Weekendtips | 13 t/m 15 november

Hello weekend, I missed you! Zin om iets leuks te doen maar heb je nog geen plannen? Wij hebben weer een portie leuke weekendtips om er even lekker op uit te gaan. In ons eigen landje of over the border! Enjoy!

Schermafbeelding 2015-11-11 om 18.02.44Amsterdam
IJhallen (14&15 november)
Het is weer zover. Dit weekend kun je in ons Amsterdam weer terecht bij de IJhallen. De markt waar het draait om vintage kleding meubels en ook kunst. Een super leuke plek om dat ene unieke stuk aan te schaffen voor in je huis of een jas die niemand heeft.

Schermafbeelding 2015-11-11 om 18.33.24
Den Haag/Scheveningen
Cool event (15 november)
Zondag is de kick-off van het cool event. Hier kun je onder andere schaatsen en genieten van een lekkere warme chocolademelk! Nu alleen nog even zorgen dat het koud wordt zodat we er echt van kunnen genieten!

Schermafbeelding 2015-11-11 om 18.19.14Nijmegen
Zevenheuvelenloop (15 november)
Voor de sportievelingen onder ons, zondag vind de 32e editie van dit evenement plaats. Het is een hardloopwedstrijd van 15km. Naast dat meedoen heel erg leuk is (als je nog een startbewijs weet te bemachtigen), is het ook heel erg leuk om naar te kijken. En misschien doet een vriend of vriendin mee? Dan kan je hem of haar gaan aanmoedigen.

Schermafbeelding 2015-11-11 om 18.09.43Rome
Pignete Food Market (15 november)
Zondag in Rome. Maar dit keer niet met italiaanse delicatessen. Dit is een foodmarket met allemaal internationale gerechten. Onder andere Amerikaanse hamburgers, Mexicaans eten en een echte sunday brunch met eieren. Dit is the place to be. Ik zou zomaar een ticket naar Rome kunnen boeken ;)!

Kunnen we jou nog ergens tegen komen? Of heb je andere plannen?

 ♥
Jet

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.