Weekendtips | 22 t/m 24 januari

Hello weekend, I missed you! Zin om iets leuks te doen maar heb je nog geen plannen? Wij hebben weer een portie leuke weekendtips om er even lekker op uit te gaan. In ons eigen landje of over the border! Enjoy!

WeekendtipsAmsterdam
Local Goods Weekend Market (23 en 24 januari)
Deze markt is al meerdere malen voorgekomen in mijn weekendtips maar ik blijf het zelf nog steeds een hele leuke markt vinden. Bij deze markt kun je van alles verwachten van food tot leuke producten. Een perfecte plek om in het weekend even rond te lopen. Deze markt gaat om Feeling good, van binnen en buiten. Dus super gezond eten maar ook de heerlijkste bodylotions of heerlijke geuren.

WeekendtipsLeiden
De Leidse Jazzweek (18 januari t/m 24 januari)
Tussen deze heerlijke markten in is er ook nog iets cultureels te doen dit weekend. In de Leidse Jazzweek kunt je genieten van allerlei soorten Jazz. Lekker tot rust komen of zelfs een beetje dansen! Daarnaast de perfecte gelegenheid om even een drankje te drinken. Ik zou zeggen gaan!

WeekendtipsRotterdam
Swan Market (24 januari)
Ook in Rotterdam kun je terecht op een fijne markt! Deze markt heeft van alles in huis. Van zelfgemaakte sieraden, vintage koopjes tot kleding. Je kunt er werkelijk waar van alles vinden. Dus mocht je nog op zoek zijn naar dat hippe kledingstuk of dat coole item voor in huis dan is deze markt misschien wel iets voor jou ;)!

 ♥
Jet

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter