Weekendtips | 4 t/m 6 december

Hello weekend, I missed you! Zin om iets leuks te doen maar heb je nog geen plannen? Wij hebben weer een portie leuke weekendtips om er even lekker op uit te gaan. In ons eigen landje of over the border! Enjoy!

WeekendtipsAmsterdam 
DWDD Pop-up restaurant (3 december t/m 22 december)
Dit weekend in Amsterdam gaat het DWDD pop-up restaurant van start. Ongeveer tot 3 weken van nu kun je genieten van de chef’s hoogstandjes. Er staan allerlei gerechten op de kaart die Robert Kranenborg de afgelopen jaren heeft gemaakt bij de wereld draait door. Deze ‘vergeten’ gerechten worden nogmaals op de kaart gezet. Dit pop-up restaurant kun je vinden tegenover de studio’s van DWDD op het Westergasterrein.

WeekendtipsAmsterdam
Christmas Mini Mall x The Hoxton (6 december)
In Amsterdam kan je de de dag na Sinterklaas al in het Hoxton terecht voor de ultieme kerst experience. Hun excuus: everyone’s favourite thing to do is shopping. En ja, laten we eerlijk zijn. Dat klopt. Naast kerstcadeautjes kun je er ook genieten van heerlijke taartjes en mulled wine. Zeker het overwegen waard om langs te gaan! Vergeet je alleen niet vooraf even in te schrijven.

Weekendtips

Londen
Chelsea Christmas Gift Fair (5&6 december)
In Londen is de tijd van kerst al aangebroken terwijl we in Nederland nog eventjes moeten wachten tot Sinterklaas weer vertrokken is. In Chelsea, een van de hipste (en duurste) wijken van Londen, kun je dit weekend lekker over een kerstmarkt struinen. Je kunt hier cadeautjes kopen en dan niet alleen maar spullen die je in de standaard winkels koopt. Ik hou ervan unieke cadeau’s voor mijn familie te scoren. Mocht je in Londen zijn dit weekend dan is deze markt wat mij betreft zeker een bezoek waard!

Weekendtips

Salzburg
Salzburger Christkindlmarkt (19 november t/m 26 december)
Door dat ik mijn kerst en oud en nieuw eigenlijk altijd in Oostenrijk spendeer heb ik deze kerstmarkt wat ongeveer een uurtje van ons vandaan is al een paar keer bezocht. En de sfeer is hier altijd heel erg gezellig en kerstig. Er zijn veel verschillende standjes en je kunt er echt van alles kopen, mooiste ornamenten voor in de kerstboom tot heerlijke koekjes. Zelfs de knalroze likeur die we -puur voor de grap- meenamen, bleek meer dan goed! Mmm ik kijk er nu alweer naar uit!

 ♥
Jet

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

 

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.