What’s in the travel bag of…Justine

Hi, ik ben Justine. Met heel veel plezier heb ik mijn eigen blog, My Cup Of Care, waarin ik al mijn hersenspinsels kwijt kan. Dat kan van alles zijn: beauty, food, maar ook zeker reizen komt langs. Want voor reizen heb ik namelijk een passie. Hoe die passie is ontstaan is heel simpel. Mijn vader werkt namelijk bij de KLM en mijn moeder heeft vroeger voor een airline gewerkt. Ze komt uit Chili dus een familiebezoek bij ons is heel anders dan bij menig andere Nederlandse familie. Hoe dan ook, reizen is iets wat ik heel graag doe. Maar helaas heb ik er niet altijd de tijd en het geld voor. Ik hoop in de toekomst meer te kunnen reizen en stiekem heb ik ook altijd al de kriebels gehad om zelf stewardess te worden.

Heb je inpakrituelen?
Voor ik echt begin met inpakken ben ik al dagen aan het bedenken wat er mee moet. Welke kleding moet ik nog wassen? Wat zal ik de dagen voor de vakantie aantrekken, zodat de kleding die ik mee wil nemen niet vies word? Meestal ligt mijn koffer zo’n twee dagen van te voren open in mijn kamer en dan gooi ik er zo nu en dan al iets in. En soms haal ik het er net zo makkelijk weer uit. Eigenlijk dus best heel chaotisch. De middag of avond voor vertrek begin ik echt met inpakken en dan ben ik altijd alles kwijt. Maar meestal ben ik dan wel ineens binnen een uurtje klaar. Haha…hoe ironisch!

Hoe zien jouw travel bags eruit?
Voor een korte vakantie, een weekendje of midweek neem ik meestal mijn grijze koffer mee. Die kan ik ook gebruiken als handbagage. Verder heb ik ook altijd een handtas of schoudertas bij me. Daarin stop ik al mijn belangrijke papieren, paspoort, portemonnee en telefoon.

Photo 23-09-13 22 51 27

Welke kleding mag niet ontbreken?
Waar ik ook naar toe ga, mijn bikini gaat altijd mee! Verder hangt het een beetje af van de soort vakantie en bestemming af. Natuurlijk ook mijn ondergoed e.d. maar dat lijkt me logisch ;-)

Wat zit er in je toilettas?
Mijn standaard beautyproducten zoals: mascara, bronzer, wenkbrauwpotloodje en pincet. Verder natuurlijk tandenborstel, deodorant, lenzenspullen, de pil, potje lipbalsem, Nivea face-wash, Niveau crème en sinds kort ook VisaPure. En natuurlijk het meest onmisbare: mijn scheermes. Niets is zo oncharmant als met behaarde benen en oksels op het strand liggen.

Mocht er dan nog ruimte over zijn, neem ik graag wat extra spulletjes mee. Niet noodzakelijk, maar wel fijn om bij je te hebben. Denk hierbij aan nagellak, bodybutter, douchegel, scheergel en wat extra make-upjes. Shampoo, conditioner, tandenpasta, zonnebrand en after sun deel ik altijd met mijn reisgenoot. Handig om het gewicht een beetje te verdelen. verdelen.

Wat stop je in je handbagage?
Mijn paspoort, portemonnee, telefoon met extra veel muziek en spelletjes, oortjes, een boek of tijdschrift, haarborstel, Nivea potje, notitieboekje, een pen en m’n zonnebril. Best wel veel eigenlijk :-)

Photo 23-09-13 22 50 04

Wat draag je in het vliegtuig?
Sowieso iets dat comfortabel zit. Dus geen broek die knelt als je lang zit, geen strakke shirts, moeilijke schoenen of hakken. Het liefst doe ik mijn schoenen in het vliegtuig uit en trek ik mijn huissokken aan.

Neem je iets mee dat je herinnert aan thuis?
Nee, niet per sé. Ik heb natuurlijk wel altijd mijn telefoon bij me en daar staan foto’s op. Van heimwee heb ik gelukkig nooit last, dus het is voor mij niet nodig om iets van thuis mee te nemen.

Wat wil je iedere Travel Girl meegeven?
Geniet van je reis, de bestemming en alles wat je meemaakt. Vergeet de stress en als er iets tegen zit, jammer dan. Je bent op reis om te genieten, dus laat het lekker varen!

“Travel is the only thing you buy, that makes you richer.”


Justine

** Ben jij ook zo gek op reizen en vind je het leuk om jouw travelbag hier te delen? Stuur ons dan een e-mail op request@girlslove2travel.com. Dan vertellen we je precies wat we nodig hebben om een gaaf artikel over je te maken.

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter