Weekendtips | 25 t/m 27 december

Hello weekend, I missed you! Zin om iets leuks te doen maar heb je nog geen plannen? Wij hebben weer een portie leuke weekendtips om er even lekker op uit te gaan. In ons eigen landje of over the border! Enjoy!

WeekendtipsDen Haag                                                                                                    
Carnivale (27 december t/m 30 december)
Het Carnivale strandt vanaf dit weekend neer in Den Haag. Ze nemen je mee door verschillende oorden met hun mooie verhalen en acts natuurlijk. Vier dagen kunt u naar Carnivale in het Huijgenspark. Komt dat zien in Den Haag!

WeekendtipsEindhoven
De Ronde van Vershal het Veem (27 t/m 31 december)
Na kerst hebben we natuurlijk nog niet genoeg gegeten en gaan we vrolijk nog eventjes door. In Eindhoven hebben ze een foodevenement met verschillende ondernemers uit de regio. Je kunt heerlijk proeven, ontmoeten en profiteren van mooie aanbiedingen! Ps. de kids kunnen ook mee, voor hen is er een speciale filmhoek!

WeekendtipsGroningen
Hunting for vintage (27 december)
Net voor het nieuwe jaar begint organiseert de Handelsfabriek in Groningen een leuke vintage sale waar je dat leuke unieke stuk op de kop kan tikken. Mega kortingen en je kunt er ook nog wat eten en drinken! Leuk om een dagje over heen te struinen! Enjoy!

WeekendtipsRotterdam
Bahn (26 december)
Dit weekend kun je na kerst te hebben gevierd met je familie dansen en sjansen bij Bahn in Rotterdam. Een grootst feest georganiseerd voor dat deze tent op 1 januari zijn deuren moet sluiten. Voor vijf euro sta je binnen en kun je even al het eten er af dansen. Want na Kerst is dat toch een beetje nodig:)?

 ♥
Jet

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.