Weekendtips | 9 t/m 11 oktober

Hello again weekend, I missed you! Zin om er op uit te gaan maar heb je nog geen plannen? Wij hebben weer een portie leuke weekendtips voor je klaar staan:) In ons eigen landje of over the border! Enjoy!

Local Goods MarketAmsterdam
Local Goods Weekend Market (10 & 11 oktober)
In de oude tramremise in Amsterdam is dit weekend een local goods market te vinden. Hier worden spullen verkocht uit de directe omgeving van onze hoofdstad. In deze editie gaat het voornamelijk om producten als meubels, cosmetica, accessoires, etc. Ze hebben ook een speciale food variant die over 2 weken plaatsvindt. Al is er ook dit weekend gewoon eten aanwezig, zodat je prima de middag doorkomt.

WijnArnhem
Zaterdagproeverij in Nederlands Wijnmuseum (10 oktober)
Wist jij dat wij een wijnmuseum hadden? Ik had geen idee. Dit weekend kun je niet alleen van alles leren over onze Hollandse wijnen, je kunt ook nog proeven. En daar is het ons natuurlijk om te doen. Dit alles vindt plaats in de kelder van wijnkopershuis Robbers & van den Hoogen.

Barcelona JazzBarcelona
Barcelona Jazz Festival (3 oktober t/m december 2015)
Afgelopen weekend is het jazz festival in Barcelona begonnen en dit duurt ongeveer 2 maanden. Door de hele stad zijn in deze periode fantastische concerten en festivals te bezoeken. Mocht je nog een reden zoeken om naar Barcelona te gaan… This is it. Spaanse Jazz en een perfecte citytrip.

SuperstijlBreda
Superstijl (10 oktober)
Mocht je in het mooie Brabant wonen en zin hebben in een feestje op zaterdagavond dan is dit een aanrader! Jij mag kiezen wat de DJ draait, met daardoor elk kwartier een andere de muziekstijl. Voor ieder wat wils dus… Have fun in Breda!

Kunnen we jou nog ergens tegen komen? Of heb je andere plannen?

 ♥
Jet

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter