Weekendtips | 11 t/m 14 juni

Het weekend staat voor de deur! Nog maar een paar uurtjes en het ziet er naar uit dat het zonnetje flink blijft schijnen:)  Sta je te trappelen om iets leuks te doen, maar heb je nog geen flauw idee wat?

WE ARE HERE TO HELP YOU OUT!

Vanaf nu kun je bij ons terecht voor toffe weekendtips. Om net dat extra beetje sjeu aan het weekend te geven:) Fun to do’s in ons eigen landje, maar ook regelmatig over de grens. Voor dit weekend hebben we deze voor je op een rijtje gezet.

Het hoofdgerecht
Amsterdam
Het Hoofdgerecht (donderdag 11 t/m zondag 14 juni)
Culinair genieten terwijl je hopt van theater naar old school spelletjes spelen, kermisattracties, live optredens en DJ’s die tot in de vroege uurtjes draaien. En dat alles met een heerlijke laidback hippie vibe.

SUnday market
Den Haag
Sunday Market (zondag 14 juni)
De hele dag heerlijk rondstruinen langs kraampjes uitgedost met fijne producten zoals kleding, design en natuurlijk food & drinks. En natuurlijk onder het genot van live muziek. Perfect voor een lazy Sunday afternoon.

Festival aan de Maas
Rotterdam 
Festival Aan de Maas (donderdag 11 t/m zaterdag 13 juni)
Liefhebbers van theater komen hier aan hun trekken. Aanstormend theatertalent laat 3 dagen lang hun kunsten zien op het gebied van toneel, muziektheater en regie in meer dan 25 voorstellingen.

Oerol

Terschelling
Oerol (vrijdag 12 t/m zondag 21 juni)
Vandaag trapt het 10-daagse Oerol festival op Terschelling af. Het hele eiland transformeert zich in een wereld van dans, kust, theater en muziek. Op het strand, in schuurtjes of midden op straat.

Happy weekend!

Manon

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter