What’s in the Travel Bag of…Lindsey

Hola, ik ben Lindsey. Ik blog op Dailylin.nl en ben een travel addict. Nog voordat ik kon lopen vloog ik met mijn ouders de wereld over. Mijn moeder heeft me altijd ingeprent droomreizen niets uit te stellen en er zoveel mogelijk te verwezenlijken. Wanderlust stoomt door mijn bloed en ik wil zoveel mogelijk van de wereld zien. Ik wil alles proeven, in me opnemen en meemaken.

Naast reizen vind ik het ook te gek om langere periodes in het buitenland door te brengen; ik studeerde daarom een tijdje in Zweden en liep stage bij Amnesty International in Sydney. Ik denk niet dat dat mijn laatste langere periode in het buitenland was. Van mijn nieuwe reisavonturen zal ik jullie voortaan ook op de hoogte houden, want vanaf nu ga ik namelijk regelmatig schrijven voor Girlslove2travel.

Heb je inpak rituelen? 
Ik maak voor het inpakken altijd een lijstje, anders vergeet ik teveel spullen. Ik begin met een auto/vliegtuig lijstje, verzorgingsproducten lijstje, outfits per dag lijstje en tot slot een sport lijstje. I love lists:) En voor iedere reis vind ik het heerlijk om los te gaan bij het aanschaffen van nieuwe beauty producten. Instant travel voorpret.

Hoe zien jouw travel  bags er uit?
Ik heb een klein felblauw koffertje voor citytrips, een grote Samsonite voor langere trips en ook een backpack waar ik een haat/liefde verhouding mee heb. Mooi vind ik die backpack niet, maar ik koester hem inmiddels door de mooie reizen die ik er mee heb gemaakt en omdat de backpack met mijn moeder meeging toen ze alleen de pelgrimsroute naar Santiago de Compostella liep.

Schermafbeelding 2014-08-06 om 13.08.11

Welke kleding mag niet ontbreken?
Dat verschilt heel erg per trip maar je vindt altijd een zwart jurkje in mijn tas en mijn hardloopschoenen ook gaan altijd mee op reis. Als ik meer dan een week niet kan hardlopen word ik onrustig en dat wil ik mijn reisgenoten niet aandoen:)

Wat zit er in je toilettas?
Genoeg zonnebrand en after-sun, ik houd er van om goed te smeren. Ook kan ik niet zonder zeep-zonder-water, zeker in Azië onmisbaar.

Wat stop je in je handbagage?
Een zonnebril en een dekentje. Zet me in een vliegtuig met een zonnebril op en onder deze deken en ik slaap gegarandeerd de hele vlucht. It’s a gift.

What's in the travel bag Lindsey 2

Wat draag je in het vliegtuig?
Een paar dikke sokken, een fijnzittende jumpsuit en mijn strandlaken a.k.a. dekentje to go.

Neem je iets mee dat je herinnert aan thuis?
Nee.

Wat wil je iedere Travel Girl meegeven?
Later bestaat misschien niet, reis nu. Een les die ik van mijn opa heb gekregen, later zou hij gaan reizen, maar later kwam niet voor mijn opa. Daarom hebben mijn ouders me altijd gestimuleerd om jong te beginnen met reizen. Later is nu.


Lindsey

3 Reacties

 • Mandy schreef:

  Supermooie afsluiter van je artikel en leuk dat je nu ook voor GL2T blogt! Mooie aanvulling voor het team!

 • Jessica schreef:

  Leuk Lindsey dat je voor Girls love 2 travel gaat bloggen!! Kijk nu al uit naar alle mooie verhalen die ik niet op je eigen blog lees :)

  En idd hele mooie wijze les aan het einde! Soms moet je niet teveel twijfelen, maar gewoon gaan.

 • Tessa schreef:

  Wat leuk! Alleen de jumpsuit kan ik me niet helemaal in vinden. Veel te lastig om mee naar de wc te gaan in het vliegtuig.

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.