Weekendtips | 18 t/m 20 december

Hello weekend, I missed you! Zin om iets leuks te doen maar heb je nog geen plannen? Wij hebben weer een portie leuke weekendtips om er even lekker op uit te gaan. In ons eigen landje of over the border! Enjoy!

WeekendtipsAlkmaar
Food truck Festival SMULT (18 t/m 20 december)
Heel veel food en markten in deze weekendtips. Want in het weekend voor kerst moet er ook nog even geshopt worden maar kan je ook heerlijke markten bezoeken. Dit keer kun je in Alkmaar terecht voor drie dagen SMULT. Verschillende foodtrucks staan voor je klaar met een winterse BBQ of je kunt gaan voor een van de culinaire hoogstandjes. Keuze genoeg! En heerlijk is, je hoeft niet te betalen voor de toegang!

WeekendtipsAmsterdam
Kerstparade (17 & 19 december)
Op twee dagen dit weekend kun je naar kerstparades gaan kijken in het Museumkwartier in de stad. Denk aan verbeeldende storytellers en steltlopers maar ook heerlijke hapjes en drankjes! Daarnaast is er een verrassing die je helemaal mee zal nemen in het kerstgevoel! Je kunt ook meedoen aan een fotowedstrijd en de grote hoofdprijs is een diamant van Gassan. Wat moet je doen? Plaats een foto van de kerstparade met de hashtags #museumquarterparade en #christmasgift en de leukste en origineelste foto wint!

WeekendtipsAmsterdam
Avondmarkt: Kersteditie bij Amsterdam Roest (18&19 december)
In ons eigen Amsterdam kun je natuurlijk ook terecht voor een heerlijke markt. Deze editie van de avondmarkt is extra groot, want ja het is kerst! Tijd voor een drankje en dansje met je vriendinnen en daarnaast nog de laatste kerstcadeau’s scoren. Over een kleine week is het kerst!

WeekendtipsAmsterdam
Local Goods Weekend Market Kersteditie (19&20 december)
Niet voor drankjes en dansjes maar wel voor de leukste unieke cadeautjes van Amsterdam ga je naar de Local Goods Markt. Elke markt komen er weer nieuwe standhouders bij maar wees niet bang de vertrouwde kramen staan er ook bij! Van food tot non-food!

WeekendtipsRotterdam
Viva Las Vega’s Food Festival (18 t/m 20 december)
Het Vega festival van de maand vind je dit weekend in Rotterdam. Want echt alles is plantaardig, van de oliebollen tot aan de gluhwein. Het draait volledig om genieten van de feestdagen maar ook om plantaardig. De toegang is gratis, maar je moet wel even aangeven dat je komt! Geniet ervan!


Jet

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.