Weekendtips | 11 t/m 13 december

Hello weekend, I missed you! Zin om iets leuks te doen maar heb je nog geen plannen? Wij hebben weer een portie leuke weekendtips om er even lekker op uit te gaan. In ons eigen landje of over the border! Enjoy!

Weekendtips
Amsterdam
Sissy-Boy Kerstmarkt (12 december)
We zitten helemaal in de kerstsferen. In Amsterdam organiseert de keten Sissy-Boy een kerstmarkt op het Amstelveld en de Duif in Amsterdam. Je vindt er allerlei stands met verschillende producten vinden. Waaronder fashion, interieur en food. Ben je na alle Sint hysterie nu volop bezig met het volgende cadeau festijn dan is dit the place to be! Niet alleen kun je er winkelen je kan ook terecht voor een drankje en een dansje. Een middag vol gezelligheid!

Weekendtips

Den Haag
Home Made Wintermarkt (12 december)
In Den Haag kun je dit weekend naar een heerlijke wintermarkt. En deze is totaal in Dickens stijl. Waan je in de geschiedenis onder het genot van een glaasje glühwein en shop bij de vele kraampjes. De dingen die ze hier verkopen komen niet uit de massaproductie. Dat betekent dat je sowieso iets vindt wat niet standaard is.


WeekendtipsEindhoven

Funky Food Festival (11 t/m 13 december)
Yes, zelfs in de winter zijn er food festivals. En dat maakt de meeste van ons heel blij! Dit hele weekend kun je in Eindhoven genieten van heerlijke delicatessen, knisperende vuurtjes en fijne drankjes. Het evenement is binnen dus je hoeft niet bang te zijn dat je vingers eraf vriezen.Naast het fijne eten zijn er ook allerlei spellen en goede bandjes geregeld. Kan niet misgaan dus.

WeekendtipsGlasgow

Festive Art, Design & Contemporary Craft Market (12 december)
Het stikt van de verschillende soorten markten, maar het is er wel echt the time of year voor. Ook in Glasgow kun je terecht en deze draait volledig om kunst en creatieven. Alles is homemade. Van schilderijen en sieraden tot rugzakken. Het is niet om de hoek maar mocht je in Glasgow zijn dit weekend dan zou ik zeker een kijkje nemen. De markt vindt plaats vlak bij de Botanic Gardens van Glasgow. Zeker de moeite waard!

Kunnen we jou nog ergens tegenkomen? Of heb je andere plannen?

 ♥
Jet

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.