What’s in the travel bag of… Jet

Hi! Ik ben Jet. Een 21-jarige communicatiestudent wonend in het mooie Amsterdam en een echte traveljunkie. De komende maanden versterk ik GirlsLove2Travel als hun eerste echte stagiair, zo spannend! Reizen voelt voor mij als een soort verslaving (in dit geval een goede verslaving;)). Ik wil altijd meer van deze wereld zien. Ik heb het geluk dat mijn ouders mij al naar heel verschillende plekken op de wereld hebben meegenomen en daar bof ik zo erg mee. Van Australië, Nieuw-Zeeland, Canada, Amerika (en ja, ook Alaska), Argentinië, Chili tot het fantastische Afrika. Maar toch zijn er nog zoveel plekken die ik nog niet gezien heb en heel graag wil bezoeken.

Naast het maken van lange reizen hou ik ook enorm van steden. Dus citytrips zijn ook reizen die ik graag maak. Een stad heeft zoveel verschillende plekken die je kunt ontdekken dat maakt het zo ontzettend leuk. Als laatste maar niet het minste hou ik enorm veel van skiën, dit is echt een passie van mij en het hele sfeertje er om heen vind ik fantastisch. Sneeuw, kou, warme chocolademelk en het gevoel van ijskristallen op je huid. Heerlijk!

FullSizeRender2

Heb je inpak rituelen?
Ik heb zeker inpakrituelen. Maar het ligt heel erg aan de trip die ik maak. Voor korte trips pak ik precies de outfits in die ik thuis al gepast heb en al helemaal doordacht heb. Voor langere vakanties doe ik dit ook maar pak ik ook dingen in waarin ik nog niet zeker weet of ik ze wel zal dragen of waarin ik eventjes kan chillen. En een joggingbroek of course.

Hoe zien jouw travel bags er uit?
Ik heb 3 travelbags. Een eastpak trolley in een roze kleur als handbagage. En een kipling slappe tas die ik altijd als koffer gebruik om in te checken. Daarnaast heb ik ook nog een rode harde koffer, maar deze staat nog bij mijn ouders.

Welke kleding mag niet ontbreken?
Dit verschilt per bestemming. Maar als ik ga skiën neem ik altijd een lekkere trui mee waarin ik me op dat moment lekker voel. En daarnaast ook allemaal leuke jurkjes, jasjes, rokjes want ik heb de luxe dat al mijn skispullen daar al liggen! Als ik naar een warme bestemming ga neem ik altijd luchtige kleding mee, maar een essential is dan altijd een sjaal voor als je het opeens toch wel fris krijgt.

FullSizeRender

Wat zit er in je toilettas?
Belangrijke dingen die in mijn toilettas mee moeten (naast de essentials zoals tandenborstel, tandpasta, etc.) is een anti-klit spray want mijn haar klit vrij snel, mijn favoriete luchtje Tommy Girl en als laatste mijn Sterilon flesje om mijn oorgaatjes schoon te houden. Mijn gaatjes ontsteken nogal snel.

Wat stop je in je handbagage?
Al mijn belangrijke dingen gaan in mijn handbagage, mijn Macbook Pro, iPad, iPhone (ja, ik ben een echte Apple freak) alle opladers, een leeg flesje voor water, paspoort, portemonnee, een boek of tijdschriften, een snack voor in het vliegtuig, Advil, en een lippenbalsem.

Wat draag je in het vliegtuig?
Ik moet zeggen dat dit wel ligt aan de lengte van de vlucht. Als ik naar Oostenrijk vlieg, waar ik vaak heen ga om te skiën, dan doe ik altijd al mijn dikke winterkleding aan zodat deze niet in mijn koffer hoeven. Zoals mijn donzen jas en mijn laarzen. Niet heel comfortabel maar het is 1 uur vliegen dus geen drama. Als ik lang moet vliegen ga ik wel veel meer voor comfort. Een joggingbroek (bij voorkeur eentje die er nog wel stylish uit ziet), en dan veel laagjes, een licht lange mouwen shirt, een trui, lekkere dikke sokken en daarbij ook nog een grote sjaal die ik lekker om me heen kan slaan.

FullSizeRender3

Neem je iets mee dat je herinnert aan thuis?
Ik neem toch nog vaak mijn knuffel mee. Want als ik die bij me heb voel ik me altijd op mijn gemak. Dat is toch belangrijk. Verder zorg ik dat ik foto’s van familie en vrienden bij me heb.

Wat wil je iedere Travel Girl meegeven? 

Vergeet zeker niet om een kopie van je paspoort, verzekering en creditcard in je tas te doen, of bij die van je reisgenoot want je kan het zomaar kwijt raken. Wij stonden midden in de natuur van Afrika zonder paspoorten, want die waren afgepakt door een leeuw. No joke!


Jet

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

3 Reacties

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.