Weekendtips | 27 t/m 29 november

Hello weekend, I missed you! Zin om iets leuks te doen maar heb je nog geen plannen? Wij hebben weer een portie leuke weekendtips om er even lekker op uit te gaan. In ons eigen landje of over the border! Enjoy!

WeekendtipsAmsterdam
Foodfestival Amsterdam (26 t/m 28 november)
Dit weekend staat Amsterdam in het teken van food. In de RAI kun je niet 2 maar zelfs 4 dagen genieten van heerlijk eten. 70 verschillend foodtrucks en ook pop-up restaurants. Keuze genoeg! Ik denk dat ik ook een bezoek ga brengen aan dit food festival, want ik woon om de hoek. Zie ik je daar?

WeekendtipsAmsterdam
Amsterdam Light Festival (26 november t/m 17 januari 2016)
De dagen worden korter en kouder. En dit heeft ook weer zijn charme, want alle kerstverlichting wordt in de stad opgehangen en dat geeft de ultieme kerstsfeer. Ook wordt er elk jaar het Amsterdam Light Festival georganiseerd. De hele stad wordt 1,5 maand verlicht met verschillende lichtshows en de opening is aankomende zaterdag!

WeekendtipsBerlijn
Kranichmarket goes Christmasmarket (27 & 28 november)
Het seizoen van de kerstmarkten is aangebroken en zoals ik vorige week al vertelde staat Duitsland bekend om zijn mooie en sfeervolle kerstmarkten! Wees niet bang, deze kerstmarkt kan je tot aan kerst bezoeken. Het openingsweekend is aankomend weekend. Lekker gluhwein drinken en comfort food eten. Ja ik weet het, deze maand is niet zo goed voor ons maar geniet er toch maar lekker van!

WeekendtipsKeulen
Street Food Festival (28 & 29 november)
Twee keer food in deze weekendtips, maar we houden nu eenmaal van eten ;)! In Keulen kun je in het eerste adventsweekend genieten van heerlijk street food. Niet te ingewikkeld maar wel heel lekker! Veel internationale producten en delicatessen! Geniet!

 ♥
Jet

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter