Werken op vakantie… niet zo erg in NYC!

Aan het begin van de maand zat ik nog lekker in the city that never sleep voor de marathon. En hoewel ik dus was gekomen om te rennen moest er ook gewoon doorgewerkt worden. M’n laptop ging daarom mee in de koffer en in New York was continu op zoek naar wifi. Scheelt dat dit ongeveer op elke straathoek te vinden is.

Nou kun je dan natuurlijk in de McDonalds of Starbucks gaan zitten, maar het moet beter kunnen. Ik ben dus op zoek gegaan naar leuke koffietentjes waar ik in alle rust kon werken tussen de echte New Yorkers. Oh wat voelde ik me cool;) Ik heb mijn 2 favoriete plekjes hieronder voor je beschreven.

Toby’s Estate
Als je een stad voor de derde keer bezoekt is het eindelijk tijd om van de gebaande paden af te wijken en de toeristische hoogstandjes te laten voor wat het is. Daarom ging ik voor het eerst Manhattan uit, naar Brooklyn. Beter gezegd, naar Toby’s Estate, want ik had er al over gehoord. Het is niet zomaar een koffietentje, het is voor echte liefhebbers. Ze roasten hun eigen bonen, geven cursussen en vertellen vol passie over het zo ‘gewone’ drankje.

DSC_1065

DSC_1071

DSC_1067

DSC_1085

DSC_1063

 

 

DSC_1062

Back Forty 
Bij een bezoek aan New York hoort een shopsessie. Jep, zelfs als je komt voor een marathon. En dan ga je naar Soho. Na een ochtend slenteren sloeg de honger toe en dan is er in die buurt vooral heel veel keten, groot en druk te vinden. Niet wat ik zocht, want ik wilde de rest van de middag werken. En toen liep ik per toeval Back Forty West binnen. Super gezellig en ik was gelijk verliefd. Het is hamburgertent, maar dan cool! Lekkere burgers, zoete aardappel frietjes, en bizarre muffins. Gaat dat zien!

DSC_1320

DSC_1317

DSC_1315

DSC_1326

DSC_1329

Zo is werken op reis ineens niet meer zo erg, toch? Als het moet, in welke stad zou jij dan het liefst aan het werk zijn?


Fiek

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter