Weekendtips | 1 t/m 3 januari

Hello weekend, I missed you! Zin om iets leuks te doen maar heb je nog geen plannen? Wij hebben weer een portie leuke weekendtips om er even lekker op uit te gaan. In ons eigen landje of over the border! Enjoy!

Schermafbeelding 2015-12-31 om 12.44.59

Nijmegen
Het zusje van Debbie: Frietje Stooffeest (1 januari)
Na het succes van vorig jaar staan ze er dit jaar weer. De nieuwjaarsborrel in Nijmegen met a lot of food (and drinks). Ze claimen met beste antikaterbuffet te hebben van Nijmegen en aan de titel te zien verbaast met dat niets. Friet en stoofvlees, perfect om het jaar mee te beginnen.

Schermafbeelding 2015-12-31 om 14.35.16

Eindhoven
Genneper Parken Nieuwjaarsloop (3 januari)
Wil je het jaar sportief beginnen? Dan kan dat zeker bij de Genneper Nieuwjaarsloop in Eindhoven. Het inschrijfgeld gaat naar het goede doel. Dit is een e-hockeyvereningig in de buurt. Er zijn wedstrijden van 2, 8 en 14 kilometer. Dus je kunt zelf kiezen om rustig aan te doen of voor het uiterste te gaan ;)!

Schermafbeelding 2015-12-31 om 14.28.28

Madrid
WAN Festival (1 januari)
Het nieuwe jaar beginnen in een ander land met een elektronisch festival? Yes, het is allemaal mogelijk. In Madrid kun je terecht voor de lekkerste techno hits en dansend het nieuwe jaar beginnen. Vanaf 05:00 kun je 12 uur lang dansen. Dus als je door wilt halen of nog een last minute ticket wil boeken, do it!

Ik wens iedereen alvast een heel gelukkig nieuwjaar en een hele fijne avond! 

 ♥
Jet

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter