We have a winner | TravelBird voucher

Girls! Today is a good day! Want we knallen het weekend in met het bekend maken van de winnaar van de TravelBird voucher t.w.v. €250. Over een happy weekend gesproken;)
Wat je moest doen om te winnen? Op de website van TravelBird jouw droomreis uitzoeken en vertellen waarom dat jouw dream trip is.

WIN TravelBird visual website

And the winner is… 
De mooie reizen vlogen ons om de oren, dus je hebt het ons weer lekker moeilijk gemaakt;) Waar we op gelet hebben bij het kiezen van de winnaar is of de opdracht goed is uitgevoerd. En daarbij konden we echt niet om het antwoord van Jenny heen. Deze girl heeft uitgebreid de TravelBird website doorgespit en maar liefst 2 comments geplaatst!

Jenny winner

Stiekem vonden we het een beetje lastig om Jenny als winnaar uit te roepen. Dat komt omdat we haar persoonlijk kennen en we niet de indruk willen wekken dat we bekenden zomaar ‘laten’ winnen. Tegelijkertijd mag het natuurlijk niet zo zijn dat iemand die meedoet met een win-actie en de opdracht perfect uitvoert geen kans maakt om te winnen omdat we haar kennen.

Dus gefeliciteerd lieve Jenny! Stuur je ons een mailtje met je gegevens? Dan zorgen wij dat je binnenkort op avontuur kan.

Fijn weekend!


Manon (Fiek & Vi)

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

 

 

3 Reacties

  • Jenny schreef:

    Waaaaaaah IK BEN ZO BLIJ!!! Had dit echt niet gedacht, juist omdat jullie me persoonlijk kennen. Sta te stuiteren! Super leuk dit, super super super super bedankt meiden! <3

  • Mascha schreef:

    Ha, Marrakech? Had toch wel gedacht dat droombestemming India geboekt zou worden! Marrakech zal vast ook goed bevallen, gefeliciteerd :)

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.