m’n pincet. Dan heb ik nog een tasje voor crèmes en make-up/nagellak remover. En als laatste een waterdicht zakje voor m’n shampoo en crèmespoeling. Onmisbaar is trouwens een scheermes. Niets zo oncharmant als harige oksels;)

Wat stop je in je handbagage?
Sowieso natuurlijk m’n paspoort in m;n lievelings hoesje van & Other Stories. Vervolgens check ik 100 keer of ie wel in m’n tas zit. Daarnaast natuurlijk m’n iPhone, in een hoesje van Micheal Kors hoesje die tegelijkertijd fungeert als portemonnee. Ook m’n Macbook gaat mee, want er bestaat nou eenmaal geen vakantie van een blog;) Als laatste een opschrijfboekje, tijdschrift en een zonnebril, die na het landen gelijk op m’n hoofd gaat.

handbagage

Wat draag je in het vliegtuig?
Ik ga voor relax en comfortabel, maar tegelijkertijd wel een beetje stijlvol. Je zult me niet snel in trainingspak het vliegtuig in zien stappen. Wat ik wel draag? Een legging, een grote trui, warme sokken en sneakers. Die sneakers gaan meteen uit nadat we in de lucht zijn.

Neem je iets mee dat je herinnert aan thuis?
Nee eigenlijk nooit. Of in ieder geval niet bewust. Op vakantie ben ik juist echt even helemaal wel van huis. Ik heb wel altijd m’n iPhone bij de hand vol met foto’s, maar een echt aandenken vind ik niet zo nodig.

Wat wil je iedere travel girl meegeven?
Travel light. Alles wat je nodig hebt is je paspoort en je portemonnee. Daarmee overleef je alles:)


Fiek

** Ben jij ook zo gek op reizen en vind je het leuk om jouw travelbag hier te delen? Stuur ons dan een e-mail op request@girlslove2travel.com. Dan vertellen we je precies wat we nodig hebben om een gaaf artikel over je te maken.

4 Reacties

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.